Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sante87

13 x 2014... "pierwszy dzień nowego życia"forum wsparcia dla osób z dużą nadwagą

Polecane posty

Hej laseczki ja juz od 4 powrocilam do zycia spac nie moglam bo biga boli. Chcialam sie zwazyc ale balam sie stanac na wage zeby zbytnio nie obciazyc stopy. Normalnie ryczec mi sie chce przez tego kikuta.

izulek, nie ma sensu sie dolowac bo to i tak nic nie da. Bedziesz miala nauczke, ze nie warto byc zbyt sumiennym :) Podeszwa podeszwa a ja uwazam, ze gdybys podeszla do tego z rozsadkiem i na pierwszy raz bardzo skrocila czas cwiczen, nie doszloby do tego. Zbyt wiele razy zalatwialam sie tak samo jak ty, zeby myslec inaczej. A ile czasu bylas na tej silowni? Forsa tez ci przepada? Ale najwazniejsze, jak teraz z dzieckiem radzisz? Lekarz mowil ile to moze trwac?

Lekarz nie powiedzial ile to bedzie trwalo :-/ Kazala mi buty wyje.. Doslownie Z dzieckiem jako tako brat mi yroche pomaga, na silce robilam cardio tak jak u w domu czyli 30-45min Coz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem

Ale cie pytaniami zasypalam :) Musze spadac, jade sama do mamy lekarza rodzinnego a potem to nie wiem jeszcze co zrobie ale cos mi sie zdaje, ze ja do domu niepredko wroce bo juz mnie nosi :)

Hej. Czytam Was codziennie i aż mi wstyd pisać... na razie walcze ze swoja depresją... niestety tez za pomoca tłustego jedzenia... Obiecuje, że niedługo wezme się w garść i dołącze do Was i oby to nastąpiło jak najszybciej Izulek współczuje nogi... tez tak kiedyś miałam i wiem co to za cholerny ból Powodzenia

Gość monikamagdalena
hej,ja już po kawce dieta poszła w zapomnienie, za nic nie moge sie zebrać Iza, 3maj się kochana kotek zdrowieje, dostaje jeszcze leki,ale poprawa jest kolosalna myślę już o wiośnie,ale sama nie wiem czy radośnie ściskam Was, Sante, też się 3maj-wiem co przeżywasz i wiem,że nie jest to łatwe

dzieki monia ja wlasnie siedze z kawka x dziewczynki 3mam za was kciuki zebyscie sie zebraly na wlasciwe tory :-) sante kuruj sie,na depresje dobre sa cwiczenia. duzo lekarzy je zaleca

23 stycznia 2015 piatek Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,1kg.....68,6kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9...........-0,2kg....69,0kg.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 margie1212 2.01.2015...79kg......0,0.......79......60 Justa31 6.01.2015 69kg........-1,0.......69,5..... 60

23 stycznia 2015 piatek Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,5kg.....68,1kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9...........-0,2kg....69,0kg.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 Justa31 6.01.2015 69kg........-1,0.......69,5..... 60

Czesc dziewczynki. Ja tylko na chwile, dzisiaj i do lekarza i na mammografie, potem gosc milutki i kochaniutki ale absorbujacy czasowo a wiec nara!

Gość gość
Każda wymówka jest dobra. Sante ty się weź w garść, zacznij zdrowo ejść, uprawiać jakiś sport a będą z tego 2 korzyści. jedna to mniej kilogramów, druga to brak depresji z tego powodu !!!! A nie jakieś użalanie się nad sobą, życie trzeba brać w swoje ręce !!!! Nabierzesz pewności siebię przez atrakcyjny wygląd, znajdziesz pracę - zobaczysz że ędziewszystko dobrze. Czytam ten i kilka innych topików - ucieczka w jedzenie to najgorsze co moża zrobić, bo to pogłębia rustrację i depresję! Trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość Justa31
23 stycznia 2015 piatek Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,1kg.....68,6kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9...........-0,2kg....69,0kg.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 margie1212 2.01.2015...79kg......0,0.......79......60 Justa31 6.01.2015 69kg........-0,7.........68,8.... 60

23 stycznia 2015 piatek Izulek 2.01.2015...69,4.. ........-0,5kg.....68,1kg.....60 gdasonia 2.01.2015...68,9...........-0,2kg....69,0kg.....61,8 sante 2.01.2015...91,5.......-0,0........91,5.....79 margie1212 2.01.2015...79kg......0,0.......79......60 Justa31 6.01.2015 69kg........-0,7.........68,8.... 60

izulek, zaraz ci skopiuje moje pytania bo chyba tego nie wiedzialas :( izulek, nie ma sensu sie dolowac bo to i tak nic nie da. Bedziesz miala nauczke, ze nie warto byc zbyt sumiennym usmiech.gif Podeszwa podeszwa a ja uwazam, ze gdybys podeszla do tego z rozsadkiem i na pierwszy raz bardzo skrocila czas cwiczen, nie doszloby do tego. Zbyt wiele razy zalatwialam sie tak samo jak ty, zeby myslec inaczej. A ile czasu bylas na tej silowni? Forsa tez ci przepada? Ale najwazniejsze, jak teraz z dzieckiem radzisz? Lekarz mowil ile to moze trwac? to bylo 22 stycznia Tak, oczywiscie, dam znac jak tylko trzesac portkami pojde w piatek do lekarza po odbior wynikow, do reki cholercia, nie daja... Lekarza to powinnam zmienic ale widocznie sila przyzwyczajenia i moje starcze spierniczenie sprawiaja, ze ciagle tkwie u lekarza rodzinnego ktory, gdy maz majac nadcisnienie- dostaje recepte ale nie ma zmierzonego cisnienia....

Wiecie co, chyba w tym tygodniu zawieszam na kolku moje plany odchudzaniowe. Jest jeszcze 1 tydzien ferii u nas, wnuczka bedzie stale u mnie i nie ma sensu sie dolowac. Bede sie tylko starala zeby zbyt duzo nie przybylo.... a moze cos spadnie, kto wie :) Ide szykowac posilki dla mamy i jade na dzialke. W planie mam smazenie na powietrzu. Piec- grill+ drewno+ patelnia+ cebula, duzo+ olej i dopiero na to jaja :) Trzymajcie sie!

Gość sneersertongder1971vwjlb
Witajcie ! ja sie rowniez dolacza do Was. Mam na imie Edyta lat 25 waga 103 kg wzrost 165 cm. Do swiat mam cel 10 kg po a ogolnie 70 kg. Mam za soba wizyte u dietetyka i cwicze Jasne http://schad.es/p

gdasonia oczywiscie ze ci odpowiedzialam karnet mam miesieczny wiec zdaze go jeszcze wykorzystac. nie wiadomo ile potrwa gojenie nogi. wszystko zalezy czy bede ja oszczedzac czego nie robie wszystko przez te buty. zbyt miekka podeszwa sprawila ze przeciazylam miescie i sciegna stopy lekarka kazala mi je wyje,,,,doslownie x u mnie na wadze dzis 0,5kg na minusie od wczoraj

Hej laseczki jak po weekendzie? Dolaczy ktoras na kawke? X U mnie dietkowo ok, na wadze juz 67,4kg :-) Noga nadal boli i sie wkur. ... Bo nie moge isc na silownie Czekam na kuriera bo zamowilam nowy laptop. Dostalam kase od siostry za to ze jestem grzeczna :-)

Czemu tylko na moment? X Wogole nir wiem czy wam pisalam ale moj zwiazek sie zakonczyl :-( nie bylo sensu tego dalej ciagnac

Gość Justa31
Izulek, gratuluje wagi :) a co do związku, bardzo mi przykro :( ale jak pisałam jeśli nie było sensu ciagnąć, walczyć o związek to może będzie lepiej dla ciebie. Podziwiam ludzi którzy potrafią odejść w porę, nie wiem czy ja bym potrafiła, mój związek nie jest idealny, są chwile ze mam już dość, ale tez są chwile ze chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko z moim mężem :) dodam ze mam już trzech synków, ale pragnę mieć jeszcze córeczkę, może sie uda tym razem :) pozdrawiam wszystkich dietkowiczow :)

Gość gość
Znowu sie wszystko tutaj pier... Juz sie 5 razy logowalam, mam dosc, to ja gdasonia Hejka! Wpadam na chwile bo jest u mnie wnuczka, bedzie do soboty i dlatego juz calkiem sie tu nie udzielam. Izulek, skoro nie bylo perspektyw, to trudno, jakos przebolejesz... Na razie tylko tyle. Trzymajcie sie, wroce tu, macie na mnie czekac! :)

GDasonia co do zwiazku zobaczymy A co do czekania oczywiscie ze na ciebie kochaniutka poczekam

Dziewczyny ale jestem happy :-) 22.02 jade z malym do wloch do kolezanki na tydzien badz dwa

Gość choibluchsoppho1981egupb
chętnie się przyłącze mam 90kg wagi na 170wzrostu i potrzebuje kogoś do wspierania mój wymarzony cel minus 35kg realny na teraz zrzucić choć z 10 kg potem następne i następne Jasne http://url.foxites.com/q

Vitam sie z rana i na kawke zapraszam, :-) X Wczoraj bylam na silce dzis tez ide, z noga jeszcze nie do konca dobrze ale nie ma co siedziec w domu Po wczorajszym mam takie zakwasy ze szok

Gość gość
Tu gdasonia :) No fajnie, izulek, nalezy ci sie a jaka teraz bedziesz miec motywacje, tzn. o ile wyjazd nie jest za chwile bo luty juz za 2 dni :) Ja znowu na chwile, pozdrawiam cieplutko

Gość Kachna29
Izulek - to sie soku pomidorowego napij na te zakwasy. Dobry z Biedronki jest, albo Tymbark, Hortex lub Fortuny. Ten z Biedry to Hortex w kartonie pod Niedronke