Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yourgracegeorgiana

Jak odzyskać mojego ukochanego?

Polecane posty

Gość yourgracegeorgiana

Po 2 latach doszło między nami do takich awantur, że w grę wchodziła nawet policja. Ale to moja wina, przeginałam. Nie szanowałam go, traktowałam jak śmiecia bo ja jestem po studiach a on ich nie ukończył. Byłam niewdzięczna, nieczuła, wyniosła...Potem on stał się taki, zaczął się rozglądać za innymi laskami, a mnie miał gdzieś. WIem, że go zraniłam. Już kilka razy mu obiecywałam, że się zmienie. Ale zawsze coś się działo, co mu nie pasowało... Nie mogę go stracić, chociaż on twierdzi, że już go straciłam. Nie odzywa się do mnie. Napisał mi: dopóki się nie zmienisz i czegoś ze sobą nie zrobić to nie chcę nawet o tobie słyszeć. Pisze też, że chce ode mnie odpocząć itp. Pracujemy razem, więc to też jest ciężkie bo widujemy się codziennie, ale dodał, że w pracy tym bardziej nie chce ze mną rozmawiać. Jak go odzyskać... Nawet moja mama jest po jego stronie, bo wie, jaki mam ciężki charakter. Ja naprawdę chcę się zmienić, ale jak mam mu to pokazać, skoro on będzie udawał, że mnie nie zna. Czuję, że przez to popadnę w jakąś depresję :( On ma 28 lat a ja 22.

Gość gość
O prawdziwa milosc nie trzeba walczyc a o falszywa nie warto!

Gość eunika91
daj mu zatęsknić. nie chce kontaktu? to nie...tym lepiej, że cię widzi w pracy. bądź sobą, bądź naturalna i zawsze dobrze wyglądaj. może to jest gra z jego strony, nie wiesz tego.

Gość yourgracegeorgiana
a reszta się nie wypowie? :(