Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakimi najdziwniejszymi zasadami spotkaliście się w domach znajomych?

Polecane posty

Gość gość
Znam kogoś kto w frytkownicy smaży paluszki rybne :-D W "chłopakach do wzięcia" był facet, ktory jadł tylko zupki chinskie bo nie umial gotowac. Przykrywał je gazetą i dodawał do nich keczupu :-D

Gość gość
mój mąz zawsze zanim położę sie do łózka karze mi zadrzeć koszule nocną i jak widzi że nie mam majtek to pozwala się polożyć a jak mam majtki to muszę się usprawiedliwić że mam okres i tez mi pozwala ale jak kiedyś przez pomyłkę miałam majtki pod koszulą nocną to dostałam baty a później musiałam mu udostępnić grotę do wykonania zaspokojenia potrzeby żyndolenia

Gość gość
kiedyś przyjechała do mnie kuzynka i spała i nie pozwoliliśmy jej z mężem spać w majtkach bo nikt w naszym domu nie będzie żył niehigieniczne.Ściągnęliśmy jej majtki siłom i godnościom osobistom , mąż trzymał za nogi a ja ściągałam.W nocy kazałam jej wietrzyć.

Gość gość
do dziś moze jestescie pasozytami i ma was dosyc ?

Gość gość
23:06 a kuchnie na pokaz tez masz w tym swoim "przytulnym" mieszkaniu? :D Mialo byc o dziwnych zwyczajach to napisalam o wlasnych, nie musisz sie burzyc :D podloge zamiatam i wycieram regularnie a na korytarzu w budynku, w ktorym mieszkam sa wykladziny dywanowe, wiec zanim dojde do drzwi, buty sa czyste. Oczywiscie z podlogi nie jem, nie klade sie na nia, nawet boso po mieszkaniu nie chodze, nie mam dzieci, ktore by po tej podlodze sie czolgaly, doprawdy nie rozumiem oburzenia.

Gość gość2529
"Kiedyś spadłam na podłogę i przyssałam się kroczem do podłogi jak przepychacz ale mąż mnie oderwał ciągnąc za ręce" PADŁAM :D :D

Gość gość
To wy w gości chodzicie zeby sie obeżreć? Ja pierdziele ... Ja ide do kogos po to zeby pogadać ewentualnie kawę wypić , jem posiłki w domu.

Gość gość
To jak kto i kiedy okna myje to nie wasz problem , co za wscibskie babska . To ma byc najdziwniejszy zwyczaj , ze ktoś myje okna od środka i raz w roku ? Idiotka ta co napisał jakas współczesna pani dulska .o ile wie o co chodzi ;)

Gość gość
modki wy głupie k***y naprawcie to

Gość gość
Ja nie mam męża i śpię bez majtek dla dobra mojego ciała i narządów rodnych po prostu. Nie będę ich dusić.

Gość gość
nie widać wpisów :(

Gość gość
Coś okropnego. Fajny temat był, a tu ciągle jakaś szmata się podnieca tymi majtkami. Naprawdę tak ci żal, że ktoś może spać bez majtek? Aż takie dla ciebie to jest trudne do ogarnięcia? Weź wyjdź już stąd, wyżyj się na czymś albo na kimś, bo jesteś strasznie sfrustrowanym babskiem. Mąż cię już nawet dotknąć pewnie nie chce?

Ja przykładowo mam takie dziwactwo że ciuchy po praniu muszą obejść pewną drogę. Suszarka prasowanie i szafa. Nie ma opcji żebym choćby gacie zdjeła prosto z suszarki i nałożyła na dupe :p wpierw do szuflady (oczywiście bez przesady gaci nie prasuje xd)

Gość gość
co jest z tymi wpisami? nic nie widać !!!!

Gość gość
moja znajoma czyści fugi między glazurą zużytą szczoteczką do zębów, nie wiem.. ja jak idę się kąpać to muszę mieć pełną wanne wody, niemal że po brzegi, a ona nalewa tylko tyle,że ledwo zakrywa dno, w ogóle to jest strasznie oszczędna żeby nie powiedzieć skąpa, w całym mieszkaniu ma powkręcane żarówki o najniższej mocy, głownie 25 i 40 V i w całym domu jest jak w norze i w ogóle zapalają światło tylko wtedy jak na dworze jest już naprawdę ciemno,a nie do pomyślenia jest,żeby zapalić światło jak gra telewizor bo przecież od niego jest widno no i dzieci jak oglądają ten sam program co ona, to nie mogą w swoim pokoju bo bez sensu jest włączanie dwóch telewizorów, muszą przychodzić do niej do pokoju, nie mogłabym tak żyć!!!

Gość gość
Temat się wyczerpał :P

Gość gość
moi teściowie zawsze jedzą wczorajsze pieczywo, bo codziennie kupują świeże,ale na następny dzień,chowają do szafki i wyjmują dopiero jutro a dzisiaj jedzą ten schowany wczoraj nigdy tego nie rozumiałam

Gość gość
nie odświeża mi się temat,nie widzę najnowszych wpisów!!! modki stare szmaty i cwele naprawcie temat do c h u j a wafla!!!!

Gość gość
dlaczego nie widac ostatnich postów?!!!!

Gość gość
ze tez nie szkoda wam czasu na te idiotyzmy z poziomu asfaltu

Gość gość
j e d e n z n a j g l u p s z y c h i n a j b a r d z i e j p r y m i t y w n y c h t o p i k o w

Gość gość
Sąsiedzi kąpali się raz w tygodniu,w sobotę wołali dzieci z podwórka na kąpiel(mieszkam w mieście) Inni znajomi robią kotlety mielone czy schabowe a pozostałą z obtaczania bułkę tartą z resztkami mięsa czy jajka wsypują do pojemnika z powrotem. Ci sami obkładają kocami sofę jak ktoś ma przyjść żeby nie pobrudził. ściągają też dywan w salonie z powodu j.w.

Gość gość
Dalej się posty nie wyświetlają?

Gość gość
Nowa metoda moderacji na uwalenie kontrowersyjnego tematu :P

Gość serenaa
To znajoma ma tak że całymi dniami szuka promocji, zniżek chociażby na najdrobniejsze rzeczy jak deski do prasowania, czy pojemniki potrafi siedzieć całymi dniami i odświeżać niektóre strony jak http://www.domid.pl w oczekiwaniu na aktualizacje promocji.

Gość serenaa
To znajoma ma tak że całymi dniami szuka promocji, zniżek chociażby na najdrobniejsze rzeczy jak deski do prasowania, czy pojemniki potrafi siedzieć całymi dniami i odświeżać niektóre strony jak http://www.domid.pl w oczekiwaniu na aktualizacje promocji.