Sante87 0 Napisano Listopad 18, 2014 Hej Dziewczyny :* jejku jak tutaj sie dużo dzieje ;) Izulek no kur........ nier pozwól sobie!!! Może i Twoja wina ok- ale wystarczą słowa żeby okazać "niezadowolenie" a nie rękoczyny! Wasze przyszłe dziecko też by lał? Pomyśl o tym.... Lilijka gratulacje nowej pracy i oby była Twoim spełnieniem :) Basiu ja też miałam zastój i pewnie jeszcze nie raz będę mieć no cóż trzeba to przeczekać i ruszy z miejsca zobaczysz :) Nie pisałam długo bo w końcu dostałam okres po 2,5 msc i uwierzcie, że się słaniam na nogach :/ na dzisiaj miałam umówioną wizyte do ginekologa ale musiałam odwołać. Dodatkowo mam taki zapierdziel w pracy, że ledwo ogarniam... Przez ten okres chce mi się ciągle jeść i to złe rzeczy :( zjadłam dzisiaj w pracy rollo i w domu makrele wędzoną razem z ptasim mleczkiem- na takie smaki mnie bierze podczas okresu :P wiem, że masakra ale chyba odzwyczaiłam się od tych napadów głodu podczas okresu... Postaram się częściej zaglądać :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 18, 2014 Odpowiadam: :) lilijka, trudno, sa sprawy o ktorych w bliskiej rodzinie nie gadam to trudno, zeby tutaj mowic ale... moge sie tylko zdrowo usmiac gdy czytam niektore opinie a juz glownie te niby profesjonalne.... cha cha cha.....reszta musi byc milczeniem niestety Sante, ciesze sie razem z toba, i wierz mi, wiem jaka to radocha :), a co do drugiej sprawy, no sorki ale on moze jeszcze uchodzic za wzorowego ojca... a ze bedziesz czesciej zagladac? poniekad jestes do tego zobligowana niejako z urzedu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilijka79 0 Napisano Listopad 19, 2014 Witam WAS przy porannej kawusi, do piątku jestem na urlopie :) (jestem na wypowiedzeniu) Sante dzięki , nowa praca i nowe nadzieje. Ja na czczo jak zwykle woda z octem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 19, 2014 czesc laski - bieznia nie dla mnie - ktos mi polecal ze sie zdrowo spocę - ja kuleję i generalnie poruszam sie przy pomocy kul :) wiec bieznia nie dla takiej agentki jak ja - ale dzięki za rady - kazda na wagę złota :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 19, 2014 Hejka ja dzis bez kawki, nie mam ochoty jestem zla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 19, 2014 No czesc. A ja dzisiaj juz po placzu porannym, z moja mamusia coraz czesciej nie moge sie dogadac, do tego stalam sie potwornym nerwusem. Kupilam wczoraj tabletki na uspokojenie, ziolowe, juz kiedys je bralam, mam nadzieje, ze chociaz troche pomoga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 19, 2014 Izulek co cie tak rozeźliło. ja juz po kawie. mam w ciul roboty. Gdasonia mama az tak cię rozwalila. no ja tez zazywam ziolowe uspokajające ale szczerze nic na mnie nie dzialają. mnie rozdrazniala na początku dieta - ze nie mogę siąść i nażreć sie polezec z czekoladkami przy filmie. jak odstawilam slodycze chodzilam po scianach. i chyba mi zostala ta nerwowosc. zupelnie nie wiem jak sobie pomoc. a zycie nie piesci. co rusz cos sie dzieje co mnie rozwala. ale mowie sobie - byle do wiosny - bedziesz wazyc ponizej sety to sie uspokoisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 19, 2014 basiasamosia to widze, sama potrafisz sobie pomoc :) Ja niestety, mam tzw. milczkow dookola siebie a sama mam nature furiata a, ostatnio coraz czesciej to zauwazam, wariata :) Nie ma jednak innego wyjscia jak podejsc z humorem gdy juz wscieklosc minie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eryk1 0 Napisano Listopad 19, 2014 jesteś bardzo impulsywna, a to tez ma swoje zalety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 19, 2014 Basia jestem zla na wage, wczoraj wypilam 2l wody i zamiast sikac co 15 min w lazience raptem bylam kilka razy i waga dzis na plusie No po prostu szlag mnie trafia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 19, 2014 ah ludzie w okolo mnie to sama slodycz - szczerze - w rodzinie dodam - ja mam problemy mowie z czym - no obżartuch ma przykręcony kurek, sadlo sie topi - no i psychika grubasowi siadła - ale ja tego grubasa za mordę trzyamam. bo to grubas na moim garnuszku wyhodowany ;) no i rzecz jasna ze lepiej sie smiac niz plakac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 19, 2014 Czesc dziewczyn.Dzis wolne.Leze:) Basia hehe jestes cudna:) A teraz srodowe wazenie.... 22 X-82.9 19 X-...........78.3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 19, 2014 18.X 7.30-1.5bulki sojowej z pasta lososiowa 10.30-kieszonka lososiowa ze szpinakiem 12-ogorek kiszony,2mandarynki 15.40-3wafle ryz.jogurt owocowy 18.30-100g kaszy gryczanej ze szpinakiem i jogurt nat. 20.30-4wafle ryzowe 3mandarynki 66min rowerek stacj.(38km,402kcl) 30min cwiczen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 19, 2014 Helusia moje najserdeczniejsze spadku wagi ! popraw se tylko 19.X na 19.XI aczkolwiek ja zycze kazdemu w 3 dni gubic 4 kg tak jak wyszlo z twego wpisu !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 19, 2014 mało tego ze w trzy dni - jeszcze data maleje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 19, 2014 Basia!!!hahah wychodzi na to ze przytylam w3dni:D A to wychodzi na to serio w miesiac 4.6kg w dol 22.X-82.9 19.XI-78.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 19, 2014 hej a co tu taka cisza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa31 0 Napisano Listopad 19, 2014 Witam wszystkich, u mnie dietkowalam i ogólnie jestem zabiegana, ciagle sie coś dzieje . Wczoraj niestety miałam gorszy dzień, ponieważ w mojej rodzinie wyszło wielkie nieporozumienie, musiałam sie wyciszyć! Ale jest już wszystko ok, każdy sobie wszystko wyjaśnił. Czekam na piątkowe ważenie, rewelacji nie będzie ale myśle ze na minusie. Do jutra, spotkamy sie przy kawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 Witam sie z rana z kawka w dloniach i zapraszam. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 20, 2014 Czesc:* Iza co Ty robisz o 4rano hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 helcia chora jestem :-( kaszel mnie tak dusil ze spac nie moglam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 20, 2014 19.XI 11-bulka sojowa z serem 14-70g kaszy gryczanej ze szpinakiem i kieszonka z lososia ze szpinakiem 17.30-4wafle ryzowe 20.30-salatka z kurczakiem,4mandarynki 22-2mandarynki 66min biezni(700kcl,8.11km) 15min rowerka stacj.(5km) 30min cwiczem(m.in.klatka piers.,boki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 20, 2014 Ale poszlas dalej spac?czy tak od4meczysz sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 od 4 a w sumie od 3,45 jestem na nogach przed 12 umowilam sie do lekarza bo mnie strasznie dusi juz po 2sniadanku jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 20, 2014 A ja ze sniadankiem witam, z ksiazki wiec na codzien takich nie jadam- kasza manna na mleku+ chlebek z szynka i oliwki. Smaczne, malo Ale spadek wagi, gratuluje! Kto tam chory, niech sie kuruje Wczoraj wpadlam w taki stan, ze z byle powodu ryczalam. Mowie, musze odreagowac, no to na dzialke. Pilam piwa, waga dzis, po 4 dniach zastoju spadla. Nerwy? Dziwne. Dzis w perspektywie prawdopodobnie siedzenie na pogotowiu po maminym upadku. Ogolnie nastroj do d**y, nie spalam w nocy ze 3 godziny, ide szukac worka z optymizmem, gdzies sie kurcze zawieruszyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 20, 2014 witajcie kochane, przeczytałam wszystko i działo się widzę, oj działo u mnie dół: nie mam pracy, jestem gruba, waga nie spada i dzieci chore. Przez ten tydzień co mnie nie było myślałam o Was namiętnie i wiecie co? Brakowało mi Was. Zaczynam od dzisiaj znowu, muszę wziąć się w garść. Cieszę się, że zrobiłam pierwszy krok. Dam radę, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 monia nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wrocilas pewnie,ze dasz rade jak nie ty to kto? tez jestem chora za niedlugo lece do lekarza,mlody na antybiotyku w zastrzykach poprostu masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 20, 2014 Izuś- cmok :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle5 1 Napisano Listopad 20, 2014 wracam od dziś :) dieta i uwaga zapisałam się z koleżanką na siłownie !!!!! :P jestem pełna nadziei że teraz musi mi się udać :) zaraz doczytam co tam u Was słychać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 dzieki Monis :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach