Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj stara modelka bez związku

Pani Anna Przybylska odeszła do wieczności jako chrześcijanka

Polecane posty

Gość gość
ten sam los powinna podzielić każda niewdzięczna kobieta kochajaca dzieci bardziej od partnera, choć od partnera się wszystko zaczęło za każdym razem jak czytam na forum, ze kobiety nie umieją kochać dzieci na równi z mężami

Gość gość
to wtedy własnie myslę o przybylskiej chociaż jednej takiej nie ma;-/

Gość gość
martyna33 pokażesz foto pipki?

Otrzymałam od przyjaciółki wiadomość od jej koleżanki dot. możliwości otrzymania oleistego płynu, który wydobywa się z groty św. Charbela z Libanu. Ów olej św. Charbela ma cudowne właściwości leczące. Czy ktoś z Was może słyszał o nim i o uzdrawiającym działaniu tego oleju? Dzisiaj w ogóle dowiedziałam się o nim więcej z: http://www.milujciesie.org.pl/nr/temat_numeru/swiety_pustelnik_z_libanu.html Ależ zdumiewające i niesamowite są działania Pana Boga... Chwała Panu ! :)

gość 2015.06.03 Piszesz: "Modelko Czy tez juz czekasz tak jak ja na wypelnienie sie proroctw Ostrzezenie i na rozpoczecie Apokalipsy?" Odp: - apokalipsa już trwa... - proroctwa się wypełniają szczególnie tez z poprzednich lat od 2010r - czytałam te archiwalne od początku ich pojawienia się - wypełniły i nadal się wypełniają w temacie powszechnej apostazji, trzęsień ziemi, powodzi, wybuchów wulkanów, pojawienie się "drugiego" papieża, który nie będzie chodził w papieskich butach - o pojawieniu dwóch papieży jako znaku rozpoczęcia czasów ostatecznych - zostało przepowiedziane w III Tajemnicy Fatimskiej a co nie zostało ujawnione przez KK ale właśnie powiedziane jest w tych objawieniach ze str. ostrzezenia.net - kolejna sprawa dot. wybuchu III wojny światowej - a co teraz robi Rosja ? a cały świat się zbroi po zęby - czy sprawa prześladowań c/hrześcijan - co się dzieje w krajach muzułmańskich? czy w Europie - Mery Wagner ? siedzi za kratkami bo rozdawała białe róże matkom przed kliniką aborcyjną czy choćby w Polsce - prof. Chazan - ostatecznie został uniewinniony ale bez wcześniejszego procesu prezydent Warszawy Gronkiewicz - Waltz usunęła go ze stanowiska dyrektora szpitala - kolejna sprawa - ustanawianie praw wbrew wartościom chrześcijańskim i godności ludzkiej - Komorowski podpisał słynną konwencję tzw. "antyprzemocową" wprowadzającą pojęcie gender do prawa Polskiego i mówiącą o tym, że rodzina, tradycja i religia są "źródłem przemocy" domowej - i tych przykładów można by mnożyć... to się dzieje na naszych oczach 🌻 Cyt: "Wiem ze Pan Bog nie zwleka tylko daje czas na nawrocenie bo jest milosierny.Po smierci matki prawie sie nawrocilam , wyspowiadalam z calego zycia , natrafilam tez wtedy na oredzia Ostrzezenia ,ktore trzymaly mnie przy zyciu i dawaly nadzieje.Oredzia ustaly a raczej juz sie rzadziej pojawiaja ,.a ja czuje ze lece na dno piekla." Odp: - to zupełnie normalne, że zły będzie Cię odciągał od wiary - też miewam momenty kryzysowe i wiem, że nawrócenie to jest proces bo co chwilę "coś" nowego wychodzi - mnie bardzo pomagają S/akramenty i również Ci je polecam - szczególnie porządna szczera S/powiedź - nawet jak masz wątpliwości, czy to już gr/zech czy nie - warto zostawić to w konfesjonale - wówczas taka szczera S/powiedź odcina wpływ złego - polecam filmiki ks egzorcysty Piotra Glassa na youtube - są super 🌻 Cyt: "Wiem ze nie powinnam pragnac Apokalipsy skoro sie prawdziwie nie nawrocilam , ale ja juz tak mam ze w momencie zagrozenia sie mobilizuje i czuje ze gdy Oredzia zaczna sie bardziej wypelniac to doda mi to zapalu , wiecej wiary i nadzieji." Odp: - bojaźń przed Stwórcą na pewno mobilizuje ale który rodzic chciałaby aby jego dzieci się go tylko bały ? - mnie trochę czasu zajęło zrozumienie, że każda "kara" jest z miłości do nas bo inaczej byśmy się zgubili - tak jak rodzic wychowuje krnąbrne dziecko musi dla jego dobra czegoś mu zakazać, nakazać albo ukarać kiedy mimo próśb i gróźb nadal dziecko robi "po swojemu" - takie działanie rodzica jest dla jego dobra i również z miłości aby dziecko mogło się nauczyć żyć tak aby sobie i innym nie zrobić krzywdy - ale czy rodzic chce aby dziecko postępowało wobec niego tylko z poczucia strachu? - raczej nie - każdy rodzic chce kochać dziecko i być przez nie również kochanym - i właśnie pogłębienie relacji pomaga zrozumieć dziecku sens działań rodzica - dlatego też warto pogłębiać osobistą relację z naszym Ojcem Niebieskim - poprzez modlitwę, S/akramenty św jak również przez dowiadywanie się więcej o Nim - w pogłębieniu i zrozumieniu wiary mnie bardzo pomaga czytanie objawień np. Katarzyny Emmerich, Ojca Pio, "Ostrzezenia z zaświatów" ojca Bonawentury - jak chcesz napisz do mnie maila - powysyłam Ci linki :)

Gość gość
.

Gość gość
Modelko Łask Bożych. Szczęść Boże. dużo Zdrówka i Miłości Tobie. dobra Kobieto

Gość martyna 33
B.óg oczekuje, że tym,co od Niego dostaliśmy, podzielimy się z innymi. Wszystko co mamy od Bo.ga,ma trafić do nas, ale i wychodzić od nas.

Gość gość
Istnieje interpretacja Biblii wg której Chrystus był weganinem. Należałoby popatrzeć na Biblię z tej perspektywy. otwórzcie się na to.

Gość ojj stara modelka bez związku
Pan J/ezus jadał ryby nawet po swoim Z/martwychwstaniu kiedy Sam przygotował swoim uczniom na brzegu ognisko z upieczonymi rybami dla nich, kiedy wracali głodni z połowów więc nie był weganinem :)

Martyna - racja :) Relacja z Panem J/ezusem to podstawa :)

Kochane, jutro jest pierwszy piątek miesiąca. Zachęcam do S/powiedzi św. właśnie w ten dzień i do K/omunii św. w intencji wynagradzającej Panu J/ezusowi. http://swiatlopana.com/3604/pierwsze-piatki-miesiaca/ Cytuję: W trakcie o/bjawień Pan J/ezus przekazał siostrze Małgorzacie Marii przyrzeczenia skierowane do czcicieli Jego Serca. Zakonnica opisała je w listach. Już po jej śmierci rozproszone informacje zebrano w słynne 12 obietnic. 1. Dam im wszystkie łaski potrzebne w ich stanie. 2. Zgoda i pokój będą panowały w ich rodzinach. 3. Będę ich pocieszał we wszystkich ich strapieniach. 4. Będę ich bezpieczną ucieczką za życia, a szczególnie przy śmierci. 5. Wyleję obfite b/łogosławieństwa na wszystkie ich przedsięwzięcia. 6. Gr/zesznicy znajdą w mym Sercu źródło nieskończonego m/iłosierdzia. 7. Dus/ze oziębłe staną się gorliwymi. 8. Dus/ze gorliwe dojdą szybko do wysokiej doskonałości. 9. B/łogosławić będę domy, w których obraz mego Serca będzie umieszczony i czczony. 10. K/apłanom dam moc kruszenia serc najzatwardzialszych. 11. Imiona tych, co rozszerzać będą to n/abożeństwo, będą zapisane w mym Sercu i na zawsze w Nim pozostaną. 12. Przyrzekam w nadmiarze m/iłosierdzia Serca mojego, że wszechmocna miłość moja udzieli tym wszystkim, którzy komunikować będą w pierwsze piątki przez dziewięć miesięcy z rzędu, łaskę p/okuty ostatecznej, że nie umrą w stanie niełaski mojej ani bez s/akramentów i że Serce moje stanie się dla nich bezpieczną ucieczką w godzinę śmierci. i Nic tylko korzystać z obfitości Miłości Pana :)

Gość martyna 33
Stara modelko Relacja z Jezusem jest najważniejsza :-D

zgadzam się Martyno :)

zgadzam się Martyno :) :)

OR/ĘDZIA MATKI B/OŻEJ z pierwszych lat o/bjawień w Medjugorje Na początku lipca 1981 r. dzieci przekazały k/siężom i z/akonnicom następujące słowa Matki B/ożej: „Musicie silnie w/ierzyć i czuwać nad w/iarą ludu”. W końcu sierpnia 1981 r. Matka B/oża powiedziała: „Jestem Królową Pokoju”. Wyraziła też pragnienie, by dzień 25 czerwca był ś/więtem Królowej Pokoju. 7 sierpnia 1981 r. Matka B/oża poleciła dzieciom przyjść na górę o/bjawień o 2 godzinie w nocy i tam prosiła, by czyniono p/okutę za gr/zeszników, obiecała też dać specjalny znak na tym miejscu, trwały i widzialny dla wszystkich jako ostateczną pomoc w obudzeniu w/iary. W końcu września określiła precyzyjnie datę wystąpienia tego znaku, ale widzący mają to zachować w tajemnicy. W październiku 1981 r. Matka B/oża odpowiedziała na trzy pytania, które dzieci zadały Jej w imieniu pewnego k/siędza z Mostaru: – na temat Polski: „Niedługo będą tam wielkie konflikty, ale sprawiedliwi zwyciężą”, – na temat krajów Wschodu i Zachodu: „Rosja jest krajem, gdzie B/óg odbierze największą chwałę. Zachód rozwija cywilizację, ale pozbawioną B/oga, tak jakby był swoim własnym stwórcą”. To, co dodała później na temat Zachodu, należy do tajemnic. 8 grudnia 1981 r. W ś/więto N/iepokalanego P/oczęcia widzący ujrzeli Maryję na klęczkach, błagającą: „Synu ukochany, proszę Cię, przebacz światu ciężkie gr/zechy, jakimi Cię obraża”. 21 lipca 1982 r. widzący usłyszeli: „Post i m/odlitwa mogą zapobiec nawet wojnie”. 6 sierpnia 1982 r. N/ajświętsza Panna zaleciła comiesięczną sp/owiedź. Na wiosnę 1983 r. powiedziała: „Pospieszcie się z n/awróceniem. Nie czekajcie zapowiedzianego znaku. Dla n/iewierzących będzie zbyt późno, by się n/awrócili. Wy, którzy w/ierzycie, n/awróćcie się i pogłębiajcie waszą w/iarę”. 20 kwietnia 1983 r. jedno z dzieci ujrzało N/ajświętszą Pannę płaczącą nad gr/zesznikami: „Chciałabym ich n/awrócić, ale oni się nie n/awracają. M/ódlcie się, m/ódlcie się za nich. Nie czekajcie… Potrzeba waszej m/odlitwy i waszej p/okuty”. 26 kwietnia 1983 r.: „Jedyne słowo jakie chcę powiedzieć, to n/awrócenie całego świata. Mówię to wam, byście powtórzyli wszystkim. Proszę tylko o n/awrócenie. (…) To moje życzenie: n/awróćcie się (…). Porzućcie wszystko. To przychodzi wraz z n/awróceniem. Do zobaczenia i niech pokój będzie z wami”. W czerwcu i lipcu 1983 r. ważne teksty o/rędzia przekazała Jelena Vasilj (nie należąca do pierwszej grupy sześciorga widzących), która słyszy głos N/ajświętszej D/ziewicy od grudnia 1982 r. Przekazane przez nią słowa Maryi pogłębiają jeszcze wymowę poprzednio przytoczonych fragmentów o/rędzia: 16 czerwca 1983 r.: „Przyszłam powiedzieć światu: B/óg jest Prawdą. On istnieje. W Nim jest prawdziwe szczęście i pełnia życia. Przyszłam tu jako K/rólowa P/okoju, by powiedzieć światu, że pokój jest konieczny do zb/awienia świata. W B/ogu jest prawdziwa radość, z której płynie prawdziwy pokój”. 22 czerwca 1983 r.: „Kochajcie waszych nieprzyjaciół, m/ódlcie się i b/łogosławcie im”. 16 czerwca 1983 r.: „Zawierzyć całkowicie B/ogu, zrezygnować z nieuporządkowanych namiętności. Odrzucić strach i oddać się. Ci, którzy będą umieli zawierzyć całkiem B/ogu, nie zaznają już przeszkód ani strachu”. 28 czerwca 1983 r.: „M/ódlcie się przez trzy godziny dziennie… Za mało się m/odlicie, m/ódlcie się najmniej pół godziny rano i wieczór. P/oświęćcie pięć minut N/ajświętszemu Sercu…”. 4 lipca 1983 r.: „Zaczęliście się m/odlić przez trzy godziny, ale patrzycie na zegarek, troszczycie się o pracę. Troszczcie się tylko o to, co jest naprawdę zasadnicze. Pozwólcie, by Duc/h Ś/więty prowadził was w głąb was samych. Wtedy praca pójdzie wam dobrze. Nie spieszcie się, pozwólcie się prowadzić i zobaczycie, że wszystko się dobrze zakończy”. 26 lipca 1983 r.: „Bądźcie uważni. Ten okres jest dla was niebezpieczny. Szatan będzie się starał zawrócić was z tej drogi. Ci, którzy oddają się B/ogu, staną się przedmiotem ataków”. 2 sierpnia 1983 r.: „P/oświęćcie się N/iepokalanemu Sercu. Oddajcie się całkiem, a będę was chronić. Będę się m/odlić do Duc/ha Ś/więtego. M/ódlcie się i wy do Niego”. 15 sierpnia 1983 r.: „Szatan jest oszalały z wściekłości na tych, co poszczą i n/awracają się…”. 20 października 1983 r.: „Niech wszystkie rodziny p/oświęcają się N/ajświętszemu Sercu codziennie. Będę bardzo szczęśliwa, jeśli cała rodzina zbierać się będzie codziennie rano na półgodzinną m/odlitwę”. 21 listopada 1983 r. „M/ódlcie się do Duc/ha Ś/więtego, aby zstąpił, to ważne. Kiedy ma się Jego, ma się wszystko. Ludzie mylą się, zwracając się tylko do ś/więtych, aby o coś prosić”. Kiedy mówiono, że tajemnice powierzone widzącym zapowiadają kary i katastrofy, których nie da się uniknąć, a jedynie złagodzić, Jelena zadała N/ajświętszej Pannie pytanie na ten temat i otrzymała następującą odpowiedź: „To pochodzi od f/ałszywych p/roroków. Oni mówią: «Tego dnia będzie katastrofa». Ja zawsze mówiłam: Zło (kara) przyjdzie, jeśli świat się nie n/awróci. Wzywajcie ludzi do n/awrócenia, wszystko zależy od waszego n/awrócenia”. (Wg książki: R. Laurentin, L. Rupčić. La Vierge apparait-elle a Medjugorje, Paris 1984. Tłum. Elżbieta Jogałła) Źródło: centrummedjugorje.pl

Gość gość
Koronka do Bożego Miłosierdzia na ulicach miast świata dzisiaj o godz. 15 W każdym mieście i w każdym miejscu. O miłosierdzie Boże dla Polski i świata. W centrum na skrzyżowaniach mogą być zorganizowane grupy modlitewne do których można się dołączyć, lub modlić się tam gdzie się jest. amen

Gość morelove_com_pl
Zapraszam na moją stronę z najlepszymi kosmetykami w bardzo atrakcyjnych cenach! www.morelove.com.pl

Gość gość
Świeć Panie nad Jej duszą.

Mam wielką prośbę do wszystkich wierzących i modlących się do Jezuusa. O modlitwę za mojego wujka z rakiem krtani, który jest w hospicjum w stanie ciężkim. Proszę o modlitwę o spektakularne wyzdrowienie. Dlaczego spektakularne? Aby wówczas inna osoba z rodziny miałaby szansę się nawrócić. Z góry dziękuję :)

Dlatego, że stęskniony za Tobą Ojciec Niebieski ucieszyłby się jeśli byś Go o poprosił bezinteresownie dla kogoś innego :) Z powrotu syna marnotrawnego cieszy bardziej niż z tego dobrego tak, że na jego cześć jego powrotu robi wielką imprezę w niebie :) Dlaczego? Bo Cię Kocha :)