Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnajestem

Bolą go jądra a ja niechcąco go jeszcze kopnęłam

Polecane posty

Gość smutnajestem

Cześć, od paru dni mój narzeka na ból prawego jądra, ucieka mu do brzucha a ból promieniuje na podbrzusze. Przedwczoraj jak się wygłupialiśmy leżąc na łóżku niechcąco go kopnelam, przeprosilam. dzis poprosil zebym zobaczyla czy nie ma czegos na jądrach, nic niepokojącego nie zauwazylam. gadalismy zeby nosil luzniejsze bokserki itd. to powiedzial ze przez to ze go kopnelam moze sie to stalo(choc bolalo go predzej), i ze jeszcze moze mu to pogorszylam. zrobilo mi sie strasznie przykro bo czuje sie obwiniana ze to przeze mnie i mu to powiedzialam, to powiedzial ze nie nie moja wina. co z tego, ze dal mi tak odczuc?:( jestem czasem niezdarna cos mi sie wyleje czy cos wysypie albo niechcaco wlasnie go kopne, co jak na serio pogorszylam jego sprawę?:(

Gość smutnajestem
jeszcze powiedział że nie uważam jak chodze itd. wkuzrony tez jest bo czeka na odpowiedz w sprawie pracy ale to go nie usprawiedliwia do konca;/

Gość Katasza_
No wiesz co... Podejrzewam, że też byłabyś zdenerwowana gdyby bolała Cię jakaś część ciała i jeszcze ktoś by Cię w nią uderzył, choćby nie chcący. Uważaj po prostu bardziej, a na chłopaka się nie złość bo w końcu to Ty mu sprawiłaś ból, a nie on Tobie.

Gość smutnajestem
napisałam ze bolalo go wczesniej. a powiedzial to w taki sposob jakbym ja byla winna wszystkiemu.

Gość golabek pokoju
Kopnij go w piszczel. Nowe zrodlo bolu odwroci uwage od jader :classic_cool: spr&potw

Gość gość nocny
skoro narzekał wcześniej, a twój niefortunny faul pogłębił jego dolegliwości, to należałoby to skonsultować z urologiem. nie straszę, jednak warto wiedzieć jaka jest przyczyna dolegliwości.