Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BMegu19

Zesikalam sie boze jaki wstyd!!!!!!

Polecane posty

Gość BMegu19

Wczoraj bylam z chlopakiem na miescie i zapomnialam zrobic siusiu przed wyjsciem i w polowie drogi zachcialo mi sie siku i to strasznie powiedzialam to rafalkowi ( to muj chlopak) doszlismy do platnej toalety ale nie mielismy pieniendzy muj chlopak przekonywal pilnujacego: -prosze tylko jedna osoba ona juz nie da rady -serio nie wyrabiam juz A pilnujacy na to: -nie Noto poszlismy ja wilam sie przykucalam i omalo sie nie zesikalam. Wszystkie toalety kture napotkalismy byly platne a pilnujacy tak samo surowi serio juz nie wyrabialam wkoncu siadlam na murku a on powiedzial do mnie siedz tu ja poszukam jakiejs tojtojki wtedy krzyknelam: Poczekaj!!! Wrucil sie i pyta -co?? -mi jes wszystko jedno czy sie zesikam czy nie wtedy usiadl obok mnie po 10 min. poczulam blogie cieplo w kroczu i w okolicy ci**i zakrylam twarz rekami i sie poryczalam i on mnie przytulil takom zasikanom i zakryl plame swoja bluzom a potem znowu mi sie zachcialo i powiedzal zebym zlala sie w majty bo i tak mam mokre tak zrobilam potem zeczywiscie zrobilo sie zimno a plama byla nadal widoczna a z tego ze bylo ciemno nie ukrywalam tego chlopak nalozyl na mnie swojom bluze ale co ja teraz powiem rodziccom?? Przyznac sie???

Gość gość
Słownik też osikałaś?

Gość BMegu19
Mój chłopak to pisał ja mu tylko dyktowałam.