Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię się stroić i malować tak jak Wy. Nie ubieram się kobieco...

Polecane posty

Gość gość
dziewczyna z ciebie dość ładna, ale ciężko ocenić bez nosa, ust itp. ale brwi masz tego samego koloru co włosy niestety. a rzęs nie masz czarnych. szkoda, że tak się wymądrzałaś. wyglądasz na inteligentniejszą osobę :/

Gość sączący jad babsztyl
No ja nie używam szamponu za 3zł tylko za 150 i do tego odżywka, serum itp., wszystko z tej samej półki. Zapewne za kasę męża, bo normalnie pracująca kobieta nie miałaby czasu na takie farmazony na forum. Ale racja, radzenie sobie doopcią jest zaradnością, jak najbardziej.

Gość gość
gość dziś porządnych pasemek się sztuczniarom zachciało :/ nie marnujcie czasu kochane kobietki, bo terminarz zabiegów przeciw brzydocie sam się nie zaplanuje Weź już się nie kompromituj. Nie mam na głowie takiego świnstwa i jestem, czym wcale nie byłam zaskoczona, od tej wiejskiej dziewuszki, ładniejsza :) ja to mam ciemne brwi haha

Gość gość
jak nie pociąga? haha pociągają i to nie raz. psychika ludzka to nie system zero-jedynkowy. i nie są tylko trzy, a jest więcej wymiarów- emocjonalny, uczuciowy, intelektualny itd. wiele (zwłaszcza kobiet, ale nie tylko) osób musi musi odczuwać "pociąg" w innych sferach niż tylko sam pociąg seksualny aby chcieć się z kimś przespać.

Gość gość
Ciebie oc****li przy urodzeniu

Gość gość
ja to mam ciemne brwi haha CIAPATA

Gość gość
"ta dziewczyna z linka JEST ładnausmiech.gif" dziewczyna jest zupełnie PRZECIĘTNA ale pewnie sama masz taką szaro-wsiową urodę i będzie teraz jej bronić

Gość gość
Nie wiem co masz na głowie, więc nie mogę się spierać, ale w głowie pewnie nic specjalnego, raczej tak w stylu nowobogackiej ze wsi.

Gość gość
Ha! Za moja kasę jełopie i w ogóle jest to twój z****** interes.

Gość gość
W mojej klasyfikacji przeciętna = ładna :) Tym bardziej, że dziewczyna może się pomalować, wystroić i takie tam. Oczywiście będzie głupia, bo blondynka, ale na pewno nie jest brzydka.

dziewczyna jest zupełnie PRZECIĘTNA ale pewnie sama masz taką szaro-wsiową urodę i będzie teraz jej bronić x jak można bronić czyjejś urody, uroda broni się sama:D nie wiem jaka to jest wsiowa uroda, podejrzewam, że sztuczna, a ja w dziewczynie ze zdjęcia nic sztucznego nie widzę.

Gość gość
ja to mam ciemne brwi haha CIAPATA Sama jesteś ciapata.

Gość gość
dziewczyna ładna, ale piękność to nie jest. z włosami mogłabyś co zrobić. jednak kobiety zaniedbane wyglądają wieśniacko trochę

Gość ta od czarnej oprawy oczu
Hej dziewczęta:) To o zebrach i paskach i tandecie od taniego fryzjera to o mnie? Hahahahaha jesteście przezabawne aż sprawdziłam, czy ktoś tu innej fotki nie wrzucił. Tak sobie myślę dziewczyny ja odważyłam się wkleić fotkę zgadzacie się ze mną czy nie wierzycie czy nie, ale dałam fotkę wiedziałam, że rzucam się wilczycom na pożarcie :) a wy swoje twarze i włosy trzymacie w ukryciu i jedziecie po mnie równo :) mam 31 lat i tandety nie lubię, ale nie zamierzam was przekonywać myślcie sobie dalej, że ja sama sobie pasemka zrobiłam woda utlenioną wzorując się na zebrze :) he he

Gość gość
mój interes jak najbardziej, bo jestem twoim sąsiadem i chciałbym cię ciągnąć za te wypielęgnowane włosy :) bo pogadać niekoniecznie, raczej działać i konkretnie roochać

Gość gość
Oj ty zaraz z tą wsią :) nie każdy na wsi mieszka, moi przodkowie mieszkali w mieście, nie mam nikogo na wsi ;)

Gość gość
CIAPATA Sama jesteś ciapata. Spodziewałem się odpowiedzi "chyba ty", a tu proszę jaka wykształcona i wyszczekana, jak pięknie zdania składa. Nic tylko się rozmnażać, bo szkoda takich brwi nie przekazać potomnym. Polecam się XYZ

Gość gość
Same mają taka szara-wsiowa urodę to jej bronią :D Nie ma pięknych oczu. Ps. Przeciętna to nie ładna.

A ja bardzo lubię wieś, na prawdę i uważam, że wiejskie dziewczyny są piękne :) Takie zdrowe i rumiane takie właśnie naturalne :) i dla mnie to komplement dziękuję dziękuję :)

Gość gośkamilć
a moja dziewczyna jest wlasnie taka jak autorka watku i kocham ja bardzo za to jaka jest a nie jak wyglada i sie ubiera.... mi w zyciu nie zalezy na powierzchownosci mam wylane jak kiedys sam sie przejmowalem swoim wygladem itp teraz wyj****e

Gość a jest tu dziewczyna
owlosiona w strefie intymnej?

Gość gość
Przeciętna to nie ładna według ciebie, według mnie może mieścić się w widełkach ładności.

Gość gość
Ty moim sąsiadem? Chciałbyś. Weź się nie kompromituj.

Gość gość
Chciałabym zobaczyć tę kobietkę co ciągle od wsiowości wyzywa. Ciekawe czy wszystko ma w pełni miejskie :)

Gość gość
gość dziś dziewczyna ładna, ale piękność to nie jest. z włosami mogłabyś co zrobić. jednak kobiety zaniedbane wyglądają wieśniacko trochę Nie tłumacz niech nosi te tlenione pręgi na włosach

może ma miejski rower i dlatego czuje się tak miejsko :)

Gość gość
Owszem wszystko miejskie, z klasą i smakiem. Wieśniaki się zebrały ;)

Gość gość
nawet jej szampon i odżywka jest ze składników uzyskanych w mieście :)