Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitopanterka

bardzo bym chciała wstąpić do zakonu Jehowych ale nie wiem gdzie ich znaleźć

Polecane posty

podobno oni sami docierają do człowieka, a do mnie nie dotarli , chcę coś zmienić w moim życiu, chcę powiewu świeżości, deptania dziewiczych ścieżek miłości do Boga

Gość gość
Kurwa zajebana jest ich wszędzie pełno . Do mnie nie chcą przyjść bo się kurwa mnie boją . Podobno robię niezłą siarę . Bawić się nie chcą bo kurwa nie lubią . Świąt nie obchodzą bo Maryja nie była dziewicą . Jezus prawdopodobnie to żaden prorok tylko miał kupę kochanek . A pogrzeb odbywa się bezpośrednio z trumną albo z walizką na cmentarz omijając kościół a powinni mieć oddzielny swój cmentarz . Żadnego świętego Mikołaja dla dzieci . Jednym słowem popierdolony naród i chuj im w dupę .

Gość gość
to nie zakon tylko zgromadzenie www.jw.org

Gość gość
hehegorzej jakby twoje dziecko mialo umrzec o tym nie pomyslalas...no tak przeciez do tego potrzebny jest mozg ;)

Gość gość
Kurwa zajebana jest ich wszędzie pełno . Do mnie nie chcą przyjść bo się kurwa mnie boją . Podobno robię niezłą siarę . Bawić się nie chcą bo kurwa nie lubią . Świąt nie obchodzą bo Maryja nie była dziewicą . Jezus prawdopodobnie to żaden prorok tylko miał kupę kochanek . A pogrzeb odbywa się bezpośrednio z trumną albo z walizką na cmentarz omijając kościół a powinni mieć oddzielny swój cmentarz . Żadnego świętego Mikołaja dla dzieci . Jednym słowem popierdolony naród i chuj im w dupę . A najlepiej ich kurwa nie wpuszczać szulerów do domu . Chodzą parami jak Lesbijki i Pedały . Szmaciarze i Kurwiarze .

Gość gość
Jehowm należy robić kaszanę może się wreszcie odpierdolą . To jedyna sekta która na maksa mnie wkurwia .

Gość cipopanterka
Jehowm należy robić kaszanę może się wreszcie odpierdolą . To jedyna sekta która na maksa mnie wkurwia .

Gość pitopanterka
wyobraź sobie są tacy ludzie , którym na bachorze po prostu nie zależy , ale trzeba myśleć mózgiem nie macicą

Gość gość
tacy ludzie to nieliczacy side swiecie odsetek..? wiedzialabys to gdyby czasami zdarzylo ci sie skorzystac z tego orzeszka w twojej malej lepetynce

odsetek ludzi z wysokim ilorazem inteligencji też jest niższy niż debili, to znaczy,że są gorsi bo ich mniej? :D jakość nie ilość, orzeszku