Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakimi najdziwniejszymi zasadami spotkaliście się w domach znajomych?

Polecane posty

Gość kubek z kawą
To, że czyjaś ciocia oblizuje nóż, po krojeniu tortu i dalej nim kroi później ten tort, to już rozumiem mój problem?

Gość gość
Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd Wypierdalać stąd

Gość gość
Rany!! Przestańcie już do cholery!!

Gość gość
"To pisz inne rzeczy, broni Ci ktoś? Zapodaj dziwne zwyczaje, no?" Jakbyś zamknęła mordę i dała ludziom coś napisać to na pewno by pisali. Ale jak ty drukujesz setnego posta o tym samym, to się ludziom nawet tego czytać nie chce, a co dopiero pisać. Parę osób próbowało się przebić przez tę wrzawę zawziętych babsk-nie udało się.

Z dziwnych zwyczajów to spotkałam się tylko z zostawianiem butów na klatce schodowej: u jednych była szafka, tak jak ktoś już tu pisał i zostawiali wszystkie buty tam, a u innych na klatce stały tylke te buty, które akurat nosili (reszta pochowana w domu) ;P dla mnie masakra, bo ja mam tyle butów, że nigdy nie wiem które mi będą pasować i gdybym musiała je zostawiać na klatce schodowej, to i tak codziennie bym je chowała do szafy ;P

Gość gość
U mojej teściowej jest tak że jak przychodzimy całą rodziną najważniejsze jest żeby ona przygotowała jak najwięcej jedzenie. Nie posiedzi z nami tylko lata w kółko do kuchni, z dziecmi też sie nie pobawi bo musi pozmywać :/ Jak kiedyś mieszkaliśmy u mojej teściowej to przy wannie jest taka gumowa mata ale nie można było na nią wchodzić po kąpieli tylko trzeba było mieć specjalny ręcznik na to. Podłogi myje wodą która jest pozostałością praniu pralką FRANIA. Ta woda jest grubo czarna!

Gość gość
Moja mama strasznie wymaga żeby w niedzielę jeść wspólnie obiad :P Pamiętam jak parę lat temu zaraz przed obiadem oznajmiłam, że wychodzę to prawie wpadła w histerię, że jak to nie będzie mnie na obiedzie? :D Teraz na szczęscie już jej trochę przeszło, chociaż dalej się krzywi. Za to u mojej koleżanki NIGDY się nie je wspólnie obiadu. Jak obiad gotowy to wszyscy przychodzą po talerze a potem idą do swoich pokojów

Gość gość
te od majtek i butów są p**********e, wszystkie co do jednej

Gość gość
Moi sasiedzi zostawiaja buty przed drzwiami na klatce...mieszkamy w bloku. Nie wiem co to za zwyczaj, czasem mam ochote cos im zrobic z tymi butami...

Gość gość
Znajoma kupuje olej do smażenia w butelkach 5-litrowych. Jak coś smaży i dużo jej tego oleju na patelni zostaje, to wlewa go z powrotem do tej butelki.

Gość gość
Znajoma kupuje olej do smażenia w butelkach 5-litrowych. Jak coś smaży i dużo jej tego oleju na patelni zostaje, to wlewa go z powrotem do tej butelki. x a co wylać dobry olej?:o ja też tak pare razy zrobiłam, nie bede wylewała oleju i kupowała drugiego bo za dużo na patelnie nalałam

Gość gość
Moja ciocia jest bardzo pruderyjna. Wszystko co ludzkie jest jej obce. Ostatnio nocowałam u niej, żeby mieć oko na babcię, bo ciocia wyjechała. Wstałam rano razem z babcią, żeby babci pomóc wstać, ubrać się, zrobić herbatę itd. Pora była mordercza, ledwie świtało, urzędowałam w piżamie bardzo grzecznej, długie spodnie, długi rękaw, dekolt po samą szyję, gruba mięsista bawełna. Ciocia wróciła ok. 8. i z krzykiem na mnie, że w negliżu chodzę, wnuczki (nastoletnie ale już dorosłe chłopaki) zaraz wstaną i co będzie jak mnie tak zobaczą. Nie dowiedziałam się co będzie, czym prędzej się ubrałam i udałam do domu. Więcej o nocowanie z babcią nie zostałam poproszona.

Gość gość
chyba że wlewa brudny olej... to co innego

Gość gość
"a co wylać dobry olej?pechowiec.gif ja też tak pare razy zrobiłam, nie bede wylewała oleju i kupowała drugiego bo za dużo na patelnie nalałam " Dobry olej? Po smażeniu mięsa, kotletów czy czegokolwiek innego to jest jeszcze dobry olej? Weź się zastanów i przestań się krzywić.

Gość gość
"a co wylać dobry olej?pechowiec.gif ja też tak pare razy zrobiłam, nie bede wylewała oleju i kupowała drugiego bo za dużo na patelnie nalałam " Dobry olej? Po smażeniu mięsa, kotletów czy czegokolwiek innego to jest jeszcze dobry olej? Weź się zastanów i przestań się krzywić. x a ty umiesz czytać ze zrozumieniem?pisałam o tym że przed smażeniem gdy naleje sie za duzo oleju na patelnie i wleje z powrotem potem dodałam ze jak brudny olej po smażeniu to oczywiscie że taki trzeba wylać, na brudnym oleju nie smarze

Gość gość
ja pierdziu, po smażeniu na oleju wlewają z powrotem do butli :O ale razem z tym małymi resztkami smażeniowymi ? smażenie wielokrotne na tym samym oleju jest rakotwórcze

Gość gość
Zwyczaje u mojego znajomego: - po wypiciu np. kawy goście muszą kubek od razu wkładać do zmywarki (kubki góra, talerzyki np. po cieście koniecznie dół zmywarki), - w łazience po każdym (!) myciu rąk trzeba wytrzeć umywalkę do sucha, żeby nie robiły się ślady od wody, - i mój największy hit: papier toaletowy nie może zwisać w dół z rolki (ani listek!)

Gość gość
Ja zostawiam olej z frytek na 3 smażenia . Nie oszukujmy się, w macdonaldzie zmieniają olej raz w tygodniu, a wszystkie się podniecacie tamtymi frytkami :D Z dziwnych zwyczajów- znam kogoś, kto je jogurty na kiblu :D

Gość gość
ale uważam, że zostawianie oleju nadaje się TYLKO po frytkach. I ten olej jest już dobry tylko do frytek. Nie pomieszałabym go z czystym.

Gość gość
18:24 - wiadomo że jak ktos je świństwa to mu obojetne ale mc donaldzie na pewno tak nie jest, frytki tam robią z proszku i opalają bardziej w gorącu , smazony olej wielokrotnie gdyby był to niestety ale to czuć i nie da sie oszukać

Gość gość
moja ciotka miesza pierogi z cebulką i skwarkami, przesypując to do miski i mieszając ręką. Tłuste ręce oczywiście oblizuje

Gość gość
co do oleju z frytek- potwierdził to znajomy. Olej zmieniają w środy :D Moze to nie olej taki o rzepakowy, tylko frytura, dlatego nie czuć spalenizną

Gość gość
Ja zostawiam olej z frytek na 3 smażenia . Nie oszukujmy się, w macdonaldzie zmieniają olej raz w tygodniu, a wszystkie się podniecacie tamtymi frytkami smiech.gif Z dziwnych zwyczajów- znam kogoś, kto je jogurty na kiblu x ja miałam znajomego który lubił sobie też podjeść gdy siedział na sedesie, np siedział i jadł naleśnika w ręku

Gość gość
frytki z proszku??? :D to dowalilas :D

Gość gość
do 17.09: Ty to możesz nawet nie myć. I tak zaraz po myciu dusisz srom gaciami.

Gość gość
ja np niem ogłam spłukiwac toalety, bo spłuczka byłą zepsuta , i jak wychodziło się z ubikacji pani domu wchodziła , nalewala wody do wiadra i sama spłukiwała ....

Gość gość
U znajomych na grillu: Znajomy poszedł za altanke się załatwić, nie umył rąk (brak bieżącej wody), potem wycierał synkowi smarki gołą ręką i wycierał je o swój dres, a następnie obracał kiełbaski na grillu (też gołą łapą!) --> wierzcie, rozbolał mnie brzuch i nie mogłam nic przełknąć. Czasem się jeszcze obracał na krześle, zatykał jedną dziurkę w nosie i w dal smarkał tą drugą. Już nigdy się nie umówiliśmy. :(

Gość gość
do 17.09: Ty to możesz nawet nie myć. I tak zaraz po myciu dusisz srom gaciami. x majtki mam czyste, włącz sobie jeszcze wiatraczek nad kroczem jak musisz mieć taki przewiew, możesz sie nie myć bo i tak wywietrzysz smród

Gość gość
18:31, 18:34 zamknijcie się z łaski swojej