Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

CZERWCÓWKI 2015

Polecane posty

Gość Aliszonn
Kochane właśnie wysłałam maila, więc prosze o odesłanie hasła. Ciekawa jestem Waszych brzuszków:)

hehehe sagan;P i tak z tego co pamietam jestes szczuplutka:) nie dziwie ci sie tez nie lubie byc sama...na szczescie jeszcze tylko ok. 100 w zależnosci w którym tyg jestescie i bedziemy miec przy sobie małe stworzonka- juz nie bedziemy same;p

Gość Aliszonn
Rockowa- możemy sobie przybić piątkę. Mój Mąż tez często wyjeżdza, wozi części w zasadzie po całej Polsce. Zależy gdzie sie trafi klient tam jedzie. Niekiedy to ciężka trasa tak jak ta ostatnio gdzie jechałam razem z nim. Wieźliśmy silnik od wielkiej ciężarówki volvo do nowego sącza. Czasem i 20h spędza za kółkiem. Jak jadę z nim to sie tak nie martwie bo jestem obok i wiem co się z Nim dzieje. Gorzej jak jedzie w taką trase z kimś z pracy wtedy to już siedze jak na szpilach. Nienawidzę jak go nie ma w domu i jest gdzies daleko, no ale cóż ktoś musi zarabiać na rodzinę

Gość Aliszonn
Dziewczyy wysłałam Wam na szybko moją piłeczkę. Asieńka chyba mamy podobne brzuchy, a Ty jesteś 3 tyg przede mną.

Gość Anett304
Wyslalam zdjecie z brzucholem i filmik usg 4d, poznajcie Lene :)

Dziewczyny obejrzałam wasze brzuszki :) świetnie wyglądacie! Ja już chciałabym mieć trochę większy, zeby się nim chwalić :) Anett jaka Twoja Lenka wstydliwa - nie chciała się pokazać na początku :) śliczna jest.

Gość Aliszonn
Jaka słodka Lenka! jekju nasze maluszki już są takie " duże ". Dopiero co spisywałyśmy się na forum na samym początku ciąży a tu już za chwile będzie koniec ciąży i dopiero się zacznie;)

Gość Anett304
Dziękuję :) Lekarze mowia , ze nie lubi jak sie ja dotyka :) zaraz sie wierci i ucieka :) Ruchliwa dziewczyna :) Ale to dobrze :)

Gość Aliszonn
Anett mój Kornel też jest taki zwiercony. W Piątek jak byliśmy na IP i położna chciała złapać bicie serca, to gdzie przyłożyła tą sonde to mały zaraz kopał i uciekał w inne miejsce. Dopiero za 6 czy 7 przyłożeniem się udało.

Gość Anett304
hehehe Aliszonn u nas wczoraj bylo to samo :) studentka chciala najpierw poczuc dziecko, naciskala na ten brzuch ,naciskala w koncu mowi o jest , pozniej przylozyla sonde i jezdzi i jezdzi i tez dopiero za 6 razem sie udalo :D

Gość Aliszonn
Zwiercone kochane maleństwa. Jak sie urodzą to dopiero się zacznie:) oczy dookoła glowy trzeba będzie miec. Ja nie nawykłam do takiego zwierconego malucha bo moja starsza córcia od początku to był anioł nie dziecko. Nawet ten najgorszy czas jak zaczynała chodzić i wszystko poznawać przebiegł bez większych problemów. Teraz czuję że Synio da nam popalić. A słyszałyście może o zasadzie przeciwności w rodzeństwie? Jak jedno jest grzeczne, to drugie to mały łobuziak i na odwrót. Powiem szczerze że jak popatrzę po znajomych którzy mają dwójkę dzieci to jak najbardziej się to sprawdza

jaka kochana ta lena:* ja nie miałam tak w 4d filmiku z badań i jak patrze no ta dzidzie to az płakac sie chce że moja tez taka duża juz;) taki duży mały człowiczek:)

Gość mamciaaa
witaj DzoPru w klubie ja mialam to samo wodonercze i zastój moczu w nerce nie zycze nikkomu tego bolu to bylo straszne a teraz rwa kulszowa ale co zrobic lekarz kaze brac przeciwbolowe ale ile mozna :((( trzeba zacisnac zeby mocno i wytrzymac u mnie juz 25 tydz. wiec jeszcze troszke ale wiem co przeszlas oby bylo lepiej

Gość DzoPru
Mamciaaa najgorsze jest to ze podobno te przypadłości lubią wracać, wiec to nie koniecznie jest koniec bólu. Ja ból mog znieść, najważniejsze, żeby Moja dzidzia czuła się dobrze. Ja właśnie jadę na warsztaty z pierwszej pomocy u niemowląt. Dziś są w warszawie :)

Ale dużo nowych wpisów, muszę nadrobić zaległości. Mania czekam na hasło, wysłałam przed chwilą maila. Mojego Dominika podeślę Wam w poniedziałek po wizycie, bo ostatnio się nie chciał pokazać :)

Gość mamciaaa
DzoPru - tak tez mi w szpitalu tak mowily, pije wode Jan i od czasu do czasu urosept zazywam ..ale mowie doszla rwa kulszowa bol podobny ale nie tak ogromny jak przy nerce ...po zastrzykach posladki tez strasznie bola ale to wszystko trzeba jakos przetrzymac bo co innego pozostaje byle do czerwca :)

Gość Mamuśka Ktosia
no sie rozkrecilo;) wyslalam emiala;)) czekam na haslo;) Wy tez tak dzis macie ??? caly czas jesc mi sie chce;) masakiera;))))

Gość Wera33
Mania wyslalam Ci mejla, prosze o haslo:)

Gość kathana
Ale ten czas leci, właśnie umówiłam się na trzecie prenatalne 28.03. Jeszcze niedawno byłam na połówkowych... A tu 3 trymestr tuż tuż:) A w niedzielę zaczynamy kursy w szkole rodzenia, jak ja dawno nie byłam w szkole, ciekawe, jak to wygląda :)

Gość Mamuśka Ktosia
kathana ano leci leci;))) my zaczynamy do szkoly chodzic 24 marca;)) a co na 3 prenatalnych robia?? to samo??? czyli usg?? wiecej widac niz w polowkowych???

Gość Mamuśka Ktosia
Mania1989 ale brewki widoczne u Twojej niunki;)) mysle ze brzuszki mamy podobne;) mi sie wydaje ze moj jakos nisko;(

Gość Anett304
Ja tez sie zastanawiam nad szkola rodzenia...ale tutaj dopiero zaczyna sie to w 34tc i to sa 2 , 3 spotkania... pewnie pojde, bo juz wtedy bede miala wolne od pracy , z nudow pojde zobaczyc :)

Gość Aliszonn
Ja też zastanawiałam się nad szkołą rodzenia... ale nie pójdę. W pierwszej ciąży nie chodziłam bo do końca 8 msca pracowałam i nie było kiedy. Teraz mam możliwość nawet za darmo bo w moim szpitalu prowadzą taką szkołę i nawet od połowy marca zaczynają, ale jest jeden problem. Sama chodzić nie będę, a mój najdroższy pracę kończy dopiero koło 20. Zajęcia są we wtorki i czwartki o 17. także nijak nam się składa żeby iść, a specjalnie na to nie będzie mój mąż się zwalniał z pracy.

Gość kasia161
Cześć dziewczyny:) w końcu przekonałam się przez wszystkie strony- chciałam was poznać od początku:) ja mam termin na 25 czerwca ale tydzień temu na prenatalnych doktora powiedziała ze dzidzia rozmiarowo jest mniejsza i wypada mi termin na 6.07. Liczę jednak na to ze to będzie czerwcowe dzieciątko :)

Gość kathana
Mamusia ktosia- u mnie tak piszą: Badanie III trymestru. Ponieważ duża część wad, szczególnie serca, nerek i kości, należy do wad rozwojowych (może nie być widoczna w badaniu II trymestru), zaleca się wykonanie kolejnego badania pomiędzy 28 a 32 tygodniem ciąży. Badanie to jest podobne do badania połówkowego. Dodatkowo oceniany jest dobrostan płodu (jego samopoczucie), budowa łożyska oraz ilość wód płodowych. Ja właśnie jestem zadowolona z terminów zajęć w szkole- tylko weekendy, bo mój mąż też nieraz pracuje do późna. Brzuszki macie piękne :)

Gość wera33
Zgadzam sie ! super wygladacie, szkoda tylko ze twarzy nie widac to bym sobie jakos Was spersonalizowala:) Bije entuzjazm z tych brzuszkow:) W koncu nowe pokolenie 2015 rosnie. Ja jutro cos tez podesle. Aktualnie mam takie busy czasy ze padam na pysk. Tez sie zastanawiam nad III prenatalnymi. Kathana robisz w Lubinowej ? (jesli nie to wybacz, pewnie cos pomylilam:)

Gość wera33
Moze jak blizej nawiazemy relacje to dodamy sie kiedys na fejsie:) Im wiecej znajomych tym lepiej :)

Gość kathana
Wera na Łubinowej, dlatego że się tam przymierzam do porodu :)

Gość Mamuśka Ktosia
wera33;)) zawsze mozna tam profil załozyc czerwcówek;) jakas grupe;)