Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk28321

Dziewczyna nie wie co czuje

Polecane posty

Gość kk28321

Cześć, jestem w związku już ponad 4,5 roku z dziewczyną ja mam 28 lat ona 23. I ona nie wie czy chce być dalej ze mną. rok temu była podobna sytuacja ale wzialem ja w góry i przeszło.. teraz znowu. Co mam zrobic ? Ona nie jest typem imprezowej dziewczyny domatorką , ja w sumie nie lubie imprez ale lubie gdzies pojechać czasem sam, na 2-3 dni. Zawsze pytam czy nie chce ze mną. Mam dobre auto ale jestem oszczędny lubie racjonalnie wyadawac kasę ona mi zarzuca ze jestem skpacem a to nie prawda. już nie wiem co mam robić. jestem tak zrezygnowany że już myślę żeby dla odeagowania umuwić sie z jakaś na odloty. pl . Mam cieżki okres w pracy i bardzo mi jej brakuje. może krzywdzilem ja nieswiadomie ?? ale zawsze dostawala ode mnie np upominek prezent. Pomożcie co robić. Mialem kilka lasek ale max pol roku tutaj widmo zakonczenia 4,5 letniego zwiazku jest jak wyrok :( mamy kontakt poki co ale tylko smsowy.

Gość kk28321
myślicie, że nie chce się ze mną spotykać bo domyśliła się że była dla mnie tylko darmowym worem na spermę? szkoda, nigdzie już nie dorwę takiej taniej prostytutki, i to prywatnej na wyłącznośc :( miałem nadzieję, że jak kupiłem jej raz na rok różyczkę za 3zł to uwierzy w moje gorące zapewnienia o bezinteresownej miłości

Gość gość
Nic na siłę nie zdziałasz jeśli nie bd chciała z tb być to nie będzie .