Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonna28

garnitury ślubne Kraków, w Krakowie, gdzie???

Polecane posty

Gość gość
Świetny wybór. Tak inaczej niż wszyscy

Gość gość
Suuuper!!! my tez szukamy czegos innego

Gość gość
Wróciłam na forum bo tutaj znalazłam namiary na wszędzie poszukiwany bialo czarny smoking. Nigdzie tego nie mogłam znaleźć a wlasnie taki chciałam dla meza na slub. Byliśmy w Pasazu Weneckim i polecamy. Tam sa nie tylko garnitury ale cale mnóstwo innych rzeczy.

Gość gość
Outlet Factory w Krakowie to porazka. Specjalnie fatygowaliśmy się do niego bo podobno duzy wybor i niskie ceny a na miejscu okazało się ze duzy wybor jest ale tylko w normlanych cenach. Wszystkie garnitury które miały okazyjne ceny to albo nie było rozmiaru albo zle lezaly. Nie polecam.

Gość gość
Ja polecam salon Pro Forma na Długiej. Sensowna obsluga. Dobrze doradza. Chcielismy niebieski garnitur ale babka powiedziała ze ryzykujemy bo od kilku lat się niebieskie sprzedają i prawie każdy ma ten kolor garnituru w szafie i mój narzeczony zginie w tlumie gości. Wróciłam do domu przedyskutowalam temat i rzeczywiście okazało się ze co drugi gość pojdzie w niebieskim garniturze. Bardzo chcielismy niebieski ale jednak będzie czarny smoking bo chce żeby chociaż trochę się wyróżniał.

Gość gość
Nie polecam Lancerto. Same problemy.

Gość gość
gdzie znjade w Krakowie koszule smokingowa w kolorze ivory (z klasycznym kolnierzykiem, nie tym lamanym)? kto cos wie?

Gość gość
Oczywiście Pasaż Wenecki. Świetne garnitury. Albo Hugo Boss tyle że znacznie drożej.

Gość gość
W salonie Lavard wcineli mi za maly garnitur. Tak mi się wydawalo ale sprzedawczyni zapewniala mnie ze dobrze lezy. Przyjechalem do domu i wszyscy stwierdzili ze jest za maly. Pojechalem go oddac ale oczywiście nie przyjęli z powrotem a pani mi bezczelnie powiedziała ze przecież widziałem co kupuje. Nie polecam. Omijajcie ta firme z daleka

Gość gość
Zna ktoś marke Ceremony by Mister i wie gdzie te garnitury kupic ? Pare miesięcy widziałam ich smokingi na allegro ale już nie ma a teraz potrzebuje kupic???? Będę wdzieczna za pomoc.

Gość gość
Hejka, my kupiliśmy w sobotę smoking atramentowy tej firmy w Pasażu Weneckim przy ul.Długiej w Krakowie polecamy!!!

Gość gość
Odradzamy wszystkim wizyte w Factory w Modlniczce... W większości ceny takie same jak w każdej galerii a jak cena atrakcyjna to brak rozmiarów. Nabraliśmy się że tam najtaniej i stracilismy kupe czasu na ten outlet niepotrzebnie.

Gość gość
Dzięki forumowicze, pojechaliśmy w sobotę do Pasażu wenckiego i wszystko załatwione jak trzeba! pojedźcie i sami ocenicie!

Gość gość
Po przemyśleniu tematu i dojściu do wniosku ze skoro mąż zakłada garnitur raz na 100 lat postanowiliśmy nie kupować a wypozyczyc. Polecamy. Wypozyczaliśmy na Długiej 17 w Krakowie. Wszystko poszło bardzo dobrze wiec warto się zastanowić czy kupic czy wypozyczyc.

Gość gość
Zajefajny jest ten pasaż wenecki w Krakowie, wszystko w jednym miejscu i bezproblemowo!!! My z daleka ale warto było!!!

Gość gość
Vistula schodzi na psy. Wszyscy nam radzili ze jak garnitur to tylko z vistuli i 100 procent welna wiec uwierzyliśmy i kupiliśmy garnitur za prawie 2000 zł. W sklepie nam mówiono że jest rewelacyjnej jakości i ze się nie mnie bo to welna 160s a fakty sa takie ze po dwóch godzinach ślubu wygladal fatalnie Cały się pomial a spodnie i tyl marynarki to już była tragedia. Malo tego oddalam go do pralni po slubie i jak odebrałam to od razu było widać ze to już nie jest nowy ganitur. Nie polecam. Teraz wiem ze lepiej kupic jakąs mieszanke welny z syntetykiem bo poprzednie garnitury mąż miał takie i nic się z nimi nie dzialo a to luksusowe cudo okazało się jednym wielkim niewypalem.

Gość gość
Uważam że idealna tkanina na garnitur to proporcje 70 - 80 procent welna i 30 - 20 syntetyk. Taki garnitur najlepiej się nosi i można go czysćic w pralniach bez obawy ze się zmechaci.

Gość gość
Przecież to naturalne ze welny, lny czy bawełny się mna a niektóre nawet bardzo tyle ze wielu ludziom to nie przeszkadza ze wygladaja jakby wlasnie się wyspali w stogu siana. Kwestia co kto lubi

Gość gość
Zgadzam się. Większość garniturów ze 100 procent wełny się strasznie gniecie podczas chodzenia

Gość gość
Trzeba mieć pomysł na dobry wygląd na własnym ślubie, większość facetów nie przywiązuje do tego wagi dlatego my zaczynamy szukać czegoś ciekawego już teraz, mimo tego, że ślub maj 2018

Gość gość
Polecamy wypożyczalnie Mr.Prestige na Długiej. Wypożyczaliśmy granatowy smoking na ślub i dwa garnitury dla ojców. Wszystko poszlo lepiej niż dobrze.

Gość gość
Polecamy wypożyczalnie Mr.Prestige na Długiej. Wypożyczaliśmy granatowy smoking na ślub i dwa garnitury dla ojców. Wszystko poszlo lepiej niż dobrze.

Gość gość
Hejka, byliśmy wczoraj na weselu, wszyscy faceci w niebieskich garniturach i brązowych butach, makabra jakaś bo pan młody byl tak samo ubrany jak wszyscy inni goście, czasami trudno go było zauważyć!!!

Gość gość
Udało nam się kupić bardzo ladny granatowy smoking w Pasażu Weneckim. Teraz czytając o tym że welny się tak mna trochę spanikowalam i do szafy sprawdzić co my wlasciwie kupiliśmy... Wynika z tego co piszecie ze trafiliśmy idealnie bo 80% welna włoska i 20 % wiskoza. Obsluga też w porządku. Polecamy.

Gość gość
Nie polecam Lancerto. Garnitur po pierwszym czyszczeniu chemicznym nie nadaje się do użytku.

Gość gość
Byliśmy w sobote w tym outlecie Factory . To jakies nieporozumienie. Ceny jak wszędzie. Za ladny garnitur trzeba zaplacic ok 1000 zł natomiast badziewie z 500 zł. Nie polecam. Szkoda czasu

Gość gość
Życie mi uratowali w tym Pasazu weneckim, kupiliśmy garnitur dla taty w jednej z galerii w Krakowie, po czym okazało się że tak go skrócili i zwęzili, że nie nadawał sie do niczego!!! trzy dni przed slubem załatwiliśmy wszystko w ciagu jednego dnia w sklepie proforma, wiecie jakie to nerwy jak coś Wam nie wychodzi a oni sprostali zadaniu, dziekujemy!!!