Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, celowo zaszła ze mną w ciażę.. co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość
"Ja myslalem, ze zwiazek dwojga ludzi, niewazne czy przyjazn, kolezenstwo, czy wiez intymna, to przede wszystkim poszanowanie uczuc drugiej osoby i UCZCIWOSC." Taaak, no właśnie, ale też i zaufanie i takie tam. A byle kogo nie można obdarzać zaufaniem ot tak za piękne słowa i dupcię.

Gość gość
gość dziś Brawa dla dziewczyny! Mężczyźni myślą ze mogą sobie ****** kobiety dowoli.bojcie się teraz r/u/c/h/a/c/z/ q Powtórzę po raz kolejny ale ostatni, bo widzę, że to nie ma sensu: Nie myślałem, żeby uprawiać z nią tylko seks ( celowo nie używam twojego słownictwa) ale też po prostu spędzaliśmy razem czas. Ona zapewniała mnie, że niczego ode mnie nie potrzebuje, bo ma własne życie i plany. Ja skupiam się na kontynuowaniu nauki i godzeniu tego z pracą więc tak wyszło. Po fakcie sama przyznała śmiejąc mi się w twarz, że to zaplanowała, nawet nie siliła się na kłamstwa o wpadce itd. ps. Nie jestem żadnym "szczylem", mam 28 lat.

Gość gość
no ale facet sam jest sobie winien ciąża to jedno, ale ten pacan powinien pomyśleć o gumkach choćby ze względu na choroby weneryczne, ale on nie myślał głową, sam jest sobie winien napiszę jeszcze raz: zbiera to co sam zasiał, a mianowicie owoce własnej głupoty gdyby laska go zaraziła jakimś syfem to też by była jej wina ? sam jej się pchał do łóżka i nie myślał o konsekwencjach ktoś kto myśli nie dyma się bez zabezpieczenia

Gość DobryKolegammmmmm
nie wrobila cie w ciążę.wiesz dlaczego?bo to ty się sam wrobiles nie zakładając prezerwatywy.Zawsze ale to zawsze jeżeli chodzi o luźne związki zaklada się prezerwatywy.nie ważne co kobieta mówi ze bierze ty tez masz prawo a nawet obowiązek się zabezpieczyc ponieważ to ty kobietę zapladniasz a nie ona ciebie.tylko glupek byliby tal nieodpowiedzialny jak ty.no i masz teraz.

Gość gość
NIE MUSISZ Z NIA BYC. NA SILE? ZARTUJESZ.

Gość gość
28 lat to akurat wiek na dziecko :D gratulujemy z calego serca !:)

Gość gość
OKKKKK...to juz wiem !!! Q-de, wiem, wiem, wiem !!!!!!!!!! Jak mam ułożyć sobie z nią układy teraz??

Gość gość
kolego, w łóżku jak na drodze obowiązuje zasada OGRANICZONEGO ZAUFANIA gdybym ja wierzyła w to że koleś mówi że będzie uważał i wyjmie na czas.....to byłabym mega głupia faceci przyzwyczaili się do zrzucania odpowiedzialności za antykoncepcję na kobietę a potem wielkie zdziwienie każdy ponosi odpowiedzialność za własne czyny, ty z wygody i z lenistwa nie zadbałeś o to by założyć gumkę, nie chciało ci się

Gość gość
"ciąża to jedno, ale ten pacan powinien pomyśleć o gumkach choćby ze względu na choroby weneryczne" A panna sama nie powinna o tym pomyslec? A czy para, ktora nie jest friends with benefit tylko para, tez powinna w gumce, czy to juz wtedy mozna bez (mowie o chorobach, nie zapladnianiu)? Zakladam, ze rozmawiali o tym jak dorosli, stanelo na tym, ze ona bierze pigulki, zaakceptowali ryzyko tego srodka, wlaczajac w to ryzyko chorob, takie samo jak w zwiazku nazywanym "chodzeniem ze soba". Cos sie co niektorym jajniki na mozg rzucily i bez przemyslenia sytuacji, bez zastanowienia sie o winie, gotowe rozdrapac faceta, tylko dlatego ze zamiast cipki ma w spodniach ptaka.

Gość gość
nijak, będziesz płacił alimenty, to wystarczy

Gość gość
Autorze jaki ty glupi haha.wspolczuje twojemu dziecku ze musialo akurat zostać stworzone z nasieniaDEBILA

Gość gość
Juz mi się nie chce tłumaczyć, że wiem , przyjąłem do wiadomości !!!!! Mądry Polak po szkodzie, Q...wiem Nie wiem, jak to ułożyc dalej ot co !!

Gość gość
No jak to co albo przyjmujesz strategię zero kontaktu z nią i dzieckiem + alimenty albo strategię idę do sądu ustalić kiedy spotykam się z dzieckiem, tak aby zbyt długo nie gadać z nią.

Gość gość
...dziecka szkoda dla takiego ojca?? Nie kpij !!! Dla takiej matki-kretynki chyba, Koleś teraz kombinuje jak to ułozyć a ta krowa tylko czeka na kasę !!! Niejeden by zwiał i tyle by go widziała, a wy jedziecie po kolesiu..Masakra

Gość gość
Sąd bierze pod uwagę dobro dziecka, więc będziesz płacił tak czy siak. Nie musisz robić nic poza przelewem co miesiąc, jeśli nie chcesz mieć kontaktu.

Gość gość
bądź mężczyzną i z pokorą przygotuj się do roli ojca.

Gość gość
Nie zwial by bo znaleźli by go w końcu albo do wiezienia by poszedl za nieplacenie alimentów.teraz dużo facetów odsiaduje wyroki za to.no chyba ze by się sprytnie ukryl ale to bezsensu ukrywać się za glupie alimenty.

Gość gość
Do gość dziś Ja bym właśnie tak zrobiła, na pohybel wszystkim egoistycznym, kłamliwym kobietom z tykającym zegarem biologicznym !!!!!! Cel uświęca środki ? nie zawsze !

Gość gość
Wlasnie masz dwie opcje albo alimenty i zero kontaktu z dzieckiem albo alimenty i kontakty z dzieckiem .na odleglosc tez można być dobrym ojcem ale trzeba chcieć.Co wybierasz?

Gość gość
autorze współczuje Ci bardzo, wiesz co bym zrobiła na Twoim miejscu??? Udawaj ze sie z tym pogodziłes i cieszysz sie ze bedziesz ojcem, ze postanowiłes sie nia w ciazy opiekowac, zrób jej kiedys jedzenie a w nim podaj tabletki poronne, zamów zestaw z WOW za 400 zł i załatw paskudna babe, oczywiscie jesli Ci sie to uda to nigdy sie do tego nie przyznawaj ;)

Gość gość
Nie zamierzam z nią utrzymywać kontaktu ponad to na ile to będzie konieczne. Co do całej reszty, jeszcze nie wiem, kasa to pewnik ale co to mojego " kontaktu z dzieckiem" to serio nie wiem, mam łeb jak sklep.

Gość gość
Dziecko, dzieckiem ale powiem ci co bym zrobił bo urzekła mnie twoja historia. Jak bedzie pewne, że twoje, do sądu, alimenty i wsio. Niech zapiernicza po zasiłek rodzinny. A potem jak sytuacja się wyklaruje to se ustal widzenia z dzieciakiem jak będziesz chciał a jak nie to nie i tyle.

Gość gość
do autora. na twoim miejscu wolałabym usłyszeć, że po prostu wpadliście, to się zdarza,niestety ale po tym co ona zrobiła to miałabym gdzieś ja i to dziecko.

Gość gość
szkoda dzieciaka :P mamusia pusta lala a tatuś przypadkowy. Dzieci beda miały uzywanie w szkole

Gość gość
Heh. Ciąża to według ciebie jedyny powdów zabezpieczeń? A kwestia zdrowia? Nie chciało się łbem ruszyć, zabezpieczyć gumkami, to teraz masz za swoje. Proste. To, że mówiła o pigułkach nie zwalnia cię z odpowiedzialności za swoje i jej zdrowie. Gdyby sprzedała ci HIV też byś się żalił? Trzeba było ruszyć mózgiem.

Gość gość
Nie chce przeklinać ale korci mnie!!!! 100 razy tu pisałem, że wiem ! przyznaję, błąd , chwile zapomnienia, nie zaprzeczam ! kajam się, co mam jeszcze dodać? ;) no i mam co mam, Q-de, wiem !!!!!

Gość gość
gość dziś hahahha, nie ośmieszaj się ! Biedne kobiety, wykorzystywane przez facetów !!! idź do WC w sobotę do jakiejś knajpy z parkietem i zobacz co po kiblach wyprawiają !!! a od tego kola co tu pisze sie odfajkuj, bo jest mądrzejszy niż ta piz...która go wrzuciła na minę, że hej ! taka prawda !

Gość gość
Najstarszy zawód swiata jest zagrożony przez dzisiejsze kobiety a wy piszecie, że facet winny że gumy nie uzył ?padne zaraz ;) Gościara kłamie, bachora se majstruje z wyrachowaniem ale facet winny ...nie no beka z was

Gość gość
dostałeś dobrą radę, zamów z WOW tabletki poronne i jej podaj, rozpuszczone w soczku owocowym, na przykład. To naprawdę działa.

Gość gość
Może sie okaże że nie twoje :P a wtedy jej przypier..