Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 4...czyli jak zrobić dobrze wykluczając pchanie i ciągnięcie

Polecane posty

Jeżeli Mat jest Twoim dziadkiem... to jeszcze mu się chce słuchać i podglądać? Znaczy w sensie... czy to coś daje pytam. O Panowie mam dla was stereotyp do obalenia! Stary człowiek i może? Oczywiście to nic osobistego :) Ale do kiedy mężczyzna może? Wiem, ze to kwestia bardzo indywidualna przy czym interesuje mnie chociażby w przybliżeniu rząd wielkości. Powiedzmy dekada.

Pewniej? Na bank sobie jakiś listonosz przywłaszczy taki obrazek ;) x Mówisz Pusz? Nie wypada nie wierzyć :) ale Ty nie jesteś taki znowu stary :D

Chciałabym zauważyć, że Ty masz inne rzeczy do zabawy Pusz ;) A o cycki to ja prosiłam. Nie ładnie tak na krzywy ryj

Gość matuazlem0325
ok... przyjałem do wiadomosci że narcyz nie jesteś :) Smof, faktycznie dziadkiem nie jestem niestety choć wiekowo podpadam, niestety nikt mnie nie chce dziadkiem jak na złośc zrobić :)

Gość matuazlem0325
ten z 12:52 to nie ja ... cholera osobistego podszywa się dorobiłem :) no ładnie a sądziłem że kogo jak kogo ale mnie to ominie :(

Taa gdyby to było takie proste. Lekarze lubią mnie oglądać. Zapraszają, badają i zapraszają ponownie :O Ale dziś ostatnie starcie :D mam nadzieję... tak, wiem czyja to matka

Bo pewnie do jakichś szarlatanów albo konowałów chodzisz 😴 Pewnie nawet nie nie pytają, co Ci dolega, tylko od razu "Proszę się rozebrać" :P

Gość gość
Smof cycki ma krowa a kobieta się szanująca ma piersi

Gość gość
Smof cycki ? Ja pierdziu mój by w czerep dostał za to słownictwo mój kochanek mówi moje gorące gruszeczki i sterczące suteczki gotowe do całowania itd

good afternoon :) smof al co ty chcesz ode mnie? biust u mnie maly, tylek rowniez... nie jecze, z materacyka zwalam, wstaje o niemozliwych godz, i do tego trzeba sie mna dzielic :P :D

Gość gośćCWLK
Ironio😘 dziękuję za niespodziewaną przesyłkę,ale eLKa ma ładniejsze:) eLKa 😘🌻:)