Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakimi najdziwniejszymi zasadami spotkaliście się w domach znajomych?

Polecane posty

Gość gość
Betyder w Se zawsze sie zdejmuje i zostawia w przedpokoju nit nie robi z tego problemu. Mam tez buty specjalne ķtore biore ze soba jak idé w goscie

Gość gość
do 18.34: Ty tylko udajesz taką głupią, prawda? Co z tego, że majtki czyste, jak kawał materiału zatrzymuje powietrze, które ma docierać do narządów płciowych? Zepnij sobie dziurki w nosie czystą klamerką. Na pewno nie przeszkodzi Ci w oddychaniu, bo przecież czysta. Szok. x kup sobie kobieto porządne majtki a nie chińskie z lateksu jak cie tak duszą

Gość gość
płatki śniadaniowe na kolacje- dobre, ha ha ha

Gość gość
ja gdy śpie z mężem to też zawsze bez majtek, dla mnie jest to nie do pomyslenia by facet nie miał dostępu do krocz kiedy tylko chce, niech sobie facet użyje jak śpie

Gość gość
Bratowa nigdy nie zakrywa zupek chińskich a 2) pije wode z cukrem

Gość gość
Cześć wszystkim dzieciom

Gość gość
Mam jeszcze znajomych, u których zlew w kuchni musi być zawsze czysty tzn. bez żadnych śladów wody czy czegoś tam. Jak im się nie chce szorować zlewu to myją naczynia w łazience w wannie (dość często)

Gość gość
jak dzieci z piaskownicy klucicie sie o take gowna szkoda mowic dziecinada o buty poprostu dobre wychowanie zabierzcie papcie swoje z domu i po sprawie co zaraz bedziecie sie klucic o moje bledy - mam taka klawiature wstystko!!!!!

Gość gość
Znów nie widać postów :( też tak macie ?

Gość gość
do 19.44: Też jem płatki na kolację, jak mam ochotę. To jakiś problem?

Gość gość
niestety nic nie widze , guzik z czytania na dziś

Gość gość
Też jem płatki na kolację, jak mam ochotę. To problem?

Gość gość
Niektóre nawet nie wiedzą, że woda ma inne właściwości niż powietrze. Mycie nie zastępuje wietrzenia ani wietrzenie mycia. Należy umyć cipkę, a potem dać jej pooddychać. Czy, jak mąż obudzi się rano rozochocony, to wpuszczacie go do takiej uduszonej w sosie własnym pod gaciami?

Gość gość
Glupie babska. Ja spie bez gaci bo zdrowo i jak mi sie zachce to bez przeszkod sie masturbuje czasami w nocy gdy sie przebudze. A matrony w gaciorach gnija:D

Gość gość
moja tesciowa jak myje podloge to sypie na nia poszek do prania i leje wybielacz, na to leje wode i myje sciera, woda po kostki :D potem zbiera te wode sciera i wyzyma do wiadra, zbiera ja tez taka gumowa sciagaczka na dlugim kiju :D a od czasu do czasu mycie scian, ma wszedzie farbe olejna i te sciany polewa z gory na dol woda z wiadra i wybielaczem, masakra bylam w szoku jak to zobaczylam

Gość gość
stwierdzam, że czytanie ze zrozumieniem coraz bardziej zanika, masakra jakaś.... to tak ogólnie o kilku osobach...

Gość gość
Parzenie herbaty w dużym dzbanku jedna torebka na kilka osob , zimna ta herbata fujj. Imprezy u moich teściów, każda potrawa wnoszona na stół jedna po drugiej, nie przyniesie teściowa nic póki goście nie zjedzą np, zupa , wynosi talerze przynosi nowe , kolejne danie, kolejne , kolejne a na koniec ciasta i herbata kawa owoce .... A' propos Spanie w majtkach jest nienaturalnie

Gość Cococo
Dobry temat, przeczytalam caly ale momentami rzygac sie chce na te historie. Nie mieszkam w Polsce i tu normalne jest, ze do domu wchodzi sie w butach. Idac do kogos wlasnych nie zdejmuje i tak samo jak ktos do mnie przychodzi, chodzi w tym, w czym przyszedl, zdejmuje jedynie rodzina z Polski i zawsze musze im mowic, zeby nie zdejmowali. Oczywiscie ja po domu chodze w japonkach albo kapciach (pelnych i z porzadna podeszwa, najlepsze sa UGG). Spie w majtkach i koszulce, i tu najlepsze :D, zazwyczaj w tych samych, w ktorych chodzilam caly dzien. Prysznic biore zawsze rano bo dla mnie obrzydliwe jest wyjsc rano z domu bez prysznica, nawet spiac w swiezej poscieli i czystej pizamie (czy innych czystych ubraniach/bieliznie, ja typowych pizam nie posiadam). Zdarza sie wieczorem czy w ciagu dnia i po prysznicu zawsze zakladam czyste majtki.

Gość gość
Nie idzie .....pisze i nic

Gość gość
Moja znajoma czesze frędzle od dywanów grzebieniem... :D Wszystkie muszą być równo ułożone.

Gość gość
Nigdy w zyciu nie tknelabym parowki ani oleju, ktory juz byl uzyty. Obrzydliwe :(