Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragnionasexu

sex z kilkoma naraz

Polecane posty

Gość marzenka123
Podnieciłam się teraz. Hi hi. Gdyby był mąż to by mnie maił w tej chwili, głowa by mnie nie bolała i nie byłabym zmęczona;-)

Gość gość
Marzenka oj bym się teraz chętnie z Tobą popieścił.

Gość gość
marzenka123 :) a bez męża nie możesz?:)

Gość gość
Tylko rza mielam okazje maz i troje jego kolegow.Bylo wspaniale cala prawie noc mnie kochali bez gumy ostatni jak mnie kochal to wyciskala sie sperma z cipki.

Gość gość
Bylam z 4 beznadzieja- nie polecam!

Gość gość
Ja bym chciał być kiedyś 2M i 1K :)

Gość edi5983
Mi też marzy się przeżyć coś takiego ale nie wiem gdzie można znalezć kogoś trzeciego do tego układu.Ktoś podpowie?Jestem z Wawy.

Gość edi5983
czy znajdę kogoś z Wawy chętnego na taki układ?

Gość gość
Kurde, ja też to kocham. Ostatni raz robiłam to miesiąc temu ponad. Ogłaszam się na portalach, gdzie można składać sex oferty. Największy układ to było 5 facetów. Ale tym, które jeszcze tego nie robiły, nie polecam. Pierwszy raz, przynajmniej mój, był okropny. Trafiłam na zwykłych sadystów, którzy myśleli że jestem dziwką. 2 penisy mi wepchnęli w usta, a trzeci w pupe i tak przez 3 godziny. Później nie wstawałam z łóżka przez 2 dni, ale podobało mi się w sumie. Potem już przyzwyczaiłam się i sex to minimum z trzema facetami. Z jednym czy dwoma, zero przyjemności.

Gość edi5983
a mi się marzy by mnie dwóch wzięło i porządnie wygrzmociło,nigdy tego nie przeżyłam.Z jednej strony mąż mnie namawia a ja się bronię ale z drugiej strony ciekawi mnie to.Skąd jesteś?

Gość edi5983
jesteś gość z 20.05?

Gość gość
Moja koleżanka na studiach uprawiała seks z 7 facetami. gang bang. Każdy wkładał jej penisa w każdy otwór. Każdemu wmawia, że jest dziewicą nawet tych facetom a miała wcześniej już przygody z 2, 3, 4, 5, 6, no i z 7. Teraz chciałaby z 8 ale ciężko to zorganizować bo ma męża sztywniaka, który nie zgodziłby się na takie rzeczy. A ona jest dla niego pierwsza.

Gość edi5983
skąd jesteś?

Gość gość
jesteście ostro p*****lnięci :) zwierzęta...

Gość gość
powiem szczerze że jak sie czyta o takich pomysłach brzmi to dosyć fajnie. myślę że w przypadku pojedynczych dziewczyn to może i fajnie wyglądać (choć większość facetów mi się nie podoba i mówię to jako facet, nie gej czy biseksualnista, ale tak z ogólnego wyglądu, żeby można było uczestniczyć w czymś takim, nie mówiąc już o intelekcje czy usposobieniu). większość osób jest jednak mało atrakcyjna z wyglądu i jak myślę o małżeństwach, które się czymś takim chwalą, prawdopodobnie nie są to atrakcyjne osoby. przynajmniej dla mnie, bo na zbiornikach itp. się takimi ludźmi podniecają .

Gość gość
* inteligencji

Gość gość
ja mialam. seks w czworokacie, w trojkacie z kobieta i ostatnio w trojkacie z mezczyzna. jakos mnie nie greci autobus arabow na mnie. te doswaidczenia mi wystarcza. nie mowie ze nie powtorzymy ;P

Gość gość
nikogo nie szuakalm nigdzie, znalezli sie wsrod znajomych ;) po fakcie zyjemy normalnie z tymi ludzmi. juz wole zaufanych niz jakis nowych z netu....nie wiadomo nic o nich, stanie zdrowia i fizycznego i psychicznego...juz tak mam ze wole ze znanymi mi ludzmi

Gość gość
nigdy nikogo z netu, tylko znane uklady