gdasonia 0 Napisano Listopad 28, 2014 izulek 1.11.2014......69,9......-0,5.....68,3.......60 helena 20.10.2014.....82,9......-1,0.....79,2......72 monika 13.10.2014......94,9....-1,6......90,9......89 gdasonia 29.10.2014......70,7....-0,6.....69,0......66,9 Ela 17.09.2014.......153.....-2,0.....143........130 sante 15.09.2014......102......-1,0.....90,5.......79 justa31 2.11.2014 ........73.........-0,6....69,8.......65 Lilijka79 16.10.2014.......97.........0..........91.........71 X X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 28, 2014 Dziewczyny, gratuluje wam bardzo ale i troche sobie, okropnie sie czlowiek czuje gdy jako jedyny zalicza nadwyzke a tydzien temu tak mialam :) Helenka, psia kosc, idz do lekarza i stosuj sie do jego zalecen bo mozliwe, ze mozesz jesc nadal malo ale cos zupelnie innego... Wybacz ale teraz jestes na 2 miejscu, dzidzius na pierwszym :) Dobra, powymadrzalam sie to teraz powiem, ze, izulek, do diety podeszlam powaznie, akurat mam prawie wszystkie skladniki w domu, zjadlam sniadanko w/g twoich zapiskow chyba ze srody czyli kanapka, 10 parowek, ser i pomidor. Malo tego, wzielam łołówecek, kajecik i wszystko zapisalam. Tak wiec, widzisz, ze nie przelewki i prosze te jadlospisy zamieszczac, lacznie z grzeszkami, mam nadzieje, ze swieta nie jestes bo ja jestem mocno nieswieta :) Aaa, co to znaczy brzoskwinki? Czy tak pieszczotliwie nazywasz te z puszki ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Kurde zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Znow posty kradna ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Tak te z puszki brzoskwinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Nie 10parowek tylko dwie i musza to byc parowki sokolik drobiowo/cielece (dla dzieci) X Co do grzeszkow wczoraj udalo mi sie nic nie podjesc heheh Bede piasac moze komus cos podpadnie do gustu X 2sniadanie Bulka grahamka badz 2kromki ciemne 2lyzki turka figury ok 30g Maly ogorek badz kilka rzodkiewek 2 mandarynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 28, 2014 Mnie tez ukradlo ale moze wroci... Trudno. Gratuluje nam dziewczyny!!!!!! Helena, juz tam lekarz powie co i jak izulek, dzisiaj robie twoja diete ze srody. Polowki brzoskwinek to chodzi o te z puszki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 28, 2014 W morde, wpis jak gdyby nigdy nic jest i to na samej gorze. Pies w dole z ta kefe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Listopad 28, 2014 Te 10 parowek napisalam tak dla jaj :) :) bo to byly paroweczki bankietowe i wszystkie wazyly 9 deko :) Spadam do roboty jakiejs ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Zmiana strony i dlatego, tak brzoskwinki z puszki bo swiezych raczej juz nie ma X Na obiad nalesniki z serem bialym 2 szt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 28, 2014 ja w tym roku uderzam w minimalizm, mam zamiar kupić gotowe drzewko z ledami, które tylko podłączę do prądu i .... choinka ubrana :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 28, 2014 Iza, zostało mi pół tego serka typu greckiego, ale mam tylko banana w domu i jabłka z kompotu co mam zrobić, co będzie lepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Tj naturalny czy smakowy? X Ja mam 2m choinke w zeszlym roku kupilam Mam naxzieje ze mlody jej nie rozwali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Mozesz zjesc go z bananem i jablkiem albo z jakimis warzywami :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 28, 2014 naturalny, ale 1 banana mam już dzisiaj na koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Jesli kompotu nie dosladzalas to lepsze jablka ale podejrzewam ze slodzilas :-) wiec odpadaja Zjedz banana z tym serkiem X Co do jogurtow ja kupuje naturalny typu greckiego z piatnicy z podwojna iloscia bialek Czasem truskawkowy X A szczerze mowiac to nie cierpie tych jogurtow w sumie zadnych, jem bo musze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 28, 2014 no ja też mam ten i na słono mi nie smakuje z bananem był ok, jabłka mam słodzone czyli co? siedzę głodna :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Zjedz z bananem, zjedz do tego mala kanapke z odrobina masla chuda wedlina i duza porcja ogorka badz pomidora, :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Monia ja jem jogurty tylko dlatego, ze pomagaja chudnac inaczej tego bym nie tchnela hehhe, Wiec jogurt jem z warzywami, owocami, musli j na tym koniec :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 28, 2014 a może jajecznicę na maśle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Na lyzeczce ok :-) Mykam z mlodym na spacer Odezwe sie pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Ja juz po spacerku, zaraz biore sie za nalesniczki, :-) X Monia napisalam ci meila :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Obiad zjedzony, gary zmyte, Gdasonia tak mysle i mysle po ci znac moje grzeszki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sante87 0 Napisano Listopad 28, 2014 Izulek mam do Ciebie pytanko :) czy Ty stosowałaś białko takie w proszku?? Bo coś mi sie kojarzy, że o tym pisałas... I powiedz mi widziałaś jakies rezultaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Hmm rezultaty sa ale ja nie pije regularnie Masz zamiar zakupic takie bialko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 28, 2014 na kolację jem owsiankę na mleku 0,5 do tego wgniotłam banana i starłam małe jabłuszko uciekam, spokojnej nocki pa spacerek zaliczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Monis ta owsianka to bardziej na sniadanko pasuje Maly wykapany, zaraz trzeba go ululac i wieczorne sprzatanko czas zaczac, :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sante87 0 Napisano Listopad 28, 2014 Tak juz właściwie wziełam od mojego współlokatora na spróbowanie przez 2 tygodnie zobaczymy co to da :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 28, 2014 Masz czyste bialko czy mieszane z weglowodanami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 29, 2014 Witam z rana i na sniadanko z kawka zapraszam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach