Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAŚKA2590

Mdlosci jak sobie poradzic

Polecane posty

Gość KAŚKA2590

Witam. Jestem w 7 tygodniu ciąży i mam okropne mdłości. Rano, po południu, wieczorem..ciągle! Cokolwiek bym nie zjadła to mi źle. W pierwszej ciąży nic mi nie dolegało, a teraz... okropność. Znacie jakiś sposób na to ?

Gość 1306
Sczerze to mi nic nie pomagało żadne migdały,sucharki itd wylądowałam w szpitalu bo 6 dni nic nie jadłam i już nawet wody nie mogłam pić :-( tak wszystko leciało ze mnie po 17 tyg z dnia na dzień przeszło w szpitalu dostawałam kroplówki i czopki przeciwwymiotne na szczęście maluch zdrowy i ma już prawie 4 miesiące :-)

Gość gość
Na mnie świetnie działają cukierki miętowe

Gość KAŚKA2590
Ja nie wymiotuje. Mam odruch wymiotny ale jakos sie powstrzymuje. To jest już nie do zniesienia. Do tego jestem słaba bo nie moge jesc.

Gość gość
jesli slaba, to soki swierzo wysciskane, witaminki to sa

Gość gość
u mnie 8 tydz. 4 dzień i mdłości to mało powiedziane. Staram się zjeść cokolwiek - wszystko zwracam... Nic nie pomaga, ani sucharki ani nic, cud że wodę jeszcze piję. Wymiotuję nawet po świeżo robionych sokach (miałam nadzieję, że choć to zostanie na dłużej). Czuję się tragicznie... :) ale w sumie lekarz mówi, że objawy są dobre, więc się cieszę, bo 1 dziecko już straciłam i przeżyję już nawet te wymioty 20 razy dziennie, byle tylko mały był zdrowy

Gość gość
imbir pomaga heerbata zucie cokolwiek

Mi pomógł zwykły probiotyk - trilac, choć podobno trzeba to przeżyć i się przemęczyć. Bzdura, po co się męczyć? Polecam każdej ciężarnej z problemami układu pokarmowego.

Gość gość
Autorko czasem jest tak, że nic nie pomaga. Ja tak miałam i wymiotowałam całą ciążę , nawet w dniu porodu.