Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się gość na studiach, jak nawiązać z nim kontakt?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że zaraz mnie zjedziecie, że myślę o ułatwieniu sobie zaliczenia (:D ) i takie różne, ale mi nie o to chodzi (zresztą brzydziłabym się sobą, gdybym miała takie coś robić). Po prostu... podoba mi się ćwiczeniowiec od matmy, NIE MAM pojęcia czemu, bo nie jest super przystojny, ani nawet jakiś super kontaktowy, choć niestandardowy, bywa nawet opryskliwy, ale to jest tak, że ktoś wam się podoba od początku i już, prawda? (poza tym ja lubię starszych facetów, on ma 31 lat, ja 21) no więc ja takie coś mam. Już nie jestem taka anonimowa, bo się często zgłaszam do tablicy, staram się być wyluzowana. Wątek jest dosyć luźny, nie jestem żadną desperatką, jak wam coś przychodzi do głowy, jak nawiązać bliższy kontakt (NIE, nie chodzi o striptiz ani inne podobne formy) to skrobnijcie. Oczywiście jest prawdopodobna opcja, że jest zajęty, ale to by wyszło w praniu, jeśli w ogóle udało się mniej formalny kontakt nawiązać.

Gość gość
do usunięcia, nie pisać tutaj!!!!!!!!!!! wrzuciłam w zły dział

Gość gość
Ktoś Ci dziecko prawdę napisał i myślisz, że jak dział zmienisz to uzyskasz satysfakcjonująca odpowiedź.

Gość gość
jak sie ubierasz na zajecia?

Gość gość
Nikt mi dziecko prawdy żadnej nie napisał, tylko po co drugi taki sam wątek w jednym dziale? :) jeżeli masz się już do kogoś doczepiać, rób to inteligentnie.

Gość gość
Nie będę odpowiadać w tym wątku w ogóle, więc nie zwracajcie uwagi na podszywy