Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza czy moje urojenia?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny pisze do was w takiej sprawie ponieważ nie wiem sama juz co myśleć otóż od ponad miesiąca boje się ze mogę być w ciąży 4 testy wyszły negatywne beta tez a ja nadal mam uczucie jak bym miała cos w brzuch jest nadety i urosl (takie mam wrażenie) w sobotę mam mieć @ mdli mnie bola mnie plecy a dokładnie krzyże piersi i sutki teraz to juz nie wiem czy to przed okresem czy nie. Blagam was pomozcie

Gość gość
Dziewczyno czy ty normalna jesteś?? Pisalas tu już kilkanaście tych tematów! Zrobiłas 4testy w tym jeden o najwyższej skuteczności-Beta a ty sobie dalej tą ciążę wmawiasz.. Brzuch masz wzdety bo woda w organizmie się zatrzymuje przed okresem i wtedy piersi się powiększają i się trochę puchnie..ja też tak mam przed okresem! I założe się że ty ten okres dostaniesz za kilka dni! Przestan lamentować!! :D

Gość gość
Obstawiam urojenia. Też mam czasem paranoję przed okresem. I kiedy już jestem na 100% pewna że wpadłam, dostaję krwawienia. Jak chcesz być koniecznie pewna zrób sobie USG, np. tu www.sofimed.pl Lekarz ci na pewno wytłumaczy że nie jesteś w ciąży. I nie panikuj, to najważniejsze.