Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta kolo 30stki w zyciu ma gorzej

Polecane posty

Gość gość
a to, że Ty taka zosia samosia i nie potrzebujesz drugiej osoby do życia to też nie znaczy, że każda tak ma tu nie chodzi o żadnego wacka ja lubię wracać do domu, w którym ktoś na mnie czeka i mam się do kogo odezwać, a nie tylko 4 ściany

Gość gość
to, że ty na siłę potrzebujesz wacka, nie oznacza, że każda tak ma i że jak ktoś mówi, że mu dobrze samemu, to od razu kłamie, tępa dzido

Gość gość
Radze Wam dziewczyny, wyprowadzcie sie z Polski a nagle poczujecie ze zyjecie. Wiek 30 lat to jest doslownie nic, zupelnie nic w takich krajach jak Niemcy, Holandia, Skandynawia czy nawet w Anglii. Tam sie dopiero w tym wieku zaczyna myslec o stabilizacji, o mazenstwie itd. Singli pelno dookola :) Facetow wolnych od groma i ciut ciut :-D

Gość gość
to, że ty na siłę potrzebujesz wacka, nie oznacza, że każda tak ma i że jak ktoś mówi, że mu dobrze samemu, to od razu kłamie, tępa dzido x ja rozumiem, że są różni ludzie, ale Ty chyba nie bardzo jedni chcą być z kimś i bardzo źle się czują sami, innym nie przeszkadza to, że są sami i też są szczęśliwi jednak to forum i ludzie wokół mnie pokazują, że większość albo bardzo dużo osób szuka wciąż miłości w życiu i chce z kimś być JESZCZE RAZ POWTARZAM, NIE CHODZI O WACKA miłość to coś pięknego, a nie tylko seks gdzie ja napisałam, że jak ktoś chce być sam to kłamie?