Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, celowo zaszła ze mną w ciażę.. co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość
tak jak w tym filmie "fatalne zauroczenie" z Douglasem i Glenn Close , współczuję bo to nie "wpadka" tylko perfidny plan ! Nie wiem jak taka może w lustro spojrzeć

Gość gość
Czy laska specjalnie zaszla czy nie koleś musisz płacić. Jeżeli nie chciałeś mieć dzieci trzeba było się zabezpieczyć samemu. Proste jak drut.

Gość trolikkkk
Ciekawa jestem czy gdyby tak kobieta nie mogła przyjmować tabletek, zabezpieczaliby się gumkami i facet celowo przebił gumke, żeby mieć z nią dziecko to kto byłby gorszy kobieta czy mężczyzna?? Dziecko powinno mieć normalną rodzine, powinno być chciane a nie po to żeby kobieta się ustawiła.

Gość gość
Ja bym, zanim bym zaczął takiej dziw..płacić to po wszystkich sądach ja przeciągnął, kazał robić DNA i tak dalej..oko za oko.

Gość gość
up racja stary

Gość gość
nie bronie tej dziewczyny perfidna sucz ale z kolei głupota autora postu mnie rozwala coś ty sobie myślał ?

ja tam nie bronię dziewczyny, głupio zrobiła bo dziecko powinno mieć ojca. Piszę tylko, że koleś wyboru nie ma- dziecko jest jego więc musi na nie płacic, nad czym tu dywagować? A jeśli będzie chciał testy DNA zrobić i okaże się, że jego, to będzie musiał za nie zapłacić.

Gość gość
Wyjedź poza UE to wtedy peezda będzie mogła ci skoczyć :P

Gość gość
Będę płacił, nie bójcie się, ale perspektywa kontaktu z ta osobą mnie powala po prostu. Śmiejąc mi się w twarz oświadczyła mi: zostaniesz tatusiem,,, w stylu: dopięłam swego, frajerze---- to jest normalne? Byłem głupi, bedę płacił za to do końca życia i to dziecko też..ot co

Gość FAJNIE JEST
Jestem mężatką, nie chciałam zajść w ciążę.Używałam środki antykoncepcyjne i mimo to byłam w ciąży.Nie zawsze tak jest jak byśmy chcieli.Teraz mam dwoje dzieci.

Gość gość
Co ty w ogóle porównujesz kobieto ? To totalnie różne sytuacje !!!

Gość gość
sorry a kto wierzy kobiecie- pisze jako kobieta. Gdybym ja sprzedała taka ściemę, że biorę pigułki a facet by uwierzył to bym się śmiała i śmiała. Na jakiem świecie ty żyjesz.

Gość gość
Mozna być wyrachowaną szmata i zmieniać facetów jak rękawiczki ale żeby zachodzić w ciażę i być dumnym z tego ? czy ona pomyślała o tym dziecku ?? czy tylko o szmalu?

Gość gość
DNA,kasa na konto i niech spada !!! Ciekawe co powie dzieciakowi, naplułbym takiej w twarz

Gość gość
i po co się wysilasz na forum zbierasz to co zasiałeś byłeś głupi to ponosisz konsekwencje swojej głupoty aż dziw co seks robi z facetami, niby mądry facet, potrafi się ustawić zarobić ale jak zobaczy gołą dupę to głupi jak but nic dziwnego że znajdzie się kobieta, która takiego idiotę wykorzysta

Gość gość
Takie cos powinno być dokumentowane jakoś a potem karane

Gość prawictwo pospolite 143
własnie dlatego nie mam kobiety ..

Gość gość
dla mnie takie coś to szczyt egoizmu i chamstwa. Jako kobieta rozumiem ludzi, którzy z jakis powodów nie tworzą stałych zwiazków, ale żeby komuś zniszczyc życie? tego nie rozumiem.

Gość gość
Dobrze ci tak. Chciałeś bez zobowiązań to masz.kazda przyjemność ma swoją cenę.

Gość gość
W moim mniemaniu, bez zobowiązań to nie tylko seks !!!!!! Tylko spotkania, rozmowy itd ale przy założeniu, że nie planujemy stałego związku !!!! Zrozumcie !!!

Gość gość
Ja to bym bilet w jedną strone kpił i wyjechał! albo wszystko przepisał na kogoś innego i był goły i wesoły :P To moja rada na takie latawice.

autorze kochany :) Ale co tu rozumieć? Seks powinno się uprawiać w związku, jeśli się kogoś kocha i chce z tym kimś być. Właśnie dlatego, ze jedynym skutecznym zabezpieczeniem jest przysłowiowa szklanka wody:) W związku, gdzie są jakieś uczucia, jest również zaufanie. Czyli " nie chcemy mieć dzieci" znaczy robimy wszystko, żeby nie wpaść. U Was tego nie było dlatego stało się jak sie stało. Przykro mi.

Gość gość
No cóż, chwilowa słabość, brak czasu i praca to moja rzeczywistość, i tak wyszło. Ktoś mi napisał w komentach : " na jakim świecie ty zyjesz" ..hmm, no właśnie, na jakim. Jestem facetem zrobię co należy ale nie wiem jak z nią rozmawiać, przez adwokata chyba. uffffffff ale dzięki za rady, musze to ogarnąć

Gość gość
Jak przeczytalem historie, to pomyslalem "co sie z tym swiatem stalo", ale jak przeczytalem komentarze to dopiero sie przestraszylem. Wy tak na serio, z tym, ze "jak sobie podymal to dobrze mu tak?" Ja myslalem, ze zwiazek dwojga ludzi, niewazne czy przyjazn, kolezenstwo, czy wiez intymna, to przede wszystkim poszanowanie uczuc drugiej osoby i UCZCIWOSC. Chieli razem sie przespac, w koncu seks to nie tylko prokreacja, rowniez przyjemnosc. Byli na tyle dojrzali by dogadac sie o sposobie antykoncepcji. A potem sie okazuje, ze jedna strona perfidnie oszukala druga. Oszukala w najgorszy mozliwy sposob, bo efektem oszustwa jest dziecko, ktore bedzie mialo przesrane zycie od samego startu, chociaz jest niewinne. Przesrane, chociazby dlatego, ze jego ojciec z matka nie beda mogli na siebie spojrzec. A Wy mowicie dobrze mu tak? Jakby dziecko bylo kara, za to ze nie zyl w celibacie? Dobrze ktos napisal, pytajac, jaka bylaby szanownych Pan reakcja, gdyby gosc przedziurawil celowo gume i zapladnil Pania, ktora chciala tylko przezyc kilka chwil uniesienia. Ehh, za latwo w internecie pisac bzdury, za latwo obrazac drugiego czlowieka, latwo tez zrobic z siebie idiote, co wielu przedmowca sie udalo. Autorowi wspolczuje, z sytuacji nie ma dobrego wyjscia, sam nie wiem jak bym postapil w takiej sytuacji.

Gość gość
Gdybyś byl tak bogaty jak mówisz to nie pisal bys tu tylko juz dawno byś byl u adwokata.glupo szczylu trzeba bylo prezerwatywy używać gnojku a teraz będziesz tatusiem gratuluje.hahahaha naiwniak

Gość gość
Musisz płacić z takiej racji ze brałeś udział przy zapłodnieniu. Trzeba było nie k*****ic się na lewo i prawo.

Gość gość
Brawa dla dziewczyny! Mężczyźni myślą ze mogą sobie ****** kobiety dowoli.bojcie się teraz r/u/c/h/a/c/z/e:)

Gość gość
Bardzo mądrze pan napisał, gości wyżej !!! Ja sie już bałam, bo jak napisałam, dlaczego prawie wszystkie kobiety jej bronią to na mnie napadły ! Wpaść to jedno, ale spieprzyć życie faceta i dziecka to inna sprawa. Ja bym ucieła kontakty z nią do koniecznego minimum a dziecko? no właśnie, powiem, że nie wiem co bym zrobiła