Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakimi najdziwniejszymi zasadami spotkaliście się w domach znajomych?

Polecane posty

Gość gość
Fleje spicie bez majtek a sluz i gazy w pościel puszczacie? Ohyda

Gość samsu
HEJ A JA MAM MEZA TURKA-CHLEB DO WSZYSTKIEGO NAWET DO ZIEMNIAKOW,MAKARONU.Jedzenie z patelni-standard(tez to juz robie)nie lubi w wanie polezec,kapac sie tylko w wannie prysznic zawsze bierze.Ja mialam taki okres ,ze nie wycieralam sie po kapieli tylko jak sama wyschlam zakladalam ubrania.NARAZIE TYLE JAK SOBIE PRZYPOMNE TO NAPISZE :)

Gość gość
Niektóre nawet nie wiedzą, że woda ma inne właściwości niż powietrze. Mycie nie zastępuje wietrzenia ani wietrzenie mycia. Należy umyć c*pkę, a potem dać jej pooddychać. Czy, jak mąż obudzi się rano rozochocony, to wpuszczacie go do takiej uduszonej w sosie własnym pod gaciami? x to powiedz odrazu że śpisz bez majtek by twój mąż miał łatwe dojście rano do groty

Gość gość
Mam jeszcze znajomych, u których zlew w kuchni musi być zawsze czysty tzn. bez żadnych śladów wody czy czegoś tam. X To ma byc dziwne ? U mnie tez zlew zawsze ma byc czysty bo nienawidzę brudów w zlewie . Mam zmywarkę , a jak cos zmywam w zlewie to na koniec go myje i wycieram do sucha . U mnie wszystko do sprzątania musi byc czyste , szczotki, mop, wiadro do mopa, ściereczki zawsze sa uprane i czyste , złożone w pudełeczku, po sprzątaniu je piore. Gąbki do zmywania kupuje jasne białe lub błękitne i raz w tyg zmieniam. Nie sadze zeby to było dziwaczne, raczej razi mnie jak ktoś sprząta brudnymi sprzetami bo to bez sensu chyba..

Gość gość
gdyby mój wielce czcigodny Pan Mąż zobaczyłby że w nocy mam majtki na sobie to dostałabym w twarz za utrudnianie czynności spółkowania i uważam że słusznie by postąpił, zasłużyłabym

Gość gość
ja gdybym spała w majtkach w nocy to nie dostałabym na na następny dzień miski z jedzeniem

Gość gość
Ryje ze smiechu jak swinia! Swietny topik!

Gość gość
nie rozumiem jak można tak krzywdzić męża :O Wielce czcigodnego pracującego Pana Domu, współczuję im iż mają żony które śpią w majtkach , powinnyście się wyspowiadać księdzu i odmawiać pokutę.Mi ksiądz tłumaczył że obowiązkiem podległej niewiasty małżeńskiej jest mieć przygotowane krocze wietrzące się w nocy do przyjęcia męskości swego Pana.

Gość gość
zawsze śpię bez majtek , śpię na brzegu łóżka z podkurczonymi kolanami z pupą uniesioną do góry żeby wietrzyć i żeby mąż mógł we mnie wejść gdy będę spała.Kiedyś spadłam na podłogę i przyssałam się kroczem do podłogi jak przepychacz ale mąż mnie oderwał ciągnąc za ręce. Ale i tak dostałam kare za zakłócanie snu mężowi , rano nie nie wolno mi było zjeść śniadania.

Gość gość
dzięki wietrzeniu pipki w nocy mam suchą, gdybym spała w majtkach miałabym opiętą materiałem i zamkniętą, a jak śpię bez majtek z rozwartą pipką to powietrze mi się dostaje do waginy i nie spleśnieje.

Gość gość
kiedyś w nocy spałam oczywiście higienicznie bez majtek , wietrzyłam pipe żeby powietrze sie dostało i pająk mi usiadł na łechtaczce, tak sie wystraszyłam, wierzgałam nogami aż żyrandol potłukłam ale i tak nie zrezygnuję z tej estetycznej opcji spania polegającej na wietrzeniu sromu.

Gość gość
Matko, po całym dniu nie bierzesz prysznica? To prędzej zaśmierdniesz przez cały dzień, niż przez noc nie ruszając się.

Gość gość
halo co z tym topem

Gość gość
21:36 przebywasz w Rumunii czy innej Wielkiej Brytanii? pewnie jak przyjedzasz do PL to "blyszczysz" jezykiem. w d***e mam obyczaje wsiurowa na ktorym stacjonujesz, chocby to byl nowy jork w azji zdejmuja obuwie i zyja najdluzej ze wszystkich nacji. Wsiurowo chodzi po zajszczanych chodnichach i nanosi do MELINY ja mam mieszkanie, przytulne i cieple a nie MELINE dla brudasow. z brudasami jestem na "czesc" i "do widzenia", nie zapraszam takich do siebie

Gość gość
nie odświeża mi się temat 😠

Gość gość
Moja znajoma z pracy ma ubrania podzielone na 3 części. Jedne ma na co dzień, do pracy. Drugie ma takie gorsze, po domu i na podwórko. Trzecie, bardziej eleganckie ma tylko do kościoła. Nigdy nie przyszła do pracy w ubraniu przeznaczonym do kościoła, chociaż mogłaby, bo pracuje w biurze.

Gość gość
modki wy głupie szmaty naprawicie te strone?:o

Gość gość
Moja szwagierka często zaprasza nas do siebie, przy czym na obiad wysyła nas do teściów (mieszkamy w innym mieście), podaje tylko kawę i ciasto chociaż wie, że my ciast nie jemy a kolację daje tylko dzieciom :D

Gość gość
Sąsiadka myje okna tylko od środka, firany zmienia raz w roku przed świętami ;)

Gość gość
komus przeszkadza ze ktos czyta bez zrozumienia bo tego nie idzie czytac ze zrozumieniem same glupoty wypisujecie inteligentne babska

Gość gość
nie da sie pisać na tym temacie:o

Gość gość
komus przeszkadza ze ktos czyta bez zrozumienia bo tego nie idzie czytac ze zrozumieniem same glupoty wypisujecie inteligentne babska