Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonna28

garnitury ślubne Kraków, w Krakowie, gdzie???

Polecane posty

Gość Wojtek83
Sorry ale porównywanie szycia na miarę z seryjnym badziewiem to lekkie nieporozumienie. To tak jak porównywanie mercedesa z seicento zarówno pod względem jakości, dopasowania i spersonalizowania. W garniturach chodzę na co dzień i jeszcze nie trafiłem na sklep w którym obsługa ma o nich pojęcie. Ich porady to zazwyczaj kardynalne błędy - a potem mnóstwo gentlemanów wystrojonych jak na festyn.

Gość Jędrula 82
Kuźwa Wojtek w tym ''seryjnym badziewiu'' chodzi 99% facetów, nie obrażaj ludzi!!! Kupiłem gajerek w Galerii i jest ok. a ten dochodzący krawiec na kilometr jedzie pseudoreklamą

Gość gość
Też wole gotowe produkty.

Gość gość
Kwestia gustu. Ja wolę garnitury szyte na miarę.

Gość gość
Z ciekawości zerknęłam na strone krawca z dojazdem. Te ceny to jakis absurd.

Gość gość
Wczoraj kupowaliśmy garnitur w Pro Formie na Długiej. Pełna profeska i polecamy.

Gość gość
Szkoda że nie trafiłem tu wcześniej. Zamówiłem garnitur przez internet no i dramat bo nic nie leży tak jak powinno. Odsyłam i idę do zwykłego sklepu.

Gość gość
Dzieki forum trafiliśmy do Pasażu Weneckiego i polecamy. Duży wybór i fajna obsługa.

Gość gość
Jestem bardzo niezadowolona z obsługi ijakości w Lancerto. Rzadko wypowiadam się na takich forach ale wole przestrzec nieświadomych przed ta firma. Milo jest tylko do zaplacenia rachunku później pojawiają się same problemy

Gość gość
A ja nie polecam firmy Pawo. Fatalna jakość. Po godzinie na ślubie tak się pomiął że aż wstyd.

Gość gość
Pawo to chińskie garnitury. Wiem bo koleżanka u nich pracowala i mi to mówila. Ciągle musiała się użerać z klientami i reklamacjami.

Gość gość
czy w tym pasażu weneckim są zielone garnitury? my mamy bardzo daleko do Krakowa więc zanim sie tam wybierzemy to wolę sie upewnić!

Gość gość
Ja bardzo długo szukałem zielonego garnituru i w końcu zadzwoniłem do tego krawca https://krawieczdojazdm.pl mają mnóstwo odcieni zielonego koloru.

Gość gość
Dzięki za podpowiedzi ale u nas kupienie w necie nie wchodzi w gre bo mój Artek ma szerszy pas i długie ręce, więc musimy pojechać i przymierzyć. Wybierzemy się do tego Pasażu bo tam szyją też bordowe a taki kolor oprócz zielonego nam się podoba!!!

Gość gość
Byłam ostatnio na targach ślubnych w Krakowie i mam bardzo negatywne spostrzeżenia na temat tego co tam było prezentowane a zwłaszcza garniturów. Nie miały nic wspólnego z dobrą jakością. Na pierwszy rzut oka było widać że są uszyte byle jak. Zwłaszcza nie podobała mi się oferta firmy Pawo którą tam mocno reklamowano. Jakieś takie to było niedbale.

Gość gość
no suuuper, że ktoś to napisał my też byliśmy na tych targach i też mi sie nie podobały te garnitury, myślalam, że sie nie znam i w takim badziewiu trzeba iść do ślubu!!!

Gość gość
A my nie kupujemy tylko wypożyczamy. Potrzebujemy dwa bo na pierwszy i na drugi dzień i tniemy koszty. Darek i tak na co dzień nie chodzi w garniturach i by w szafie wisiały i mole je zjadały.

Gość gość
Gdzie wypożyczacie ?

Gość gość
Tutaj. Polecili nam to miejsce znajomi co wypożyczali tam w zeszłym roku. https://plus.google.com/+Galeriamody%C5%9BlubnejiwizytowejKr%C4%85k%C3%B3w

Gość gość
Dzieki za podpowiedz z wypożyczeniem. Nawet nie wiedziałam że można wypożyczyć cos takiego jak smoking czy garnitur.

Gość gość
Polecam markę Ceremony by Mister. Zamówiliśmy garnitur i wszystko poszło super. Ceny przystępne.

Gość gość
A ja polecam ostatni sklep w Pasażu Weneckim na Długiej. Byliśmy wczoraj i udało nam się kupić na wyprzedaży fajny garnitur za niecałe 300 zł.

Gość gość
Poszukujemy nietypowego garnituru. Ma być w kolorze czerwonym i marynarka ma czarne klapy. Wie ktoś gdzie można taki znaleźć bo w galeriach w zadnym ze sklepow nie było ???

Gość gość
Polecam Pasaż Wenecki na Długiej. Można zmieniać różne opcje w garniturze tak jak komuś pasuje. Ja szukałam dla chłopaka bardzo szerokich klap w marynarce bo zauwazylam w telewizji że takie teraz sa modne i wszystko poszło po mojej myśli. Zresztą trafiłam tam dzięki temu forum.

Gość gość
Czy Vistula jeszcze szyje w Polsce bo jestem zaskoczona że jakość ich garniturów tak spadła. Po pierwszym czyszczeniu w pralni nadaje się prawie do kosza. Dziwne

Gość gość
Zachęceni tyloma pozytywnymi tutaj komentarzami odwiedziliśmy Pasaż Wenecki i rzeczywiście możemy rekomendować pozytywnie to miejsce. Miła obsługa i spore możliwości a zaznaczam że jestem bardzo wymagającą klientką. Narzeczony zadowolony ze smokingu. Polecamy