Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamuśki, mam do sprzedania świetną kurtkę na zimę!!

Polecane posty

Gość gość
masakra, jak od pani spod latarni, za dyche bym nie kupila

Gość gość
pokaz rachunek, ze dalas 250 zl za taki badziew, bezguście

Gość gość
co to za firma? bo jak na taką to trochę drogo dałaś...250? no chyba że jakaś firmówka

Gość gość
patrząc na metkę to żadna firmówka i nie ściemniaj bo za tą chińszczyznę to nie dałaś więcej niż stówkę

Gość gość
no dobrze dla was brzydka mi się podobala, o gustach się nie dyskutuje...zrozumiano? Nie potrzebuje oceny tej kurtki czy ładna czy brzydka po prostu wystawiam na sprzedaż, niezainteresowane to nie i po co komentować :o

Gość gość
pytam o firmę...sprzedajesz więc po co nie chcesz udzielić informacji

Gość gość
nie rozumiesz autorko, ze za taką kurtke niefirmową nie moglas dac na targu 250 zl?

Gość gość
made in china 250 zl???? firma-jaka firma pytamy za 250 zl??? czemu nie odpiszeszz?

Gość gość
Hehe zawsze mnie śmieszyło w ludziach to ze myśląc ze kupują adidasa czy inna firmowke wydaje im się ze jest produkowana co najmniej w paryzu:)one tez są made in china:)spójrzcie na swoje metki:) Autorko kurtka mi się nie podoba ale do tych wszystkich zbulwersowanych bogaczek które tu piszą...uwierzcie ze nawet na bazarkach u rysia za taka kurtkę musiałybyście wybulić ze 200zl nie musi to być firmowka...no ale jesli wy firmowkami nazywacie te wasze Stradivariuski bershki zary i inne szmelce to... Firmowa porzadna kurtka kosztuje w granicach 1000 zl :) no ale skąd wy możecie to wiedzieć skoro stroicie się w lumpach i to jeszcze na wyprzedażach gdzie szukacie kurtki dla dziecka za 2zl :)

Gość gość
no ale chcemy wiedzieć co jest na metce,takie to dziwne??? nieważne co kto uważa za firmówkę,ale jeśli to zara , h&m czy jeszcze inne ( nawet może to być chiński szmelc dla niektórych)to zgadzam się że mogła kosztować 250 zł nawet jeśli to beznadziejny kolor :-P ale jeśli jest to kurtka z bazaru czy jakiegoś sklepiku to tyle nie kosztowała,więc po co kłamać? widać że autorka chce zarobić na starej szmacie....chce sprzedać? więc dlaczego nie udzieli informacji o którą pytamy

Gość gość
Stara szmata to jesteś Ty na pewno nie ta kurtka-to raz!Kupiona byla w Decathlonie za 259 zl,firmy nie znam. Miałam ja na sobie max 4 razy i chyba to widac na zdjęciach gdyż jest w stanie idealnym.Nie musi wam się podobać dla mnie HM czy jakies gowno o ktorym piszesz to żadna firma.Kurtek zimowych mam masę lepszych i gorszych ale pozbywam się tych które mi się nie podobają.Dlatego chce je sprzedać komuś komu się spodoba.Jesli tobie się nie podoba to nie komentuj jak przyglup.

Gość gość
Ps a skoro ci się nie podoba to po co ci nazwa firmy jak komuś się podoba to prześle zdjęcie metki (bo to przeciez dla was najważniejsze - METKAAAA UOOO ! - nieważne jaka kurtka ważne ze ma metkeeeee ) i przesle paragon. Ale skoro napisalas jedna z druga ze badziewie to co Cie firma interesuje pliiis pomyśl:)

Gość gość
ja nikogo nie obrażam więc Ty też się hamuj bo widać że kultury Ci brak,trzeba było od razu pisać gdzie kupiłaś,mam prawo o to zapytać...teraz prosiłabym o zdjęcie metki,jako potencjalny klient też mam prawo o to prosić, będę miało prościej sprawdzić czy rzeczywiście mieli na stanie te kurtki ( i to nie jest złośliwość,tylko Ty sprzedajesz rzecz za tyle i tyle,piszesz że dałaś tyle i tyle i masz do tego prawo a ja jako potencjalny klient i wiele klientów mam prawo pytać i sprawdzić czy ta kurtka tyle kosztowała,na allegro też jest "pytanie do sprzedającego" )

Gość gość
pisałam o 22,40 i nie pisałam że nie podoba mi się,zapytałam kulturalnie jakiej firmy jest a Tobie ciężko odpisać? też proszę o zdjęcie metki

Gość kapucynka hdje
Autorko nie przejmuj się tymi idiotkami :) widac ze nie wiedza co to znaczy porzadna firmowa kurtka,oczy mają przesloniete galeriowymi sieciowkami typu HM czy innym gownem.A przeciez to żadna firma.Mieszkam w malej miejscowości gdzie pelno jest sklepików z ciuchami i właśnie kurtkami butami i ceny są przerażające dlatego uwierzę ze mogłaś w podrzędnym sklepiku tyle za nią zapłacić ba widziałam nawet droższe i dużo brzydsze i ludzie to kupują.Przeciez wszystko zalezy od gustów i sprzedających i kupujących.Trzeba cos na towarze zarobić. Ja pracowałam kiedys w sklepie marki Jackpot i Cottonfield wyjątkowo drogie ciuchy,niby firmowe,ale jakość straszna,miałam sporo rzeczy dla siebie stamtąd i Żadna z nich nie przetrwała dluzej niż pol roku.Zrobily się szmaty.Kupowalam tez w tym czasie w prostych miejskich sklepikacjh i tam jakość dużo lepsza mimo ze ciuch polowe tańszy :) tu nie ma zasady... Ostatnio kupiłam botki z Prima Mody za 500 zl skórzane fiu fiu po 5 wyjściach na deszcz można je wyrzucić do kosza ot super firmowki :P

Gość gość
hej kapucynka czy ty też nie kumasz o co chodzi??????????? czy to firmówka czy sieciówka czy hińszczyzna to ja mam prawo zapytać o metkę !!!!!!!!!!!! takie moje prawo !!!!!!!!!!!!! a sprzedający jak chce coś sprzedać i nie kręci to chyba nie powinien mieć problemu by udzielić mi informacji i chyba to nie jest interes sprzedającego czy ja jestem zainteresowana tą kurtką ze względu na metkę czy nie...proszę tylko o zdjęcie metki,ale widzę że to wielki problem dla autorki

Gość gość
23.29 O czym ty gadasz kobieto przeciez w tych sieciowkach kurtki sa duzo drozsze,250 zl to malo jak na kurtke.

Gość gość
twoje prawo:D a prawo autorki to takie by ci zadnej maetki nie pokazywac. To zaden obowiazek w koncu. kurtka wstretna, 20zl bym nie dala

Gość gość
normalne że ktoś pyta o pochodzenie...czy ty autorko też kupujesz przysłowiowego kota w worku?nie twierdzę że kłamiesz ale nie znamy się więc pytam i jeśli decydujesz się sprzedać coś to nie utrudniaj

Gość gość
dobra dziewczyny dajcie spokój....niby autorka sprzedaje ale nie chce udzielić informacji :-P jakaś ściema ,bo skoro pisze prawde to co za problem z tą metką.....wiadomo każdy chce wiedzieć co bierze,a ta myślała ze wstawi zdjęcie ,napisze cene i ktoś z zamkniętymi oczami kupi .... jest tyle przechodzonych kurtek na allegro i miłych sprzedających ( wyślą 10zdjęć jak się chce) że nie trzeba na ślepo od jakiejś kafeterianki kupywać :-P

Gość gość
Przecież ta kurtka jest wystawiona na allegro co widac po linkach bosh co za zaścianek wystarczy poszukać i na allegro jest zdjęcie metki z tego co widzę po co autorka ma tu wklejać zdjęcia skoro o kazda p*****le się czepiacie :)

Gość gość
już jej na allegro nie ma,link nie wchodzi :( byłam zainteresowana,więc sprawdzałam,ale niepewny ten sprzedawca... i coś niekulturalny....znalazłam już inną

Gość gość
pewnie nikomu informacji na allegro udzielić nie chciała :-P

Gość gość
podaj jak możesz bo mi nie wchodzą,z góry dzia

Gość gość
wchodzą ale tylko zdjęcia autorki a allegro nie :(