Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja1986

Rude dziecko to porażka nie wiem co bym zrobiła gdybi mi się takie trafiło

Polecane posty

Gość Alicja1986

Nie myślcie o mnie źle ale te spojrzenia ludzi i komentarze wiadomo że rudzielec to trochę obciach czułabym się upokorzona i zażenowana no i wyzwiska w szkole a ja bym się tylko wstydziła za dziecko :o jak tu wyjść z takim dzieckiem na spacer sama nic nie mam do rudych dzieci są ładne z rysów i często mają kręcone włoski super to wygląda ale ja bym takiego nie chciała nie wiem sama jak to ze mną jest. Nie chciałabym być mamą rudzielca po prostu czułabym się tym zakłopotana. Jestem na końcówce ciąży i boję się bo moja mama jest ruda a ja czarna jak tato nie wiem co to będzie :o

Gość gość
porąbana jesteś :(

Gość gość
Boże dziewczyno ile masz lat z takim tokiem myślenia?

Gość gość
A jak ci sie urodzi kadłubek to będziesz szczęśliwa ?

Gość gość
nie martwisz się czy będzie zdrowe tylko rude? mój mąż jest rudy do tego piegowaty i dziewczyny na studiach się o niego biły :P ale ja wygrałam :P :P

Jesli nawet TY nie potrafiłabym zaakceptować wygląd WLASNEGO dziecka wtenczas nie oczekuj tego od innych. Nie dziw się wyzwiskom ,czy upokarzających reakcji jak sama masz bliźniacze reakcje do dzieci rudych i dramat podnosisz Dziecko z rudymi włosami to nie śmiertelna choroba, czy dziecko roślinka

Gość gość
mój mąż też jest rudy ale piegów nie może zahodować a tak bym chciała :) ja się farbuję na rudo i mam kredke do malowania piegów i maluję je sobie :D dzieci czarne jak ja hehe i nie wygladają jak nasze, podrzutki chyba :P wyglądamy oryginalnie i wesoło jak na rodzinę

Gość gość
Ja jestem ruda i pewnie jestem ładniejsza od ciebie ;)

Gość gość
Co to za dyskusja z debilka

Gość Alicja1986
Przecież mówię że obce dzieci są spoko tylko ja mam takie dziwne odczucia mam wrażenie że moje dziecko byłoby gorsze dla innych

Gość gość
Jak sie urodzi rude to autorka kupi sliski kocyk I problem z glowy :O

czyli sama już z marszu szufladkujesz własne dziecko, ze byłoby gorsze . To są twoje uprzedzenia które z ciebie się wylewają i dziecko wyczułoby twoje podejście do niej, ze bylaby kimś gorszym bo ruda Własna matka uważałaby ja za cos gorszego, to czego ty oczekujesz od innych jak masz taki sam poniżający pogląd na temat rudych dzieci ,ze są gorsze?

Gość gość
mój synek jest rudy-co prawda pod światło to widać, ale odcień jest. Jestem z niego dumna jest cudowny i prześliczny, nie dlatego że jest rudy, a dlatego, że jest MOIM synem. Gdybyś wiedziała, skąd się rudy kolor wziął to byś pewnie nie uwierzyła. Otóż jest to po prostu bardzo mała ilość barwnika we włosach (brak są to włosy białe tak jak u albinosów, jednak rudy kolor powstaje w momencie, gdy tego barwnika trochę jest, ale zbyt mało aby powstał kolor blond, czy brąz). Rozumiem, że w ciąży się nie farbowałaś, aby "nie było rude"? Gdybyś przeżyła to, że Twoje dziecko MOGŁO umrzeć, przez wiele dni po narodzinach nie wiedziałabyś, czy będzie w pełni SPRAWNE, na pewno idiotyczny dylemat o kolor włosów by nie padł, ale ja to PRZEŻYŁAM, mój syn mógł nie przeżyć, z resztą ja też-stan przedrzucawkowy, jest wcześniakiem=nie było pewne czy będzie w pełni sprawny, czy nie będzie chory, ślepy czy cokolwiek. Ale jedno jest pewne, jeśli MATKA będzie o Nim chociaż myślała źle w szkole stanie się ofiarą. Ludzie/dzieci z mocnym charakterem nawet jeśli są "szkaradne" będą liderami w grupie, i nikt się nie będzie śmiał, ale do tego potrzebna jest pewność siebie a ona niestety lub stety zależy od rodziców.

Gość gość
to nie dzieci zwracają uwagę na kolor włosów tylko dorośli. Mi tam się podobają rude dzieciaczki, są urocze :D

Te pokolenie młodych matek jest p*****lniete o czym niejednokrotnie się przekonałam. Dziwi mnie co z tych młodych ludzi wyrasta i jakimi oni fatalnymi rodzicami są. W głowie pustka, do tego nieudolność na każdym kroku

Gość gość
Ja spotkałam na swojej drodze rudze dziewczyny i mężczyzn i wszyscy byli zjawiskowo piękni tak specyficzne rysy twarzy słowiaśkie kości policzkowe, tajemnicze oczy i ten skandynawski kolor płomieni ach! faceci zazwyczaj gęste czupryny jeden sobie robił włosy prostownicą mój współlokator na studiach, a boki miał wygolone do tego drewniane naszyjniki koraliki i biała koszula mmmmmm!!!! ale towaaaaar był!!!! niestety zajęty :(

Gość gość
daga jaga jest ruda i piegowata fujjjj! a jej bękart jest jasnym blondynem ma niebieskie oczy nie łam się autorko skoro ją ominęła taka tragedia to może i tobie się uda

Gość gość
led zjeb jest czarna i bękart tez ma blond wlosy z niebieskimi oczami, moze daga i ona maja wspolnego konkubenta???

Gość gość
autorka tematu jest za pewne bardzo szczesliwym człowiekiem, skoro nie ma innych problemow i dylematow. Niestety jest jednoczesnie bardzo niedojrzała...

jak mozesz tak mowic. jesli twoje dziecko urodziloby sie rude to na pewno bys je pokochala. nie wiem czemu tak piszesz, to tylko kolor wlosow, nie wiem czemu ludzie mysla tak stereotypowo, utarlo sie ze rude dziecko to posmiewisko, skad to w ogole sie wzielo....

Gość gość
Chyba raczej nikt jej nie kocha

Gość gość
tak bo wszystkie blond dzieci w polsce płodzi jeden blond chłop :D autorko a ty może sobie torbe spakuj do szpitala zamiast tu gęgać?

mnie sue nie podobaja rude dzieci i rudzi dorosli, ale jakby moje dziecko bylo rude, to trudno. wazne, zeby bylo zdrowe.

Gość Alicja1986
Ciekawe czy wy byście chciały mieć rude dziecko? jakbyscie miały wybór?????

Gość gość
Daga to rudzielec nad rudzielcami i piegus nad piegusami:O fujjjjj,obrzydliwe to to:O

Gość gość
jest i nasza dyżurna fleja maciora jełopi i debil w jednym czyli hh29 WITAMY!

ja bym nie chciala, gdybym miala wybor, ale jakby bylo rude, to tez bym kochala ;). za to meza rudego bym miec nie migla, dka mnie rudy facet jest aseksualny.

Gość gość
nie zawiść dadze bo sto tematów o niej założyłaś i w każdym wątku ją obrażasz ciekawe dlaczego tak cię to mierzwi? wygląd, dziecko, mieszkanie, wykształcenie obszczekałaś tu już wszystko zakompleksiona wsiuro nudzisz już. Masz obsesje i jestes chora psychicznie to jest jedna pewna rzecz

Gość gość
A mi sie podobają rude włosy, takie intensywne miedziane. Liczyłam nawet, ze nasze dziecko będzie rude, bo siostry męża to rudzielce, ale niestety włosy czarne po mnie.

Gość gość
hh29 dziś ja bym nie chciala, gdybym miala wybor, ale jakby bylo rude, to tez bym kochala . za to meza rudego bym miec nie migla, dka mnie rudy facet jest aseksualny. A dla mnie aseksualne sa osoby które nie potrafią poprawnie napisać zdania po polsku.