Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duży bagaż życiowy, czy to mnie przekreśla? Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość anka z uk
Co to za roznica prowo , czy nie. Temat jak najpardziej prawdopodobny. Wiele ludzi, pozaciagalo kredyty dla swojej rodziny, czy tez pozyczylo pieniadze rodzinie, czy znajomych.

Gość gość
Kiedyś "wszędzie" było lepiej niż w Polsce. Teraz też jest lepiej, ale bez fachu...też mordęga i to daleko od domu, znajomych...

Gość gość
gość dziś no i widzisz, jakie masz stare informację na temat loterii wizowej do tego twojego raju, zwanego hameryką, Polska brała udział bodajże w 2002 roku, później została wyłączona i od 2013 znowu włączona, więc weź już skończ, bo nawet tego nie ogarniasz a piszesz jak tam cudnie i w ogóle..jeny, dlatego śmieszą mnie tacy ludzie :)

Gość gość
gość dziś Polska była włączona na pewno w 2012, przed tym okresem chyba raz też była. Dochodzicie się o g****o.

Gość Ka_
Historia podobna do mojej. Pewne różnicę są, ale jestem w tym samym dołku. Chciałem się poradzić, ale widzę że bagno aż ręce opadają. Nie ma o czym mówić.

Gość gość
dobra, temat i tak okazał się ściema, a my się kłócimy i w ogóle, o jakieś pierdoły, chcesz lecieć do USA? a rób co chcesz i szerokości każdemu w tej kwestii. Ja zmykam, buziaki ;)

Gość mysza26llll
22.47 - co on powiedzial ??? Nie rozumiem ??? Nie powinno wdawac sie w dyskusje jak ten gosc, bo cos z kopula u niego nie tak...Czesi, Slowacy moga latac bez visy do Usa. Polacy z najwiekszymi biedakami,z Eur. Wschodniej musza startowac o visy. Przez kilka lat za kare nie mogli brac nawet udzialu w loterii visowej. Dlatego, ze nie wracaja z wojazy po Hameryce do Europy>

Gość gość
Co za debil tamten gosc, dobrze powiedziane, ze rozchodzi mu sie o gowno :D :D Loteria powrocila w 2011 roku i byla losowana na 2013, potem na 2014, a teraz bedzie na 2015.

Gość gość
22:43 hej ten gosc to taki stary arab , ktory tutaj cwiczy po polsku . Nie wyzwyaj go, ze cos zle przeczytal o tej loterii. W innym temacie sie przyznal , kim on jest. Dajcie mu szanse sie wypowiadac!!! Rasisc****eprz... one. Kazdego tylko zgnoicie>

Gość gość to ja
Dzieki :) gosciu powyzej. Przylecialem tutaj nie tak dawno , ale lepiej mowie po polsku niz wiekszosc. Zapraszam do mojego topicu o zyciu w algeri. Dziekuje