Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimini

Mamusie czy chodzicie w krótkich sukienkach i spodniczkach

Polecane posty

Gość mimimini

Czy to już nie wypada? Ile macie lat i jakie krotkie

chodzę, chodzę :) mam 36lat. Generalnie uważam, ze pokazywanie nóg zależy tylko i wyłącznie od wyglądu tychze, a nie od wieku. Moja babcia jest w słusznym wieku, a chodzi w obcisłych dzinsach:) bo figury niejdena młodsza mogłaby jej zazdrościc.

ja chodze, ale glownie w lecie, bo o tej porze roku troche mi zimno na placu zabaw ;). mam 29 lat.

Gość mimimini
Mam 28 lat, nogi w porządku, a kiecka krótką do połowy uda ale rozszerzana i bez dekoltu więc nie wygląda wulgarnie-chyba :D nie no na płac zabaw nie, na imprezę

Gość gość
Ja mam 29 lat i chodzę w spódniczkach. Wybieram takie do połowy uda. Nie chcę się zastanawiać czy widać mi tyłek jak się schylę :-) Teraz też mam na sobie spódniczkę - czarną, z wysokim stanem. Do tego bluza.

Gość gość
31 lat,noszę.Ostatnio coraz bardziej lubię ołówkowe do kolan i do tego szpila:)

Gość gość
Co to znaczy nie wypada?Czy po urodzeniu dziecka to juz tylko szary worek na siebie można założyc?

Nie. Krótkie spodenki noszę na podwórku. Po ciąży mam pajączki, których nie cierpię. Za to jesienią i zimą zakładam kryjące rajstopy albo legginsy i do tego dłuższe swetry albo tuniki. Wtedy wyglądam fajnie. Latem długie spódnice, albo takie lekko za kolana i tez jest ok. Jak ma się ładne nogi, to można nosić min. Nie mam nic przeciwko.

Gość olamonolablus
jeszcze nie zakładam, ale jak schudne to będe zakładać:D mam 25 lat

Gość gość
ja mam figure modelki, a nie wierzcie mi ale mam no i neistety w lato sukienki, spódniczki a teraz spodnie, obcisłe ale jednak spodnie. ale mam plan jechać na shopping i kupic sobie własnie jakąś ołówkową i jedną rozkloszowaną. muszę się przełamac. mam 29 lat i kiedy mam nosic kiecki jak nie teraz? tym bardziej że mam super figurę.

Gość gość
co to za pytanie :o oczywiście , za zaraz po narodzinach zakładamy burke