Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematG

Dziwny dylemat z ginekologiem

Polecane posty

Gość dylematG
A chodziłaś na wizyty w ciąży z mężem?

Gość gość
Http://j.gs/4X8y tyle w temacie

Gość gość
Kobiety,ale wy fantazjujecie :D :D :D

Gość gość
Biedni ci ginekolodzy czasem :O

Gość gość
Mój ginekolog do wszystkich młodszych od siebie mówi po imieniu,oczywiście za zgodą pacj. Także się nie podniecajcie.

Gość gość
A moj tez,i do tego jest taki cieply... Ale nie mam dylematow ;)Gdybym miala,zmienilabym lekarza.

Gość dylematG
Nie tacy biedni, jak biorę nawet kilka stówek za wizytę :D A ten mój obecny to nie wiem, czy jest ciepły, bo nie dotykałam ;) A poważnie, to też myślałam że łatwiej mi przyjdzie zmiana lekarza, no ale nie jest to takie proste, jest dylemat, dlatego tu piszę... Dziś miałam sen, z sms od mojego ginekologa w roli głównej :D Pytałam się kiedy mam przyjść na wizytę, pytanie z lekka głupawe...to mi odpisał neutralnie, że zgodnie z profilaktyką...coś było dalej ale ktoś mi przerwał i nie doczytałam tego sms, tyle było tego snu ;)

Gość gość
Nie masz sie czym zajac,kobieto? Pleciesz dwa przez trzy :D

Gość gość
serial brazylijski robi się z tego.Nie każ nam czekać na kolejne odc. tak długo :( :(

Gość dylematG
Może niepotrzebnie dziś napisałam ironizując...Ale sen na prawdę miałam...Zastanawia mnie, to dlaczego większość ludzi uważa, że relacja między pacjentką, a ginekologiem zawsze jest jasna? A jak nie jest, to albo pacjentka nawiedzona, niewyżyta, a lekarz erotoman. Teoretycznie tak powinno być, że relacja jest jasna, ja pacjentka przychodzę na konsultacja, lekarza mnie leczy i tyle...Tylko że życie rzadko bywa takie czarno-białe...Jak ludzie są empatyczni i otwarci na innych to takie rzeczy się prostu dzieją nieważne w jakiej płaszczyźnie relacji. Co byście napisali jakby to chodziło relację, student-wykładowca(kobieta), pielęgniarka/pacjent?

Gość gość
masz męża i to o nim powinnas myśleć, a nie o ginekologu, który jest po prostu miły dla ciebie i tyle, natomiast ty dorabiasz sobie do tego jakąś śmieszną ideologię. Skoro twierdzisz, że daje ci jakieś sygnały, to zapytaj go wprost o co chodzi, tylko uważaj jak będziesz się zapadała pod ziemię ze wstydu po jego odpowiedzi :P

Gość dylematG
Powoli zamykam temat, bo już dalsza analiza nie ma sensu. Decyzję już podjęłam, po wizycie będę ewentualnie już konkretnie myśleć o zmianie lekarza, na razie jeszcze chyba nie ma to sensu. Gościu1, dzięki za sensowną rozmowę i powodzenia :)

Gość gość
Nie masz po co pisac że to cczysta życzliwośc lekarza i marketking. Bo jak bedzie mily to poleci go dalej. Kobietki sie tak zafiksowaly w tym ze to tajemne sygnaly i chęć romansu ze nie przetlumaczysz. Z tego co pisza wynika ze moja gin mnie podrywa a co lepsze pediatra mojego dziecka (lat około 60) też jest na mnie chętna.

Gość gość
Bo niektore panie lubia fantazjowac i tworzyc historie :D

Gość gość
DylematG ja też Ci życzę wszystkiego dobrego, upragnionej drugiej ciąży i fajnych konwersacji z ginekologiem. Opiniami dziewczyn się nieprzejmuje ale pisać o swoich odczuciach na forum nie ma sensu. Pozdrawiam dziękuję za rozmowę. Odezwij się po wizycie. Gość 1

Gość dylematG
Gościu 1, no jasne że się nie przejmuję, za stara już na to jestem ;), poza tym wiem temat jest, że ta powiem delikatny i nawet mnie nie dziwią takie reakcje na forum. Zapisałam się na wizytę w listopadzie, dam znać. Dzięki za miłe słowa :). A Ty też się zapisz na wizytę, wiesz że to ważne.

Gość gość
Mojego b.interesuja relacje z moim partnerem,Zawsze sie o nie wypyta.Co o tym myslec ?

Gość gość
Zacznijcie myslec,ze ginekolog,to lekarz jak kazdy inny.I,ze mozna pojsc do innego.

Gość gość
Dla mnie jest jak kazdy inny , tylko ciekawa jestem czemu go interesuja moje prywatne sprawy A zwlaszcza relacje z partnerem ,hm.

Gość gość
A moze ma to zwiazek z badaniem ginekologicznym....?

Gość gość
No wlasnie nie ma zadnego zwiazku ,Tym bardziej ze nie pyta o sprawy medyczne tylko bardziej nasza relacje kobieta /mezczyzna

Gość gość
No i co nikt nic nie odpowie ?

Gość gość
idź zapytaj lekarza

Gość gość
Ciekawe jak ,Cchcialam pogadać z kimś z zewnątrz.To nawet nie chodzi o profesje.Jestem ciekawa co oznacza takie zachowanie faceta .

Gość gość
zmien lekarza...dziubku ! :D

Gość gość
E tam,ja się w nim nie kofam.Ja tylko jestem ciekawska. Taka mam nature ze jestem dociekliwa i chce wiedziec o co kaman,ha

Gość gość
przeczytalam i oczom nie wierze ;), ze ktos sobie moze wkrecac takie glupoty. gdybym tak patrzyla na kwestie damsko-meskie, to musialabym uznac,ze co najmniej co drugi facet ma w stosunku do mnie powazne zamiary :D!

Gość gość
odczepcie sie od ginekologow,albo chodzcie do kobiet lekarzy... Moze bedziemy miec lesbijskie dywagacje :D

Gość gość
Oj tam,mi tam chodzi o zwykla analize a wy juz ut milosc wkrecacie.Nie nie nie nie o to mi chodzi.

Gość gość
Autorko a można wiedzieć ile masz lat bo napewno jesteś młodsza odemnie, ja mam 68 lat, dziecko 14 letnie i 6 miesięczne gosc1