Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobiecie czegos brakuje w zwiazku, ma prawo do zdrady

Polecane posty

Gość gość

zalozmy ze 23 letnia dziewczyna ma faceta, on sie jej oswiadczylk,m ale jednak on ja czasem zle traktuje, do tego wychodzi z kolegami, wraca pijany itp, to taka kobieta ma prawo do tego by sypiac z kims innym, bo ma prawo do tego, by jej potrzeby byly zaspokajane

Gość gość
Jesli komus brakuje seksu w zwiazku, to ma prawo poszukac go gdzies indziej. To proste. Natomiast czy "seks na boku", pomoze w twoim przypadku to przypuszczam, ze watpie. Bo tobie w zwiazku brakuje nie tylko i nie wiadomo czy przede wszystkim seksu. Rescator555

Gość gość
rescator, dziadu, skoncz z tym debilnym zakladaniem watkow na kafe.pl jestes zalosny

Gość osia sambosia
mi brakuje na twardziela! moj facet jest ok: zajmie się dziećmi, posprzata, ugotuje obiad.. ale nie jest twardzielem brakuje mi postawy macho, mogę zatem sypiać z takim macho jak popadnie:?

Gość gość
>>rescator, dziadu, skoncz z tym debilnym zakladaniem watkow na kafe.pl jestes zalosny << A, "Szczesc Boze" ! Kretynie. Rescator555

Gość gość
Jak facet wam nie odpowiada charakterem i osobowością, to odejdźcie i znajdźcie sobie takiego co będzie wam pasował. Chcesz macho, to po uj wychodziłaś za spokojnego faceta?

Gość osia sambosia
macho by mi w domu nie pomagał i ciężko byłoby z nim żyć na codzień a spokojny facet jest idealnym kandydatem na meża i ojca. Ale macho zawsze by sie z doskoku przydał

Gość gość
to powiedz to mężowi, być może on też marzy o suczce, a ty możesz być dla niego za drętwa :P

Gość gość
Zdrady niczym nie można wytłumaczyć i tylko debil/debilka będzie trwać w związku w którym w łóżku nie ma tego czego oczekuje.

Gość gość
>>Zdrady niczym nie można wytłumaczyć i tylko debil/debilka będzie trwać w związku w którym w łóżku nie ma tego czego oczekuje. << Mozna znalezc wiele wytlumaczen na zdrade i na trwanie w zwiazku, ktory nie zapokaja WSZYSTKICH potrzeb, za to pod innymi wzgledami jest OK. Do zaspokojenia potrzeby dobrego seksu, moze sluzyc wlasnie zdrada. Rescator555

Gość gość
kto kocha ten nie zdradza

Gość gość
po co zdradzac .lepiej sie rozejsc.

Gość mmmmm123
Nie wiem czy ma prawo zdradzac,ale czesto jest tak ze zdradza. Musisz sie zastanowic przede wszystkim czego Ci brakuje w tym zwazku. Tez mam 23 lata i moj facet zaczal swirowac. Wracac nad ranem..Zostawilam go ,ale jednak zawsze czegos brakuje.

Gość gość
>>po co zdradzac .lepiej sie rozejsc<< Moze lepiej, a moze nie. Zalezy od sytuacji. Gdyby kazdy uwazal, ze lepiej, to nie bylo by zdrad tylko rozstania. Rescator555

Gość gość
o jakie prawo zasadniczo chodzi?

Gość gość
Swiat schodzi na psy. Trzeba się wtedy pożegnać, a nie zdradzać!!!! I pożegnać przed zdradą, a nie zostawić kogoś dla kogoś, bo to największa zdrada!!! Tylko tchórze zdradzają.

Gość gość
Nie świat schodzi na psy, tylko ludzie są coraz bardziej głupsi, wiążą się pod wpływem prymitywnych emocji, a kiedy one minął to dochodzą do wniosku że czegoś im jednak brak i szukają czegoś na boku, bo nie mają odwagi przyznać się otwarcie do swojej głupoty, albo boją się że jak się przyznają, to zostaną kopnięci w dupę :)