Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sante87

13 x 2014... "pierwszy dzień nowego życia"forum wsparcia dla osób z dużą nadwagą

Polecane posty

Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,7kg.....68,7kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9.........-0,0......68,9.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 margie1212 2.01.2015...79kg......0,0.......79......60 Justa31 6.01.2015 69kg........+1,5 .......70,5..... 60

Hej laseczki ja juz po sniadanku dzis owsianeczka z jablkiem i cynamonem+ po lyzce migdalow i orzechow. X Justa na ospe dobra jest penicylina w syropie. 4dni i dziecko nie ma sladu. Niestety nie wiem czy w Polsce ci takowa recepte wypisza.

hej, witam po porannej kawce dzisiaj już temp. lepsza, trzeba wrócić do spacerów co do dietowania, to po świętach nie mogę się ogarnąć a wiosna się zbliża małymi kroczkami, jak będą większe te kroki i połowa lutego to wtedy dostaniemy wszystkie szwunku ;-) pozdrawiam i liczę,że wątek nie kopnie w kalendarz

Ehh nowa strona i wpis kradnie, wkurza mnie to bo nie moge zobaczyc co i kto napisal

Monia watek nie kopnie w kalendarz, musimy sie wszystkie o to postarac :-) X Powiem wam szczerze ze odkad zaczelam cwiczyc bardziej 3mam diete, bo szkoda mi mojego wysilku przegladam rozne blogi strony na fejsie z motywacja, nawet na tapecie w tel mam swoj gruby brzuchol zebym widziala po co to robie hehehw laptopie tez jest tapeta motywujaca hahabaha

Monia watek nie kopnie w kalendarz, musimy sie wszystkie o to postarac :-) X Powiem wam szczerze ze odkad zaczelam cwiczyc bardziej 3mam diete, bo szkoda mi mojego wysilku przegladam rozne blogi strony na fejsie z motywacja, nawet na tapecie w tel mam swoj gruby brzuchol zebym widziala po co to robie hehehw laptopie tez jest tapeta motywujaca hahabaha

Oj Justa, spolczuje tobie i twoim chlopcom, sposobu zadnego nie znam.... izulek, gratulacje, no coz, ja nic nie moge o cwiczeniach powiedziec, bo 0 cwiczen. Wczoraj, latajac po mieszkaniu z zalozonym krokomierzem zrobilam 1,9 km :) Dowiedzialam sie o Oleksym, smutno, zawsze jest mi smutno gdy dowiem sie o kims znanym...

9 stycznia 2015 piatek Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,7kg.....68,7kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9.........+0,10 kg......69,0.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 margie1212 2.01.2015...79kg......0,0.......79......60 Justa31 6.01.2015 69kg........+1,5 .......70,5..... 60

Gdasonia wpisalas w tabelke ze przytylas 1dkg hahaha X Ja juz po 2sniadanku dzis salatka z brokula plus bula z serkiem turkiem i dzemem

Pewnie owsinka zdrowa. Ja juz po obiadku dzis 60g zeberek w coli, 60g kaszy jeczmiennej, 100g surowki ze sloika (Monis z tego przykladu nie bierz hihihi).. Do poniedzialku/wtorku jestem na mz :-/

Hejka, juz poprawilam blad. Juz po gosciach. Przyjechali bez dzieci w zwiazku z tym zostalam z bardzo niebezpiecznym sasiedztwem- 2 kg slodyczy. Makabra!

No ja jeszcze dzis i jutro- luzik. Od poniedzialku juz bardziej na powaznie. Teraz dopiero zobaczylam twoje, izulek pytanie, rano go nie bylo. Nie wiem co myslec o tych zdarzeniach w Paryzu ale wiem, ze nigdy nie balam sie tak bardzo na dzialce jak dzis. Bylo to spowodowane wlasnie tymi zdarzeniami, przypomnialam sobie o nich, bedac tam dzis, sama, do tego krecily sie jakies podejrzane typy, na szczescie zabrali mnie samochodem, nie nie te typy, jakos tak pisze bez sensu... Boje sie o te jutrzejsza wosp, oby to byly tylko zle przeczucia. A co do Paryza, nie wiem czy mialo znaczenie, jakiego to rodzaju gazeta ale jesli tak to jest takie brzydkie przyslowie- nie ruszaj g. bo itd a krotko mowiac, z nich nie nalezy sobie jaj robic bo oni sie na zartach nie znaja.... izulek, nie martw sie, nam calkiem dobrze wychodzi watek dwuosobowy :)

Gość Justa31
Witam, u mnie dietkowo i jak tylko uda sie ze mój najmłodszy syn zaśnie zabieram sie za przysiady, wyzwanie 30 dniowe. Dzisiaj 50 a na 30 dzien az250. Z synkiem już lepiej, choć wyglada okropnie, obsypali jego wszędzie, a dziewczyny kiedy jest ważenie ? Tym razem die postaram:)

U mnie rowniez dietkowo. 40min treningu zaliczone. Za dwa tygodnie zapisuje sie z kolezanka na silownie. X Gdasonia co do tyxh wydarzen, ja bylam wczoraj cala w lekach bo moja siostra jechala przez Francje, co prawda daleko od Paryza ale nigdy nic nie wiadomo. Nawet na granicy francuskiej i angielskiej wisialy plakaty z tymi wydarzeniami.

Na szczescie wszystko bylo ok. Choc martwie sie zeby w londynie nic zlego sie nie stalo. X Wlasnie pije zielona herbatke na uspokojenie hehe. Mlody spal 10min. Przelozylam go do lozeczka i sie obudzil :-/ a teraz zabaw mu sie zachcialo X Justa 3mam kciuki za przysiady.

Hej czlowieki, witam sie z kawka bo mocy mi zbraklo :-/ maly dal w nocy popaluc ze hoho X Dajcie jakis pomysl na obiax z kurakiem