Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzynkuzynki

Kocham kuzynkę

Polecane posty

Gość kuzynkuzynki

Ze wzajemnością. Już ponad 2 lata. W ciągłym strachu. To córka siostry mojej mamy. Próbowaliśmy z tym skończyć ale nie potrafimy bez siebie żyć. Nie wiem co będzie, jak to się wyda. Pomocy !

Gość gość
jezeli oni to zaakceptuja to bedzie ok. a jak nie to bedzie ciężko ale moze sie przyzwyczają

Gość kuzynkuzynki
To graniczy wręcz z cudem, że się nie domyślają. Kiedyś niespodziewanie wcześniej wrócili a ja byłem u niej w łóżku. Powiedzieliśmy, że byliśmy na imprezie i nie byłem w stanie dalej iść, więc nocowałem u nich. Uwierzyli. Tylko moi rodzice byli zdziwieni, jak usłyszeli, że byłem na imprezie.

Gość milka02
u mnie dowiedzieli sie po 3 latach ale my mamy inna sytuacje

Gość kuzynkuzynki
Tzn jaką ?

Gość gość
Zawsze to lepsze niz trzepanie konia

Gość gość
Da sie wziąć taki slub,ale z pozwoleniem chyba biskupa...

Gość kuzynkuzynki
Nie chodzi o ślub tylko co będzie, jak się dowiedzą. Na początku pozwalali jej jeździć na “szkolne wycieczki” bo ja też jeździłem i oczywiście musiałem na nią “uważać”. Co będzie, jak się dowiedzą, że to były bardzo “indywidualne” wycieczki ? Tak brniemy od samego początku z jednego kłamstwa w drugie. Czasami trudno nam się już w tym wszystkim połapać.

Gość gość
wiesz ze ze zwiazkow kazirodczych rodza sie chore dzieci? poczytaj o tym i lepiej uwazajcie zeby nie cierpiała przez Was jakas istotka ja wiem ze serce nie sługa ale zabezpieczajcie sie, wyjedzcie gdzies razem i nie przejmuj sie opinia innych to Ty masz byc szczesliwi zawsze znajda sie mądrzy ktorzy beda wam doradzac i krytykowac jedno masz zycie!!

Gość kuzynkuzynki
Nasi znajomi się dziwią ale chyba nic nie podejrzewają. Jesteśmy dla nich wyjątkiem, który potwierdza, że z rodziną wychodzi się dobrze tylko na zdjęciu. A my się pilnujemy, jak tylko możemy.

Gość gość
Zgloscie sie lepiej do poradni. Normalnej rodziny z tego nie bedzie a WY bedziecie tylko cierpiec.

Gość gość
USTAWA z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z dnia 2 sierpnia 1997 r.) : Art. 201 Kto dopuszcza się obcowania płciowego w stosunku do wstępnego, zstępnego, przysposobionego, przysposabiającego, brata lub siostry, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Czyli spoko. Zabronione jest tylko z matka, siostra, corka.

Gość gość
"wiesz ze ze zwiazkow kazirodczych rodza sie chore dzieci? poczytaj o tym i lepiej uwazajcie zeby nie cierpiała przez Was jakas istotka ja wiem ze serce nie sługa ale zabezpieczajcie sie, wyjedzcie gdzies razem i nie przejmuj sie opinia innych to Ty masz byc szczesliwi zawsze znajda sie mądrzy ktorzy beda wam doradzac i krytykowac jedno masz zycie!!" xxx guzik prawda. o tym czy dziecko urodzi sie chore czy nie nie decyduje pokrewieństwo. o tym decyduja geny. jesli jakis gen jest uszkodzony wtedy jest ryzyko ze dziecko bedzie chore. jezeli tylko pokrewieństwo by decydowało o zdrowiu dziecka nie było by tyle dzieci, dorosłych chorych na zespoły downa i inne choroby. o tym czy dziecko urodzi sie chore czy nie można dowiedziec sie między 11 a 13 tygodniem ciązy wykonujac usg bo wtedy jest sprawdzane czy dziecko ma jakies wady wrodzone... wiec nie pisz ze z takich zwiazków rodza sie chore dzieci. zresztą przed zajsciem w ciąże mozne wykonac testy genetyczne które wykaża jakie jest prawdopodobienstwo ze dziecko urodzi sie zdrowe. a to co ty przeczytałes/as w necie na ten temat zachowaj dla siebie zamiast pisac głupoty... xxxx kuzynkuzynki ja mam inna sytuacje bo jestesmy spokrewnieni w 6 stopniu. nasze babcie to siostry. ale dosc długo ukrywalismy to przed nimi. dowiedzieli sie dopiero w tym roku(czyli po 3latach) pewnie dluzej by nie wiedzieli ale cóz brzuszka sie nie ukryje:):);) powodzenia

Gość kuzynkuzynki
Czyli rozumię, że my jesteśmy w 4 stopniu (nasze mamy to siostry) ? Jak jesteśmy sami to spoko, najgorzej przy rodzicach, bo już sami nie wiemy, co nabajerowaliśmy. Obawiam się, że dzień prawdy nadchodzi wielkimi krokami.

Gość gość
tak to jest 4 stopien. czyli raczej mozecie byc razem. jesli chodzi o koscieół i prawo. nie wiem jak z rodzina.

Gość kuzynkuzynki
Może, gdybyśmy się nie kryli od początku, byłoby inaczej. A tak, wszyscy byli dumni, jak to starszy brat cioteczny opiekuje się młodszą siostrzyczką, a myśmy się bawili w najlepsze. To już nawet nie jest nadużycie zaufania.

Gość gość
walcie tak dalej, spoko

Gość gość
Opiekuj sie nia dalej. Co Ci szkodzi ?

Gość gość
A mnie kiedyś mój brat cioteczny pocałował, na sylwestra składał mi życzenia był pijany. Wsadził mi język do ust odskoczyłam jak poparzona, do dzisiaj mi głupio i mam nadzieję, że on tego nie pamięta.

Gość kuzynkuzynki
A nam to się spodobało. Ciągle szukaliśmy okazji i miejsca, żeby to robić. O pieszczotach nie wspomnę. Ale to było jeszcze w gimnazjum.

Gość gość
A ja kocham siostrę, i co ?

Gość gość
Dlaczego nie ? Kto powiedzial, ze niemozna kochac siostry, kuzynki ? Kosciol ?

Gość gość
Już po was, ja mam żonę, dzieci, ona też ma rodzinę.Próbowałem zapomnieć 16 lat temu o mojej pierwszej kuzynce z którą straciłem 21 lat temu i sie nie udało, nadal się spotykamy i nadal sie kochamy.Byłem nawet w szpitalu gdy rodziła nie moje dzieci, to było dla mnie bardzo trudne ale TO MÓJ IDEAŁ KOBIETY.

Gość gość
ostatni gościu bardzo ją kochasz,dlaczego związaliście się z innymi,wielka strata,ja też żałuje ze pozwoliłam odejść kuzynowi młoda byłam myślałam ze to zakazane ,tęsknie nie widziałam go wiele lat

Gość gość
ja od malutkiego brzdaca bawilem sie i wychowywalem ze swoja dwa lata starsza kuzynka.to ona pierwsza ciagla mi w glupich zabawach za domem w malym lasku nad woda.a i pierwszy moj wytrysk byl na jej piersi i brzuch.Oboje o tym pamietamy teraz po 20stu latach,ale nie wchodzimy na ten temat.

Gość gość
My też żałujemy, no ale co zrobić, nie możemy skrzywdzić własnych dzieci przecież, za błędy jeszcze długo będziemy płacić. Nie dziw się że nie jesteśmy razem, nasi ojcowie są braćmi wtedy to było dla nas decydujące bo rodziny by nam żyć nie dały, dzisiaj z tym rozumem, doświadczeniem życiowym i świadomościa z czym musimy żyć ani chwili bym się nie zastanawiał.

Gość gość sisi
Gosciu jesteś nielogiczny.Najpierw pises że od 2 lat a potem że od gimnazjum.

Gość gość sisi
00.58.to obrzydliwe..serio.We mnie się też kuzyn podkochiwał w wieku 12 lat ale ja bym nigdy to czegoś takiego nie dopusciła.

Gość gość sisi
I do tego jak pomyslę o tym co mój mąż robił ze swoją kuzynką to mi zbiera na wymioty ..serio.