Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kasjerka ma szansę na faceta z wyższych sfer ?

Polecane posty

Gość gość

naukowca, uznanego lekarza, prawnika, bogatego biznesmena ?

Gość gość
zajmowane stanowisko nie świadczy o mądrości człowieka:-) czasami i ta kasjerka może być na wyższym poziomie intelektualnym niż prawnik etc:-)

Gość gość
Dużo kasjerek to z******te d**y :) Sam lecę na kilka kasjerek :)

Gość gość
moja koleżanka ma za męża bogatego biznesmena a była kasjerką

Gość gość
ja moglam byc z lekarzem ..wojskowym .policjantem

Gość gość
zależy co ma mu do zaoferowania

Gość gość
Ma, ale tylko na chwilę, bo potem okaże się że taka kasjerka poza ciałem nie ma nic do zaoferowania.

Gość gość
dlaczego nie ma.a kto ma?

Gość gość
mój znajomy prawnik ma panią z tesco i są już kilka ładnych lat

Gość gość
lepsza kasjerka niz taka lewizna niezaradna sucz ,która nie robi nic poza sprzątaniem

Gość gość
Faceci z wyższym wykształceniem i dobrze płatną pracą chcą takich samych kobiet. Kasjerkę mogą co najwyżej przelecieć, choć tez wątpię bo jak facet ma do wyboru ładną i wykształconą a tylko ładną to wybierze tę pierwszą. Życie to nie film "Pretty woman", zejdzcie na ziemię.

Gość gość
mój znajomy prawnik ma panią z tesco i są już kilka ładnych lat xxxxxxxxxxxx bo pewnie taki z niego prawnik :O Gdyby był wziętym adwokatem to raczej nie pozwoliłby by jego narzeczona/żona zapier/dalała na kasie w biedronce czy tesco :O

Gość gość
nie jest wazny zawod. tylko co w srodku :) jezeli ktos patrzy na zawartosc portfela drugiej osoby to sam niewiele ma

Gość gość
gość dziś zajmowane stanowisko nie świadczy o mądrości człowiekausmiech.gif czasami i ta kasjerka może być na wyższym poziomie intelektualnym niż prawnik etc x buhahahahaha

Gość gość
ale jaja :D zaraz powiecie, że babcia klozetowa może być na wyższym poziomie intelektualnym niż biochemik :D wiec dlaczego nadal jest klozetową ? :D

Gość gość
Faceci z wyższym wykształceniem i dobrze płatną pracą chcą takich samych kobiet. Kasjerkę mogą co najwyżej przelecieć, choć Nie wiem o kogo Ci chodzi ale ja jestem facetem z wyzszym wyksztalceniem i dobrze platna praca a za zone mam sprzataczke ktora poznalem w biurze w pracy. Jakos nie odbiega inteligencja ode mnie i stwierdzilbym,ze jest bardziej blyskotliwa niz ja. Zreszta jestesmy normalna rodzina,zwyklymi ludzmi. Tyle,ze skonczylem kierunek ktory zapewnia mi wysokie zarobki i to wszystko.

Gość gość
oczywiscie ze nie ma

Gość gość
to jak taka inteligentna to dlaczego zapier/dala jako sprzątaczka ? A Ty jako tak dobrze ustawiony facet nie przeszkadza ci ze twoja zona myje kible za smieszne pieniadze ?

Czekajcie , jeszcze rok ,góra dwa i wszystkie wykształcone po studiach typu socjologia będziecie marzyć o pracy w Biedronce :P Zapewniam Was że dużo dziewczyn z wyższym pracuje w sklepach

Gość gość
ci c***atrza na zawod drugiego czlowieka sami sa beznadziejni

Gość gość
jeden lekarz ma sprzataczke

Gość gość
ci c***atrza na zawod drugiego czlowieka sami sa beznadziejni xxxxxxxxxxxxxxx w takim razie autorka jest beznadziejna bo sama poluje na lekarza,prawnika lub inżyniera :)

Gość gość
Zalezy jaki naukowiec... jest wielu naukowców, ktorzy pracują za miliony dolarów, dostają granty, wsparcie korporacji, dla mnie to są wyzsze sfery. Intelekt + pieniądze. Podobnie wybitni lekarze, ktorzy mają prawdziwy talent, powołanie, są na bieząco z medycyną, są otwarci na niekonwencjonalne metody leczenia, nowinki. Takich jest neistety z 1%. Zwykły lekarzyna z powiatowego szpitala to zadna elita :O

Przeciętny naukowiec, lekarz, prawnik, to żadna wyższa sfera. Ot (zazwyczaj) ciut inteligentniejszy do przeciętniaka.

Gość gość
Tylko idioc***atrzą na wykształcenie :)

Gość gość
psycholożka na dziekance z lekarzem :P