Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię się stroić i malować tak jak Wy. Nie ubieram się kobieco...

Polecane posty

Gość gość
I nie używam też suszarki tylko pozostawiam do wyschnięcia, i unikam gorącej czy mocno ciepłej wody najchętniej spłukuję chłodną letnią :) I wam tez radze dziewczyny zobaczycie poprawę :)

Gość gość
Moje znajome to by się wstydziły takiego taniego szamponu używać...

Gość gość
Swoje rady wsadź sobie w doopę.

Gość gość
No i kurcze zaraz chyba zdjęcie tutaj wstawię z bliska żeby wam dziewczyny pokazać że jestem blondynką i mam czarną oprawę :) ale może chcecie się założyć ze mną?:) 1000 zł :)

Gość gość
bo są takie same jak ty - myślą, że im więcej wydadzą tym lepiej będą wyglądać. Słoma z butów ci wychodzi - jesteś chamskim snobem, uwiesiłaś się na tej dziewczynie jak wariatka i ją obrażasz.

Gość gość
Sama jesteś brzydkim babsztylem i do tego bez kasy.

Gość gość
akurat nie zgadłaś, mam krótkie włosy więc muszę chodzić do fryzjera i nie mam z tym problemu, ale wierzę dziewczynie na słowo. To ty masz jakiś dziwny problem ;)

Gość gość
Wstaw zdjęcie. Nie wstawisz bo masz jasna oprawę jako że jesteś jasna blondynka.

Gość gość
brokeninside87 dziś Swoje rady wsadź sobie w doopę. x widzisz, będzie zawsze suszyła na złość Tobie a szkodę naprawiała maseczkami za 1500 zetasmiech.gif ha ha ha ha a niech sobie suszy:) o naprawia szkody to chyba jakaś choroba żeby najpierw się obrzydzać a potem sztucznie upiększać :)

Gość gość
Nastepna, która wmawia ludziom, że się nie maluje w ogóle a z daleka widać, że oczy i reszta wymalowane.

Gość gość
musisz mieć zdolności jak wróżbita maciej skoro wiesz o tym, a nigdy jej nie widziałaś.

Gość gość
Nie wstawisz swojego zdjęcia? No tak samo jak nie ma białych Murzynów tak samo ty masz mało wyrazista urodę będąc jasna blondynka :D

Gość gość
pomijając fakt, że SĄ biali murzyni :D

Gość ta od czarnej oprawy oczu
Ja znam wiele dziewczyn i kobiet które się nie malują i świetnie wyglądają:) I dla mnie to nie jest wcale dziwne zjawisko, a blondynek z ciemnymi oprawami oczu też widziałam kilka :)

Gość gość
Kobieta makijażu zawsze wyglada lepiej... No ale jak się oszczedza i kupuje nawet ciuchy w Lidlu ;)

Gość gość
Nie "wygląda lepiej", a "tak jakby wyglądała lepiej" - jeżeli jesteś brzydka to makijaż nic nie zmieni.

Gość gość
Nie widzę sensu żeby komuś nie wierzyć skoro są i biali murzyni i niebieskoocy murzyni i różowe hipopotamy, ale nie będę od nich wymagać zdradzania swojej tożsamości na forum (wygląd to ważny składnik tożsamości).

ok wstawię ale nie całe zdjęcie bo nie chcę się pokazywać publicznie, wstawię oko i włosy oczywiście razem zobaczycie ze jestem bez makijażu :) Ale pewnie powiecie że farbuje włosy:)

Gość gość
ja mam ciemną oprawę oczu jako szatynka ,nie chodze do fryzjera chyba że przyciąć co jakiś czas ,nie farbuję bo nie są wtedy takie miękkie,zresztą mam pasemkowe naturalnie i je lubię naturalne

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak "potrzeba makijażu" - jeżeli ty czujesz, że musisz się malować to masz po prostu z******te kompleksy, co tłumaczyłoby twój jad i fakt, że nie możesz znieść jak ktoś dobrze się czuje we własnej skórze.

Gość gość
Sama jesteś brzydka głupia dziewucho. Myślisz, że tylko brzydkie się malują? :D

ludzie, makijaż to jest ZABAWA i np. flirt to jest ZABAWA. i, na dobrą sprawę, związek to też jest ZABAWA, dopóki się dzieciak nie pojawi. a o to wszystko jest codzienny ból d**y na tym forum dla mas:( moje szlachetne oczy cierpią, gdy na to patrzą:(

Gość gość
Ładne też i nawet bardziej starannie. Chyba wszystkie brzydulki mają powiedziane w domu, że są naturalnie "ładne" bo to, co widać na ulicy bez makijażu szału nie robi...

Gość gość
Jasne, że nie, jestem ładna i się maluję...ale nie pluję jadem ;)

nie umiem korzystać z pokazywarki chyba nie działa u mnie jak powinna :) ale z drugiej strony zastanawiam się czy jest sens, bo i tak się przyczepią jeszcze jakiś urok zazdrośnice będą na mnie rzucały :) Może lepiej nie pokazywać, ci co mnie widza na co dzień wiedzą, że jestem ładna bez makijażu :)

Gość gość
pokaż tym babom zeby im szczęki opadły

znam blondyna naturalnego, bo nie jest metro i on ma czarną oprawę oczu i wszystko wygląda ogniście, mężczyznom wolno czy też go sobie wyśniłam?;)