Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CieplejszaDu

Jestem męzatką, chcę byc z żonatym

Polecane posty

Gość CieplejszaDu

Jak w tytule i ciul mnie obchodzi kto będzie cierpiał i przez jaki czas. Dosyć kurde tego poświęcania się, tego podcierania tyłka rodzinie, nie wyłączając męża, który myśli, ze mu się należy. Gó....o mu się należy. Wystarczy. Całe życie tylko dla innych a dla mnie nic. Figę mnie obchodzi co będzie czuła jego stara. Mną się nikt nie przejmuje, to dlaczego ja mam się przejmować. Do tej pory nic nikomu złego nie zrobiłam. On się uwolni, ja się uwolnię i będziemy RAZEM. Chcę jeszcze pożyć z 10 lat z człowiekiem którego kocham. Nasze dzieci już dorosłe. a zresztą co mnie to obchodzi. Ze mną jakoś NIKT się nie cackał. A teraz jeździcie po mnie, jak wrócę z zakupów to się może ustosunkuję do niektórych ciekawszych wypowiedzi.

Gość gość
Nikt tu nie będzie po tobie jeździł, bo nikogo nie obchodzi z kim i dlaczego sie łajdaczysz.

Gość gość
Wprowadzaj słowa w czyn, zamiast tracić energię na forum.

Gość gość
A ten zonaty wie o tym? Jak on się zapatruje?

Gość gość
gdyby nie dzieci, mało który w to wejdzie, ale może jesteś atrakcyjna :D trudno powiedzieć, natomiast twój mąż to kompletny imbecyl skoro nie dostrzega w tobie temperamentu, który ukazujesz... a może przed nim chowasz? :)

Gość CieplejszaDu
o nie jest sprawa temperamentu tylko uczucia. Chyba, że temperamentem nazwać osobowość. Łajdaczyć? Jak zwał tak zwał. Za bardzo wszystkim wpojono poczucie grzechu i stąd te wszystkie rozterki. Żonaty wie, a co ma nie wiedzieć. Mam władzę.

Gość gość
nie pisz tak bo jeszcze ktoś pomyśli że więcej w tobie męskich hormonów niż żeńskich :) odpowiedz na moje pytanie, boisz się męża? ;)

Gość gość
Już się nie boję. Kto wie, czy nie ma we mnie męskich hormonów... Czasem mam ochotę komuś przyp.... ale niestety wszyscy schodzą mi z drogi.

Gość gość
czyli bałaś się ;) a może spróbuj pokazać mu jaka z ciebie "samica" uwolnisz dopływ testosteronu do jego głowy i na nowo zacznie się starać o Ciebie? :)

Gość gość
:)to tak no niesamowicie madre co tu napisalas zachlsynelam sie twoja madrsoscia zyciowa tez bym tak chciala ale jestem glupia c**a 555 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość CieplejszaDu
nie chce żeby się na nowo starał o mnie. Próbowałam wiele razy. Po co tracic energię w przegranej sprawie. Wybieram miłość. GOść z 9.41 - kokietujesz, nie jesteś żadną głupią c... jesteś cwaną dziewuchą.

Gość Szary_facet
Chociaż to zapowiada wyłącznie problemy i cierpienie, to potrafię Cię zrozumieć. Też czasem myślę, że lepiej olać cały porządek świata, konwenanse, powinności, byleby tylko przeżyć resztę życia mając u boku kogoś kogo się kocha i kto też kocha wzajemnie. I kogoś, kto jest partnerem, przyjacielem w codzienności, kogoś komu zależy na czymś więcej, niż wygoda którą ze mną ma. Podziwiam zawsze tych, którzy mają odwagę się zdobyć na to, ja nie potrafię. Próbowałem, skończyło się źle. Obawiam się jedna, że jeżeli to co poczułaś do Niego jest naprawdę silne, to już nikt Ci niczego nie wybije z głowy... Jeśli chcesz pogadać o tym, albo posłuchać ostrzeżeń dlaczego to zły pomysł, to napisz: szary_facet@tlen.pl

Gość gość
Dziękuję, dziękuję, naprawdę nie spodziewałam się takiej empatii, większość raczej uwielbia osądzać. Chętnie napiszę ale po 16, teraz musze wyjść. Dziękuję.

Gość gość
"Mną się nikt nie przejmuje, to dlaczego ja mam się przejmować. Do tej pory nic nikomu złego nie zrobiłam." x to co, medalu za to oczekujesz, stara durna krowo,

Gość CieplejszaDu
Jak ja uwielbiam takich frustratów wyzywających innych w necie. Przypomina mi się moherowa gadka : taka jest rola kobiety. hehe pocałujcie mnie w trepy z rolą kobiety, medalem i życiem w szczęśliwości po śmierci. Jak nawet jakieś jest, to pewnie damskie dusze stoją w szarym ogonie, bełtam na to wszystko. a teraz wychodzę naprawdę, przez parę godzin nie bee mogła uczestniczyć w tej dyskusji. miłego dnia wszystkim :-*

Gość gość
Jak dostaniesz w świński ryj od jego zony stara koorfo to natychmiast zrozumiesz, że zadnej władzy nie masz, a twoje miejsce jest w szambie

Gość gość
dziwne ze on się jeszce nie rozwiódł głupi qrwiszonie. moze zamierzasz zrobić to za niego? :D

Gość gość
jest ambaras zeby dwoje chciało na raz

Gość gość
Te qrwiska coraz bardziej szaleją i kolba im odbija. Bo cię zamkną w wariatkowie zidiociała dzifko :D:D Znajdź sobie wolnego faceta jak ci tak źle z meżem

Gość gość
Szary_facet jak ty to mądrze napisałeś :-)

Gość gość
No i co zamierzasz zrobić,złożysz za niego pozew rozwodowy ? :D

Gość gość
Chcę jeszcze pożyć z 10 lat z człowiekiem którego kocham." a nie przyszło ci szmato do głowy,ze jego żona tez go kocha i dlatego nie rozwodza się??? posłuchaj ściero,uporządkuj swoje małżeństwo anie włazisz z buciorami w czyjeś skoro twój mąż ma cię serdecznie w d***e-widocznie na to zasłużyłaś,to nie smródź w innym uważaj,bo spotkanie z jego zoną może zostawić ślady takżer na psychice kiedy kończysz lekcje?

Gość gość
Figę mnie obchodzi co będzie czuła jego stara" wygląda że to ty jesteś tą zdesperowaną staruchą tylko d***** obsługuje cudzego męża uważaj,bo ta jego "stara" pokaże ci miejsce w szeregu,abyś nie zawyła z cierpienia i wstydu,należy ci stary wycieruchu

Gość gość
chcesz być z zonatym,a teraz z kim jesteś? z dwoma zonatymi???? nie radzisz sobie z cipą

Gość gość
niezłe :) agresja w najczystszej postaci :D a ja myślę,że to zwykła prowokacja,aby nakręcić emocję,żon które mogą poczuć się zagrożone...bo licho nie śpi,a nóż widelec to o mojego chłopa chodzi itd

Gość gość
słoiki już są na zimę?

Gość gość
12;36 być moze jakas zonka uwaznie przyjrzy sie mezusiowi skoro takie wyglodniale ,zamezne k***wki w akcji

Gość gość
ni interesuj się bo kociego ryja dostaniesz ściero :D

Gość gość
cieplesza dupo,już po lekcjach?

Gość gość
ścierą to możesz ty po ryju oberwać:) mam praktykę:)