izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,7kg.....68,7kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9.........-0,0......68,9.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 margie1212 2.01.2015...79kg......0,0.......79......60 Justa31 6.01.2015 69kg........+1,5 .......70,5..... 60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Hej laseczki ja juz po sniadanku dzis owsianeczka z jablkiem i cynamonem+ po lyzce migdalow i orzechow. X Justa na ospe dobra jest penicylina w syropie. 4dni i dziecko nie ma sladu. Niestety nie wiem czy w Polsce ci takowa recepte wypisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Styczeń 9, 2015 hej, witam po porannej kawce dzisiaj już temp. lepsza, trzeba wrócić do spacerów co do dietowania, to po świętach nie mogę się ogarnąć a wiosna się zbliża małymi kroczkami, jak będą większe te kroki i połowa lutego to wtedy dostaniemy wszystkie szwunku ;-) pozdrawiam i liczę,że wątek nie kopnie w kalendarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Ehh nowa strona i wpis kradnie, wkurza mnie to bo nie moge zobaczyc co i kto napisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Monia watek nie kopnie w kalendarz, musimy sie wszystkie o to postarac :-) X Powiem wam szczerze ze odkad zaczelam cwiczyc bardziej 3mam diete, bo szkoda mi mojego wysilku przegladam rozne blogi strony na fejsie z motywacja, nawet na tapecie w tel mam swoj gruby brzuchol zebym widziala po co to robie hehehw laptopie tez jest tapeta motywujaca hahabaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Monia watek nie kopnie w kalendarz, musimy sie wszystkie o to postarac :-) X Powiem wam szczerze ze odkad zaczelam cwiczyc bardziej 3mam diete, bo szkoda mi mojego wysilku przegladam rozne blogi strony na fejsie z motywacja, nawet na tapecie w tel mam swoj gruby brzuchol zebym widziala po co to robie hehehw laptopie tez jest tapeta motywujaca hahabaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Oj Justa, spolczuje tobie i twoim chlopcom, sposobu zadnego nie znam.... izulek, gratulacje, no coz, ja nic nie moge o cwiczeniach powiedziec, bo 0 cwiczen. Wczoraj, latajac po mieszkaniu z zalozonym krokomierzem zrobilam 1,9 km :) Dowiedzialam sie o Oleksym, smutno, zawsze jest mi smutno gdy dowiem sie o kims znanym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Styczeń 9, 2015 9 stycznia 2015 piatek Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,7kg.....68,7kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9.........+0,10 kg......69,0.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 margie1212 2.01.2015...79kg......0,0.......79......60 Justa31 6.01.2015 69kg........+1,5 .......70,5..... 60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Styczeń 9, 2015 margie, rowna dycha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Gdasonia wpisalas w tabelke ze przytylas 1dkg hahaha X Ja juz po 2sniadanku dzis salatka z brokula plus bula z serkiem turkiem i dzemem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Styczeń 9, 2015 chyba wezmę przykład z Izy i zjem owsiankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Pewnie owsinka zdrowa. Ja juz po obiadku dzis 60g zeberek w coli, 60g kaszy jeczmiennej, 100g surowki ze sloika (Monis z tego przykladu nie bierz hihihi).. Do poniedzialku/wtorku jestem na mz :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Znow kradnie moj wpis psia mac, czemu zawsze na mnie pada noo ja nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 9, 2015 dziewczyny co sadzicie o tych zamachach w Paryzu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 10, 2015 Hej laseczki witam sie z kawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Styczeń 10, 2015 Hejka, juz poprawilam blad. Juz po gosciach. Przyjechali bez dzieci w zwiazku z tym zostalam z bardzo niebezpiecznym sasiedztwem- 2 kg slodyczy. Makabra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 10, 2015 Oj to wspolczuje bedziesz musiala wykazac bardzo silna wole zeby ich nie tchnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 10, 2015 MOTYWACJA NA NASZYM WATKU JEST ZEROWAAAAAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Styczeń 10, 2015 No ja jeszcze dzis i jutro- luzik. Od poniedzialku juz bardziej na powaznie. Teraz dopiero zobaczylam twoje, izulek pytanie, rano go nie bylo. Nie wiem co myslec o tych zdarzeniach w Paryzu ale wiem, ze nigdy nie balam sie tak bardzo na dzialce jak dzis. Bylo to spowodowane wlasnie tymi zdarzeniami, przypomnialam sobie o nich, bedac tam dzis, sama, do tego krecily sie jakies podejrzane typy, na szczescie zabrali mnie samochodem, nie nie te typy, jakos tak pisze bez sensu... Boje sie o te jutrzejsza wosp, oby to byly tylko zle przeczucia. A co do Paryza, nie wiem czy mialo znaczenie, jakiego to rodzaju gazeta ale jesli tak to jest takie brzydkie przyslowie- nie ruszaj g. bo itd a krotko mowiac, z nich nie nalezy sobie jaj robic bo oni sie na zartach nie znaja.... izulek, nie martw sie, nam calkiem dobrze wychodzi watek dwuosobowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justa31 Napisano Styczeń 10, 2015 Witam, u mnie dietkowo i jak tylko uda sie ze mój najmłodszy syn zaśnie zabieram sie za przysiady, wyzwanie 30 dniowe. Dzisiaj 50 a na 30 dzien az250. Z synkiem już lepiej, choć wyglada okropnie, obsypali jego wszędzie, a dziewczyny kiedy jest ważenie ? Tym razem die postaram:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Styczeń 10, 2015 Wazenie bylo wczoraj :) oraz w nastepny piatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Styczeń 10, 2015 O, przepraszam, widze, ze sie dopisalas. Zaraz wlaze pod stol :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 10, 2015 U mnie rowniez dietkowo. 40min treningu zaliczone. Za dwa tygodnie zapisuje sie z kolezanka na silownie. X Gdasonia co do tyxh wydarzen, ja bylam wczoraj cala w lekach bo moja siostra jechala przez Francje, co prawda daleko od Paryza ale nigdy nic nie wiadomo. Nawet na granicy francuskiej i angielskiej wisialy plakaty z tymi wydarzeniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Styczeń 10, 2015 No tak, to mialas przezycia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 10, 2015 Na szczescie wszystko bylo ok. Choc martwie sie zeby w londynie nic zlego sie nie stalo. X Wlasnie pije zielona herbatke na uspokojenie hehe. Mlody spal 10min. Przelozylam go do lozeczka i sie obudzil :-/ a teraz zabaw mu sie zachcialo X Justa 3mam kciuki za przysiady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Styczeń 10, 2015 Ja juz sie klade. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 10, 2015 tez sie klade, ledwo patrze na slepka do jutra kochaniutkie :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Styczeń 11, 2015 Hej czlowieki, witam sie z kawka bo mocy mi zbraklo :-/ maly dal w nocy popaluc ze hoho X Dajcie jakis pomysl na obiax z kurakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gdasonia 0 Napisano Styczeń 11, 2015 Czesc, dla mnie na pomysly za rano :) Ale wiatr!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach