Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonna28

garnitury ślubne Kraków, w Krakowie, gdzie???

Polecane posty

Gość gość
Wczoraj odbierałam z narzeczonym szyty na miare garnitur w Pasażu Weneckim na Długiej. Polecam bonie było najmniejszych problemów. Garnitur wyszedł super. Poza tym zauważyłam że teraz mają tam wyprzedaż i ceny niektórych gajerów zaczynają się od 199 zł a takiej ceny to jeszcze nigdzie nie widziałam.

Gość gość
Firma Pawo to jakas porazka. Zastanówcie się dobrze zanim skorzystacie z ich pseudo promocji . My musieliśmy kupic drugi garnitur gdzie indziej.

Gość gość
Polecam garnitury marki Ceremony by Mister. Kupiony w maju garnitur sprawdził się nie tylko na ślubie. Był już dwa razy czyszczony w pralni i nadal wygląda na nowy.

Gość gość
Gdzie można kupić tą marke i jakie ceny?

Gość Ella78
Ceny od 699 zł więc całkiem przyzwoicie jak za garnitur tej jakości ale to cena promocyjna i nie wiem jakie są zazwyczaj bo pewnie wyższe.

Gość gość
Ale gdzie można KUPIĆ ???!!!

Gość gość
Omijać factory w Modlniczce szerokim łukiem. To bzdura ze tam jest najtaniej. Ceny jak wszędzie i strata czasu.

Gość gość
Ja z kolei mam zle doświadczenia z firmą Konik. To prawda jak mowią ze co tanie to drogie. Zamówiliśmy szycie namiarę garnituru do ślubu bo była bardzo okazyjna cena. Niestety ta decyzja okazala się porazka. Garnitur nieudany wisiw szafie a my zaczynamy szukac innego bo w tamtym wstyd się pokazac ludziom.

Gość gość
A ja polecam się zastanowić dwa razy nad zakupem w firmie Próchnik. Cena może i okazyjna ale jakość tandetna na maxa.

Gość gość
Obłędny śliwkowy garnitur widziałam w Pasażu Weneckim na Długiej. To mój typ nr. 1 i mam nadzieję że uda mi się przekonać do niego narzeczonego bo jak na razie upiera się przy czarnym.

Gość RadekiAnia
Jeżeli komus tak jak nam marzy się do slubu smoking to z czystym sumieniem polecam Pasaz Wenecki. Po wedrowkach po wszystkich galeriach w Krakowie w desperacji bo wszędzie spodnie były za wąskie w udach udaliśmy się do pasazu i co się okazało. Maja duzy wybór smokingow i ubran smokingowych. Jak się dysponuje czasem to sobie można wybrać tkaninę i powprowadzac rozne zmiany ale to trzeba mieć z 4 do 6 tyg czasu bo takie sa terminy. My jesteśmy zadowoleni wiec polecamy.

Gość gość
Fatalna obsluga w Vistuli w Galerii Krakowskiej. Wszystko się marszczy i nic nie lezy jak powinno a oni wciskaja kit ze jest super. Trzeba być slepym żeby uwierzyć. Jestem wk****iona tym jak można lac wode żeby tylko sprzedać,

Gość gość
Polecam wszystkim markę Ceremony by Mister. Zamowiliśmy tam garnitur szyty pod nasze zamówienie czyli z dodatkowymi zmianami. Wczoraj był odbior i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gość gość
Ile czekaliście na garnitur i czy były jakies dodatkowe opóźnienia ?

Gość gość
Trochę ponad miesiąc i był tydzień opóźnienia. Ale zadzwonili z informacją a później zrobili ekspresowo jeszcze jakieś małe poprawki tak więc nie było większych problemów. Tak jak pisałam polecam.

Gość gość
Oki. Dzieki. Dopytywalam bo tez tam zamowilismy smoking i trochę się balam ze cos będzie nie tak. Ale teraz mnie uspokoilas wiec już nie musze się zastanawiać. Pozdrawiam.

Gość gość
a TAM to znaczy gdzie dokładnie ?:)))))))))

Gość gość
Witam. Mam nietypową sytuację i nie wiem co z tym zrobić więc może tutaj ktoś mi coś poradzi. Zamówiliśmy garnitur ze sklepu internetowego i okazało się że nie leży dobrze. Po kilku dniach go odesłałam a sklep przysłał go z powrotem z adnotacją że garnitur był używany co jest nieprawdą !!! Jak powinnam się teraz zachować bo nie zamierzam tego oszustwa tak zostawić

Gość gość
No i właśnie tak to bywa z kupowaniem w necie, trzeba być bardzo ostrożnym ale kupienie garnituru bez zmierzenia to juz mistrzostwo świata!

Gość Aguś2000
Ja polecam https://krawieczdojazdem.pl Mój mąż nie lubi chodzić na zakupy więc to jest idealne rozwiązanie. Krawiec przyjechał do nas do domu i wszystko załatwiliśmy. Mają mnóstwo tkanin i ciekawych propozycji.

Gość gość
Trudno będzie udowodnić ze nie był noszony. Niezle was załatwili ale mi tez by nie przyszlo do glowy kupowanie garnituru przez internet. to nie koszulka czy majtki.

Gość gość
Do agus może i fajna sprawa z tym krawcem ale drogo i to tez jest kupowanie kota w worku...no bo fajnie pozmieniam sobie wszystko i koniec koncow wyjdzie jakiś potworek bo wydawalo się ze będzie super a nie było. Tak wlasnie miałam ze swoja suknia slubna. Dramat. W końcu zdecydowałam się na gotowy wzor z salonu i tylko z kasą przez to nieźle popłynęłam.

Gość Aguś2000
Jeśli chodzi o https://krawieczdojazdem.pl to polecam!!!! Krawiec przyjechał z garniturami do nas do domu więc widzieliśmy jak one wyglądają. Są to takie gotowe zestawy rozmiarowe. Następnie krawiec dokonał konkretnych pomiarów żeby ten garnitur był dopasowany w 100% do męża. Wybraliśmy tkaninę, krój, podszewkę, guziki, monogram itp. Krawiec przyjechał też z próbnikami także wszystko widzieliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Co do ceny to ona nie jest zbyt wygórowana (ok1400zł) bo jakość jest naprawdę super i zaoszczędziliśmy mnóstwo czasu. Gotowy garnitur nigdy nie będzie tak leżał. W razie jakiś pytań to krawiec służy pomocą. Ma ogromną wiedzę na temat garniturów.

Gość Aguś2000
Tak jak wcześniej pisałam...mój mąż nie lubi chodzić na zakupy więc https://krawieczdojazdem.pl jest idealnym rozwiązaniem. Tym bardziej ze ten krawiec nie siedzi u mnie pół dnia tylko załatwiamy garnitur i już. Szybko i sprawnie.

Gość annuka1
Mój narzeczony skorzystał z oferty krawiec z dojazdem.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zamówił granatowy garnitur z oferty Luxury i wygląda super. Slub już w styczniu! Nie mogę się doczekać.

Gość gość
A czy ten krawiec jeździ z kasą fiskalną i jaką masz gwarancję, że Cię nie wyroluje??? Wpłacasz jakieś pieniądze i co liczysz na uczciwość ludzką???

Gość Aguś2000
Ty tak na poważnie???? Napisałam że POLECAM tą firmę. Ja akurat wpłaciłam zaliczkę na konto firmowe a pozostałą część przy odbiorze. Jest to firma (dane na stronie) więc wystawia paragony i faktury.

Gość gość
No nie wiem ja raczej bym nie zaryzykowala z tym krawcem. Zresztą 1400 to dużo. W sklepach porządne i dobrze skrojone garnitury można kupić już za 999 zł. Alejak ktoś ma kasę i lubi ryzykować to czemu nie:) Ale to nie ja i będziemy szukac gotowego garnituru.