Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najpiękniejsze wesele w Pałacyku Otrębusy

Polecane posty

Gość gość

Witam, w tym roku we wrześniu miałam ślub w Pałacyku Otrębusy i mogę szczerze polecić to miejsce, bo przez miesiąc wydzwaniali do mnie goście nawet z zagranicy chwaląc za wspaniały klimat, piękne wnętrze, perfekcyjna obsługę, pyszne jedzenie i dużo ciepła pracujących tam ludzi w tym bardzo stresującym dniu :) Mam nadzieję, ze ktoś niezdecydowany to czyta i się upewni, bo nie pożałuje http://www.gdziewesele.pl/Domy-weselne/Palacyk-Otrebusy.html A wy mieliście okazję organizować w tym roku jakieś wesele w Pałacyku?

Gość gość
Byłam na weselu w Otrębusach jskieś dwa lata temu. Również polecam. Piękne pokoje dla gości.

Gość gość
Ja również miałam okazję organizować wesele w Pałacyku w lipcu i nie zawiodłam się nawet w najmniejszym stopniu. Pyszne jedzenie, duże sale do tańczenia i jedzenia, komfortowe miejsca noclegowe dla gości, bardzo ładny ogród i wiele innych ciekawych rzeczy, których nie sposób opisać. Dziękuje właścicielom za ogrom pracy i wsparcia w tym ważnym dla nas dniu. Polecam

Gość gość
Pałacyk w pełni do polecenia, miałam okazję być na kilku przyjęciach w ostatnim czasie: komunia chrześnicy i wesele znajomych w tamtym roku. Każde przyjęcie idealnie przygotowane z dbałością o każdy szczegół, pyszne jedzenie i cudowną atmosferę!