Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy które chciały mieć córkę a mają synka

Polecane posty

Gość gość
a ja chciałam żeby moje dziecko miało brązowe oczy a ma niebieskie i co mam zrobić ? mam go oddać do adopcji ?

Gość gość
no niestety przykro mi ale musisz go oddać do adopcji :(

Gość gość
W formie lopatologii: Ja chcialam syna i syna mam.Ale gdyby urodzila sie corka,to nigdy bym nie zalozyla tematu pt."mamy,ktore chcialy miec syna,a maja coreczke"

Gość gość
troje dzieci trzy CC,ostatni na świat przyszedł długo oczekiwany syn .

Gość gość
Mam synka 4 latka,trudny charakterek i w styczniu urodzę również synka.chcialam córkę ale nie udalo się.co prawda zaakceptowałam ten fakt ale jestem przerażona, boje sie ze mi 3 facetow,włącznie z mężem na glowe wejdzie

Gość gość
Ja sie cieszę ze w ogóle mam dziecko. Jak zaszłam w ciaze to marzyłam o tym zeby to dziecko urodzić. Ba! Zeby donosić szczęśliwie ciaze (4 poronienia zanim urodziłam corke). Zaczęliśmy planować z mężem kolejne dziecko. Niestety pierwsza próba zakończyła sie porażka. Nie wyobrażam sobie marzyć o dziewczynce a urodzić chłopca i powiedzieć ze jednak nie kocham go tak jak chciałam kochać albo mniej niz kochałabym dziewczynkę. A tak w ogóle to zauwazyliscie cos takiego jak "a ja mam chłopca i nigdy nie chciałam mieć dziewczynki". Tak jakby wszystkie lub większość kobiet chciała mieć tylko i wyłącznie dziewczynkę.