Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, celowo zaszła ze mną w ciażę.. co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość
Wiadomo, żeś ty głupi, ale ta dziewczyna to zwykła kłamliwa zdzira - i mówię to jako kobieta! Nic jej nie płać dopóki nie będzie możliwy test na ojcostwo, powiedz, że nie jesteś pewny czy jesteś ojcem. Jak test wykaże, że nim jesteś, to dostaniesz alimenty i tyle, nie musisz utrzymywać ani kontaktów z dzieckiem ani z jego zdzirowatą mamuśką. Ja na twoim miejscu bym nie utrzymywała.

Gość gość
gość 17.45, zgadzam się z tym ! Zal mi tego faceta, ale za nieuzasadnioną wiarę w ludzi się płaci. Do końca życia z taka świadomością, brrrrrrr

Gość gość
Już wszyscy to pisali autorowi :) pominęli tylko zabranie jej dziecka, odebranie jej praw, taką małą zemstę. W końcu laska niepoczytalna, takie niech dzieci nie wychowują.

Gość gość
To nie głupie, ale wiesz jakie są polskie sądy- jak w fimie "tato" z Lindą..Autor ma przejeb....

Gość gość
no to bedziesz miec bekarta, ale wstyd

Gość gość
Sprawdziłem kolejna porcje rad. Nie to nie prowo Zostałem oszukany Przyznaję się do błędu Zrozumiałem błąd i żałuję;) Kontaktu z nią nie będę utrzymywał ( tylko w sądzie ) Chodzi mi tylko o sposób ułożenia sobie relacji z tym dzieckiem Proszę, nie piszcie mi już o gumach, chorobach, już się naczytałem i nie zaprzeczam i nie wypieram się. Nie mam poczucia, że wpadłem, mam poczucie że zostałem wykorzystany. Ale do tego stopnia ? UFFFF

Gość gość
Do "otulonej snem " Ja naprawdę mam taki tryb życia ( co mnie nie tłumaczy w żaden sposób oczywiście ), że po prostu chciałem za porozumieniem stron:) spedzać miło czas, może dziwne, ale ja nie jestem sfocusowany tylko na seks. Kończę studia, pracuje od 17 roku zycia itd. Zapierniczam na wszystko cieżko. Ona twierdziła, że chce tego samego. Rozmawialiśmy o tym, byliśmy w tym zgodni, że nie zakładamy, że to przerodzi się w cokolwiek innego. I po prostu któregoś pieknego dnia oświadczyła mi z uśmiechem, którego nie zapomnę, że bede ojcem,,Rozumiesz? I że mnie okłamała, że zrobiła to celowo ..OK..przeboleję, ale co ja mam do diabła zrobić dalej z tym dzieckiem ..

Gość gość
a czy ona udokumentowała już tą ciąże bo może tylko chce kase wyłudzić na skrobanką, słyszałam ostatnio o takich przypadkach

Gość gość
Postaw się w sytuacji tego dziecka. Czego ty byś oczekiwał? Przemyśl i będziesz wiedział, co należy zrobić. Moim zdaniem dziecko niczemu nie zawiniło i nie powinieneś go karać za waszą lekkomyślność. Nie utrzymuj żadnych kontaktów z kobietą, ale o dziecko dbaj i widuj się z nim. Szkoda małego człowieka.

Gość gość
a może ona nie jest w ciąży? w necie można kupić wszystko- pozytywne testy ciążowe, zdjęcia USG, wyniki badań krwi- chodzi o tożeby wydoić kasę z faceta, a później mówią że poroniły... kup najpierw test ciązowy i jej wręcz, niech zrobi

Gość gość
Autorze, a może ona liczyła, że dziecko będzie dla ciebie bodźcem, żeby jednak zacząć "na poważnie"? Może cię kocha i wymyśliła sobie intrygę, jak na zawsze zatrzymać cię przy sobie (dziecko raczej nie zniknie). Ile ona ma lat? Zegar jej tyka czy co?? A może nadinterpretowałeś jej uśmiech przy oznajmianiu tej (jakby nie było) szczęśliwej wiadomości? Może myślała, że skoczysz pod sufit i pobiegniesz po pierścionek?? Pełno wariatek na tym świecie... Nie wyczułeś, że jednak ma parcie na więcej?? Jakieś gadki o rodzinie, dzieciach?? Nie popieram jej zachowania, jest (łagodnie mówiąc) karygodne. Szkoda, że chcąc nie chcąc zepsuje start dzieciakowi a tobie opinię... Jeżeli uchodziliście za "parę" (rozmowy, spotkania, pewnie imprezy) to masz autorze prze... Dla osób trzecich będziesz ..., który zostawił kobietę w ciąży. Współczuję. Trzymaj się, dziecka nie wiń, na świat się nie prosiło. /alina lat 30 :)

Gość gość
nieslubne dziecko to wstyd pozdro

Gość gość
jak widzę takie tematy to chce mi się rzygać... No to mogłeś zakładac gumki RU\CHACZU, bo ty nie jesteś mężczyzną, ty jesteś ru\chaczem, kompletne zero, bydlę, jesteś odrażający, ja bym się nawet kijem nie tknęła chamie i prostaku i nie wiem co za desperatka łaziła z takim GLUPIM facetem do wyra? Głupi facet, cham i prostak, totalne zero, dziewczyny co wy w takich widzicie? przecież to takie głupie że aż ręce opadają, ten facet nie ma nic inteligencji w sobie, a zamiast mózgu ma gó\\wno przemieszane ze spe\rmą

Gość gość
Odrażający typ myślący ko\\otasem, który traktował dziewczynę jak wora na spe\rmę, jęczy na forum bo ona zaszła w ciążę... i jeszcze głupi ludzie dający takiemu idiocie jakieś rady. Po co w ogóle wpisujecie się w temat tak przerażająco głupiego bydlaka? Przecież ten facet to totalna męska szmata ze swędzącym choyem, nieszanujący kobiet, traktujący je jak dziury. Szkoda mi tej kobiety że będzie miała dziecko z takim odrażającym typem.

Gość gość
Dzięki za rady i te obelgi..spadam, nie trudźcie się dalej, Cya

Gość GoŚŚŚka
Ale po co ona by miała sobie dziecko robić? Nie rozumiem. Ile może dostać a dziecko kosztuje przecież i to jest ogromna odpowiedzialność. Nie rozumiem. Złapać faceta na dziecko to też bez sensu, bo dziecko nie oznacza brania ślubów czy związku.A jak ty to sobie teraz wyobrażasz? spotykałeś się z nią rozmawiałeś spędzaliście czas? Czy ona ci powiedziała że nie brała tabletek? Czy to twoja teoria? A co teraz będzie z dzieckiem? Będziesz utrzymywał kontakty?

Gość gość
płacenia na dziecko nie unikniesz - tyle w temacie

Gość gość
Otulona_snem mój post nie wydaje mi się idiotyczny- różnych ludzi poznałam, różnych teorii zasłyszałam... Pozdro...

Gość gość
ten facet to szmata? czy wy na łeb upadliście ???? To ona zrobiła to z premedytacją !! bo takie sa baby. Robiła jedno mówiła drugie

Gość gość
idiotyczne jest łapanie faceta na dziecko, nie wiem co się lęgnie chyba w jedynej komórce mózgowej takiej dziewoi, że zajdzie w ciążę, weźmie ślub i będzie żyła długo i szczęśliwie- zwłaszcza jak facet jest ambitny i miarę ustawiony na dziecko trzeba płacić, a co z resztą- to nie mam pojęcia

Gość gość
Ja bym kazała sobie pokazać wyniki testu, potem DNA, alimetny jak najnizsze , udupiłabym tą krowę

Gość Stary Wuj
Hej gościu! Szansa zajścia od pierwszego... wrażenia to jakieś 20%. Albo jesteście oboj***ardzo płodni, albo podstawiła ci... się po ostrym weekendzie w towarzystwie "nieznanych sprawców". Tak czy inaczej - powinna usłyszeć że będą zrobione testy DNA i tylko po potwierdzeniu ojcostwa będziesz płacił zasądzone alimenty i tyle. Żadnych weekendów z tatusiem! A na marginesie - twarde i bezwzględne suki, zwykle rodzą zdrowych i bystrych... sukinsynów. Wiem po koledze, który tak miał. Baba wredna suka, ale syn bystrzacha.

Gość gość
Zadajesz sie z takimi co bez zobowiązań to teraz płać!

Gość gość
trzebabyło myśleć za wczasu a nie teraz płakać.

Gość gość
okej ..Piszę jeszcze raz. Jestem Autorem. Streszczę, bo znowu dostaję już 36 uwagę, że jestem sobie winny itd. WIEM o tym doskonale !!! przyznaję i nie zaprzeczam, teraz waham się i zastanawiam jak sobie ułożyć sprawę z dzieckiem !!!! Jak macie mi pisać po raz setny o gumach, chorobach, hiv to darujcie sobie, juz sie naczytałem :) uffff

Gość gość
Masz przes...bratku

Gość gość
Przepisz wszystko na rodzinę i zgrywaj gołodupca, to może się okaże że ktoś inny jest Tatusiem. Tego ci życzę :P

Gość gość
Brak edukacji seksualnej daje efekty. Nie da się specjalnie zajść w ciążę, chyba że stosując nowoczesne technologie (inseminacja, implantacja zarodka, pałeczki owulacyjne) lub zwiększyć szansę przez technologię mniej wyrafinowane (seks bez zabezpieczeń, kalendarzyk małżeński). Mężczyzna wie, kiedy ma ejakulację i ma na to wpływ. Kobieta nawet sama nie wie/nie czuje kiedy ma owulację. Może się dowiedzieć, ale nie ma absolutnie żadnego wpływu na to, kiedy to nastąpi. Poczytajcie topiki staraczek: miesiącami próbują świadomie i nic. Do zapłodnienia potrzebne są dwie komórki, zagnieżdżenie zarodka odbywa się całkowicie poza wiedzą i wolą kobiety. Jak z chorobą np. rakiem: mogę zwiększać szansę np. paląc papierosy, ale nie zachoruję specjalnie.

Gość gość
21.25 ...gościu Aż sie dopiszę, bo wiekszych bzdetów nie czytałam jak żyję:P Nie da sie wpaść ?? hahahahaha ..W tym przypadku to może nie wpadka tylko perfidny plan desperatki, ale nie mów że nie da sie wpaść !!!!! Sama mam 5 letnia córkę powołaną do życia przy pełnym zabezpieczeniu !!!

Gość gość
Ona brała tabletki . Ok ale kurcza Mac , dlaczego spisz z kobieta bez gumki ???!!! Ile chorub jest natym świecie ? Ciesz się ze tylko na dziecku się skończyło , mogło być gorzej .