Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina123456

Nie przyznałam się facetowi do ilości kochanków

Polecane posty

Gość malina123456

Matka się mną nie zajmowała, była zajęta rozwodem. Po rozwodzie tatuś się zmył a ta zaczęła pić. Miała jakiegos młodego chłoptasia i jemu oddawała pół swojej pensji. Nikt mnie nigdy niczego nie uczył. W pewnym momencie, życia się pogubiłam, byłam bardzo łatwowierna i w sumie od 16 do 18 roku życia spałam z 4 chłopakami. Wstydze się tego bardzo, uważam to za rozwiązłośc. Koniec końcem się ogarnęłam, skończyłam szkołe, ładnie zajmowałam się młodszym rodzeństwem i w końc(!) trafiłam na faceta najodpowiedniejszego na świecie. Ta relacja uświadomiła mi jeszcze bardziej jaka byłam głupia jak byłam młoda. Powiedziałam jemu, że miałam jednego chłopaka i z nim spałam. Czy może jest tutaj ktos komu się zdarzało tak kłamac?

Gość gość
Jesteś porządną dziewczyną. Niestety mnóstwo facetów obecnie ma straszny problem i niekiedy kobiety czują się w powinności tak kłamać. Naprawdę podoba mi się, że za dużą liczbę w ciągu 2 lat uznajesz 4 facetów, ale zarazem popadasz w lekką przesadę. To błąd młodości i nie definiuje on Ciebie. Życzę powodzenia z nowym mężczyznom.

Gość gość
Teraz sklamalas ale jak wasza relacja sie umocni to sama sie przyznasz. Po prostu jak mu zaufasz w 100 % to mu powiesz a on jesli cie tez bedxie kochal to zrozumie.

Gość malina123456
Dziękuję bardzo. I zgadzam się, faceci oczekują, że będziemy boginiami seksu będąc jednocześnie dziewicami nietykanymi przez nikogo....

Gość gość
przeciez 4 to jest NIC!!!! czym ty sie tak przejmujesz? katujesz sie, jakbys przynajmniej spala z 40!

Gość gość
No ja iwem niby nic, ale to żadne poważne związki nie były, a ja byłam jego pierwszą, teraz zupełnie nie wiem jak to odkręcić. Może za dużo myśle o przeszłości...

Gość TheJ
Dobrze ze mówisz, utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze nie warto sie wiazac z inną jak dziewicą.

Gość gość
Nie popadajmy w skrajności, przecież powiedziałaś mu, że nie jesteś dziewicą. Jednocyfrowa liczba kochanków nie jest tragedią ;) Nie puszczałaś się za kasę, nie robiłaś lodów po dyskotekach, uważam że jesteś na tyle porządną dziewczyną, że wcale nie musisz mu się tłumaczyć z 4 błędów w młodości. Btw ja byłam też 1 dla mojego męża, a sama miałam wcześniej mężczyznę i nie przeszkadzało mu to.