Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o fuj nie uwierzycie co zjadl moj syn

Polecane posty

Gość gość

Zdechla zasuszona muchę, gdzieś spod dywanu ja wyciągnął uczy się raczkować i wszystko chwyta w ten pensetkowy sposób nie zdarzylam zareagować :(

Gość gość
Masz syf w domu, jak po podlodze walaja sie zdechle muchy...

Gość gość
Mój zjadł ptasią kupę:O

Gość gość
A no syf kile i mogile :) ciekawe co twoje dzieciaki zjadają jak nie patrzysz :-)

Gość gość
kafeteryjne syfiary :-o

Gość gość
Ja jak byłam mała i raczkowałam jadłam WSZYSTKO co lezalo na podlodze. Moja mama musiala miec oczy wkolo glowy i odkurzac kilka razy dziennie bo tez bralam do buzi zabite muchy, jakies paprochy itd :O generalnie obrzydlistwo. Jednak najbardzoej obrzydliwe bylo to, ze kiedys pojechalam do babci na wies (juz chodzilam). Babcia miala kury. i ja zjadlam kurze gooowno :O skonczylo sie to zle dla mnie bo w szpitalu z zatruciem pokarmowym :O takze uwazajcie na dzieci, bo prawda jest powiedzenie co do raczki to do buzi. A porzadek idealny ciezko miec w domu z dzieckiem, zawsze sie cos na podlodze znajdzie.

Gość gość
No trudno, nie umrze od tego. Mój to się na paprochy rzuca jak na największe rarytasy, choć normalnie jest niejadkiem :P Odkurzam codziennie, ale co z tego, zawsze jakiś paproch wypatrzy.

Gość gość
Mój mąż się śmieje, że my nie musimy odkurzać, wystarczy małą wpuścić do pokoju to wyczyści podłogę :D Zdarzyło się jej zjeść jakieś śmieci z podłogi, żwirek, kociego chrupka. I choćbyś za dzieckiem krok w krok chodziła, to wpadki się zdarzają.

Gość gość
nie martw się,przeżyje....:D

Gość gość
na początku przeczytałam "zdechłą mYchę" i aż mi się słabo zrobiło. Mucha też paskudna, ale już lepiej. :)

Gość gość
moje dziecko nic nie zjada bo codziennie odkurzam. Zajmuje mi to gora 10 minut a przynajmniej nie żyję w syfie.

Gość gość
Haha ja tez kiedyś wszamalam kurzeca kupe ponoc zrobilam to z premedytacja i w d**e dostalam :)