Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pralka w kuchni czy w łazience

Polecane posty

Gość gość
:D dokładnie. Gdzieś musieli upchnąć bo szkoda wyrzucić

Gość gość
ale że kibel stoi obsrany to już nie przeszkadza w relaksie w wannie, tylko pralka winna, to moze kibel tez przestawta :D

Gość gość
Masz kibel obsrany? To go umyj ! Brudasko.

Gość gość
Łazienka jest miejscem do odstresowania sie, relaksu, po ciężkim dniu pracy chce sie wykąpać odpocząć a nie słuchać wycia pralki. Jak lubisz to sobie słuchaj jak cie to uspokaja.

Gość gość
U mnie kibel jest czysty bo po sraniu go myje nie to co u ciebie, ty nawet majtki obrane w koszyu masz na bieliznę i ci śmierdzą w domu.

Gość gość
Nom, ale jak w kuchni pralka wyje to już wszystko jest OK :D

Gość gość
Nom, a jak zmywarka wyje to ok? :)

Gość gość
W kuchni sie nie odprężam po ciężkim dniu , taka różnica . Tam moze mi wyć zmywarka blender malakser mikrofalówka piekarnik i wszystko inne bo w kuchni sie pracuje a nie wypoczywa ! Nie widzisz różnicy to sorry .

Gość gość
Tak, bo najlepsze legowisko do wypoczynku jest niedaleko sracza :D Myślałem, że wypoczywa się na łóżku w pięknym salonie, ale co ja tam wiem o nowoczesnych polakach ... :D

Gość gość
I pozatym skończ juz bo żałosna jestes , i tak nie wstawie pralki do łazienki i mnie nie przekonasz swoimi wyzwiskami, raczej powinnaś użyć mocnych argumentów a nie wyzywać mnie od idiotek bawolow claunow co tam jeszcze było :D? Znam swoja wartość. Spływa to po mnie jak po kaczce. Dobrej nocy.;)

Gość gość
Nom, wiem, ale ty mnie przekonałaś... Zara ciągne na sznurze pralkę z łaźni na kuchnie, co tam, że pół noc... :D Pralka w kuchni to szczyt wyrafinowania :D

Gość gość
Sracz mam osobno , ile razy jeszcze ci to mam napisać ? Pisze o łazience, pokoju kąpielowym , tam mam wannę , umywalkę toaletke z lustrami robiona na zamowienie i miękki fotel. Nie ma tam miejsca na pralkę i sznury na łachy. A teraz s********j dziecko drogie spac bo juz mnie w*****ac zaczynasz .(!!!!!)

Gość gość
A no to jeszcze ścianke działową zrobię z tektury i fotel z salonu przyciągne. A pralka już w kuchni jak coś ;) Do arystokracji trzeba dorosnąć, ale robię co mogę! Jutro dalsze przemeblowanie!

Gość gość
No dobra...bez przechwałek pochwalę się: Mamy 2 łazienki. Pierwsza ma kibelek i super jacuzzi, do tego prysznic. Druga ma kibelek i zlew (tylko!) Pralkę i suszarkę mam w komplecie w pralni na dole. Nic nie dudni, nic nie słychać. Wy się tam licytujcie ile wlezie. Człowiek ma tak, na ile go stać i jak zechce mieć.

Gość gość
Ale pralki w kuchni nie masz. Więc nie wiesz co to za prestiż!

Gość gość
Ja mam osobne pomieszczenie gdzie mam pralke kosz na brudna bielizne,dozy zlew do prania recznego,suszarke i deske do prasowania z zelazkiem.Uwazam ze jest to idealne rozwiazanie ale niestety nie kazdy sobie moze na to pozwolic ze wzgledu na metraz.

Gość gość
do goscia 0.23 masz te niby wszystkie bajery i dwie lazienki-ale zapomnialas inteligentko o zwyklym bidecie!!! Chyba ze robisz perfumowana kupke czyli jyz dupci nie myjesz?

Gość gość
Hehehe udaje bogaczke a nnie myje d.py!Moim zdaniem to lazienke masz osobna ale gdzies na podworku za stodola a wanne przy studni!

Gość gość
Ja myje d**e po sraniu, biore tak papier mocze w wodzie obmwam i wtedy se jeszcze suchym wycieram. No bo nie mam bideta a pralkje to mam w łazience, a nie w kuchni jak powinno się mieć. Człowiek robi co może i tak się staram!!!

Gość gość
gość dziś do goscia 0.23 masz te niby wszystkie bajery i dwie lazienki-ale zapomnialas inteligentko o zwyklym bidecie!!! Chyba ze robisz perfumowana kupke czyli jyz dupci nie myjesz? X X Drogi Gości, tu przyznam Ci rację jeśli chodzi o bidet. W Europie jest dość rozpowszechniony, tyle że tutaj są sedesy które spełniają tę samą rolę co bidet i wyobraź sobie że!!!! Więcej! Wypłucze dupkę i pipkę dogodnej temperatury wodą, wysuszy tak dobrze że nie ma potrzeby na papier toaletowy. Są też nawilżające chusteczki które można wrzucać do kibelka bez obawy że się zapcha. Co do perfumowanej dupki czy "smrodku", są automatyczne rozpylacze które zabiają zarazki unoszące się z ponad sedesu, więc widzisz Kochanie...możesz śmiało korzystać z łazienki nie wstydząc się że coś tam "cuchnie". Coś jeszcze? Pozdrawiam :-)

Gość gość
Sram tak zeby sie nie obesrac, używam papieru toaletowego i BIDET nie jest mi do niczego potrzebny. Kąpie sie zawsze wieczorem przed snem i nie uważam sie za brudasa ale ty to pewnie po sraniu jeszcze sobie lewatywę robisz z eau de parfum arystokratko z koziej wolki?

Gość gość
pralka powinna być w łazience a czemu? bo w kuchni trzyma się sprzęty które służą do przygotowywania posiłków miksery, sokowirówka też zmywarka by umyć naczynia więc nie wiem co ma pralka do kuchni i dlaczego porównuje sie ją do pralki? w pralce sie nie gotuje żeby tam stała:o

Gość gość
Sracz mam osobno , ile razy jeszcze ci to mam napisać ? Pisze o łazience, pokoju kąpielowym , tam mam wannę , umywalkę toaletke z lustrami robiona na zamowienie i miękki fotel. Nie ma tam miejsca na pralkę i sznury na łachy. A teraz s********j dziecko drogie spac bo juz mnie w*****ac zaczynasz . x miękki fotel :D w łazience nie ma miejsca na pralke ale na fotel już jest?:D może jeszcze ławe tam masz? :D:D

Gość gość
To przykre jak ludzie postrzegają swiat , jesli większość cos robi w ten sposob to znaczy ze ma racje wiec tylko taka opcja wchodzi w grę, przeciez nie mozna inaczej, zero wyobraźni. Ja w przeciwieństwie do większości z was kieruje sie własnym rozumem. Nie po to koncze studia angielskim University Interior Architecture and Design zeby iść za tłumem jak owca na rzeź.

Gość gość
fotel miękki do łązienki, ława do łazienki, a pralka do kuchni. fcuk logic :D irlandia pełną gębą :D

Gość gość
To przykre jak ludzie postrzegają swiat , jesli większość cos robi w ten sposob to znaczy ze ma racje wiec tylko taka opcja wchodzi w grę, przeciez nie mozna inaczej, zero wyobraźni. Ja w przeciwieństwie do większości z was kieruje sie własnym rozumem. Nie po to koncze studia angielskim University Interior Architecture and Design zeby iść za tłumem jak owca na rzeź. x trzeba pochwalić się szkółką i co myślisz ze wydajesz sie przez to mądrzejsza?:D:D

Gość gość
Nie rozumiem co ma pralka wspólnego z gotowaniem. Co za argument z d**y ?! Pralka przeciez jak pierze to nic sie z niej nie wydostaje, nie śmierdzi , nie dymi , podłączona bezpośrednio do kanalizacji , o co chodzi czemu nie moze stac w kuchni, w dużej kuchni z oknami w zupełnie innej części niż lodówka i kuchenka ? Nie może, bo???? Bo 99% ludzi ma pralkę w łazience i TAK MA BYC !!! A większość ma zawsze racje !

Gość gość
Tak, wydaje sie przez to mądrzejsza, sorry nie wydaje sie, JESTEM. od ciebie napewno

Gość gość
Powiedzieć ci czemu? Proszę bardzo: BO to Polska!!!! a nie idlandia!!! O!!!

Gość gość
Tak, wydaje sie przez to mądrzejsza, sorry nie wydaje sie, JESTEM. od ciebie napewno x a ja powiem ci przemądrzała istoto że każdy w doopie ma twoją szkółke i nie błysnełaś ssss