Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mucha21212

Staraczki i ciężarne. Dzielimy się objawami

Polecane posty

Gość nadziejablanki
Mucha21212 dacie rade z gwiazdwczka mala moze wytrzyma chociaz jeszcze 4 tyg bedzie dobrze trzymam kciuki mocno

Gość nadziejablanki
Justinka2014 to teraz nalezy ci sie mega odpoczynek :) Mania 20pare przykro mi ze sie nie udalo ale pamietaj ze nadzieja zawsze jest i ona umiera ostatnia.a moze @ sobie zapomniala ze ma nie przychodzic i mimo wszystko fasolka jest :) badzmy dobrej mysli i nadzieji :)

Gość gość
Dziewczyny, prosze pomozcie. Spoznia mi sie okres juz ponad 3 tyg, test ciazowy negatywny ale wcZoraj na usg endometrium wyszlo mi 19 mm i jajnik z widoczny, cialkiem zoltym. Co to moze oznaczac? Lekarz dal mi luteine na wywowalnienokresu bompodobno wynik tego usg sugeruje ewent ciaze ale w macicy jeszcze jej nie ma. Ktos pomoze? Ktoras z Was tak miala?

Gość Justinka2014
Gosc a robilas bete?? Radzilabym C zrobic. Co prawda nie mialam nigdy takiej sytuacji ale skoro jest cialko zolte moze byc bardzo wczesnie test Ci wyszedl negatywnie to zrobilabym sobie beta hcg i naoewno rozwialy by sie Twoje watpliwosci.

Gość mania20parę
nadzieja blanki nie doszukujmy się czego czego nie ma :) chociaż wiem że takie rzeczy są możliwe to jednak nie dajmy się zwariować :) nieudalo mi się znowu ale kto wie może jednak kiedyś się uda. Co to jest dwa lata starań niektórzy dłużej próbują.

Gość Justinka2014
Mania masz racje. Trzymam kciuki mimo wszystko. Ja jeszcze tydzien i ide na kolejna wizye i na usg:-) wiec juz zobacze swoja fasolke :-) nie moge sie doczekac.

Gość mania20parę
justinka bo ja poprostu próbuje się sama pocieszać :P a ty jak tam się czujesz? I dawaj odrazu znać po wizycie :)

Gość Justinka2014
Ja ogolnie ok biore luteine 3 razy dziennie,oszczedzam sie jak moge. Rano mi strasznie nie dobrze i jem malo. A od wczoraj mam zachcianki na slodycze...:-) na topie jest teraz kinder bueno hehe....

Gość mania20parę
No justinka czyżby dziewczynka była z tego :P oszczędzaj się masz rację. I nie odmawiaj sobie niczego :)

Gość Justinka2014
No nie wiem wczoraj czytalam wlasnie rozne zabobony z ciekawosci. I podobno jak kobieta nosi w sobie druga kobiete to sa humory no u mnie jestem pod tym wzgledm nie do wytrzymania...:-) slodycze i sok pomaranczowy tez wskazuje na dzoewczynke tyle ze ja z synkiem tez sok pomaranczowy pilam litrami:-) Wiec sok pomaranczowy,karotka albo kubus no i od wczoraj kinder bueno moj niezbednik:-)

Gość mania20parę
mdłości też podobno na dziewczynkę :P ale to chyba nie ma reguły .

Gość muamuanew
Mania bardzo bardzo mi przykro ze dostalas @ :( sprobuj moze częściej sie starac ;) i nie tylko w te dni co wiesz ze sie moze udac bo moze owu cię robi w bambuko ;) Mucha trzymaj sie tam i oby mala jeszcze trochę wytrzymala :) justynka odpoczywaj... :) mamazuzy super ze ok :) oddzywaj sie częściej :) bo to forum bez ciebie to nie to samo ;) mlib i reszta dziewczyn ci tam???? juliah cos sie nie odzywa ;( ja zastanawiam sie kiedy isc na L4.. Pracuje niby w biurze ale pracy trochę a atmosfera nie zawsze dobra ;( jak wam wcześniej wspominalam " szefa" mam jedynego w swoim rodzaju .... Jemu przydalby sie porzadny lekarz :) tak weźcie mi doradźcie... Myslalam żeby wytrzymać di końca kwietnia wtedy zostalo by mi 3m-ce do cc na L4 ale nie wiem... A wy jak myslicie?

Gość mania20parę
muamuanew No staramy się nie tylko w te dni tylko zawsze wtedy jak jest ochota :P ale liczę na to że po badaniu drożności w końcu się uda może tu jest przyczyna

Gość nadziejablanki
Muamuanew to zwolnienie to kazda indywidualnie ja np do 6 miesiaca pracowalam i to na 3 zmiany i zaluje bo chorobowe masz platne 100% i mozesz sobie odpoczac i spokojnie czekac na rozwiazanie wiec czemu nie kozystac :)

Gość Justinka2014
Muamuanew jesli atmosfera taka sobie t idz moze teraz juz albo od marca...odpoczniesz napewno i przygotujesz sie...podobno ciaza wlasnie to odpowiedni.moment na odpoczynek nawet tak mi lekarz powiedzial.:-) ja z koleji juz jestem na l4 ale ze wzgledu wlasnie na to ze jest zagrozona bo tak to tez myslalam ze pipracuje troszke jeszcze i pojde by odpoczac fakt faktem niby tez siedzie w biurze itp ale atmosfera czasami nie jest najlepsz:-/

Gość karola2324
Hej dziewczyny możecie mi troche podpowiedziec o co chodzi . A wiec tak cykle mam 30 dniowe od 20 do 25 dnia cyklu biore luteine bo mam problem z progesteronem 28 dnia cyklu dostalam okres troche sie zdziwilam bo zawsze dostaje 30 dnia ale ten okres byl dziwny prawie nic nie lecialo tylko jak szlam do toalety zrobic siku po dwoch dniach krwawienie sie skonczylo i na nastepny dzien piersi zaczely mnie okropnie bolec a zawsze mnie bola przed a nie po okresie dzis mam 35 dzien cyklu rano bylo male plamienie nie wiem o co chodzi mam klucia w lewym jajniku i bole brzucha czy to ciaza jutro jade chyba do gina . A wy co o tym myslicie ??

Gość Justinka2014
Karola mi sie wydaje ze wplyw na to moze miec luteina. Skonsultuj sie z lekarzem. Nigdy tak nie mialam wiec nir mam pojecia ale obstawialabym luteine.

Gość kociara25
Hej kobiety. Co tu taka cisza? Mucha jak się czujesz? Jak twoja księżniczka? Ja mam dziś pierwszy raz szkołę rodzenia i będą jeszcze porodowke pokazywać. Mój mąż dojrzał i chce rodzic ze mną;) napisze wam później co i jak;) mania a ty z łóżka nie wychodz z mężem he he

Gość mania20parę
jak tam po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia? Opowiadaj :) ja też bym chciała żeby mój był przy porodzie jeśli w końcu uda się zajść :P ale On nie chce nawet o tym słyszeć :) . Łatwo powiedzieć nie wychodzić z łóżka. Może i chęci są ale nie zawsze czas i siły :P

Gość Justinka2014
Mania moj tez tak mowil jeszcze jak na blok operacyjn wchodzilam mowil ze nie a potem.patrze i stal i patrzyl tyle ze.ja mialam.cc...teraz mowi ze bedzie tez:-) wiec nic na sile san dojrzeje d decyzji... Ja dzis bylam na babskich zakupach z kolezanka i rano pojechalam bete hcg zrobilam.i rosnie...mam 10tts z hakiem... Ogolnie narazoe bez.zmian:-)

Gość przy nadziei
Hej dziewczynki,.u mnie ok, poza infekcja ktoraciągle trwa i znow mam brac te tabletki po ktorych pojawia sie krew ale wedlug lekarza to jest mniejsze zlo...no a mala w koncu pozwolila nam sie sfotografowac, ladnie pokazala buzke, juz wazy ponad kilogram i jest poki co z nia wszystko dobrze. Aktualnie rozgladamy sie za polozna zeby wybrac sie na pierwsze ktg no i za wozkami dla malej tez patrzymy juz powoli, jeszcze sie szykuje remont i przystosowanie sypialni pod malutka :)a w kwietniu juz porod, moze sie wyrobimy :)

Gość Justinka2014
Przy nadzieji to super ze z mAla wszystko wporzadku. Juz coraz blizej rozwiazania ale zlecialo. Moj maz sie dzis wylamal i powiedzial swojej mamie przez telefon ze spodziewamy sie dziecka...eh...nic nie mozna ukryc w tajembicy moja rodzinka jeszcze nie wie ale coraz trudniej....

Gość mania20parę
justinka dziwisz się że się chciał pochwalić? :D ja też bym chyba zaraz wszystkim naokoło powiedziała :D ha ha Kurde chciała bym żeby się w końcu udało bo tak mi brakuje tego dziecka Eh może w walentynki uda się coś zmajstrować :P

Gość Justinka2014
Ni tak ale moja mama nic nie wie ani tata a on juz powiedzial ja chcialam dopiero oznajmic po tej wizycie... troche sie wkurzylam. Mania walentynki dobra okazja wiec z lozka nie wychod...swieczunie klimacik jakies afrodyzjaki odprez sie i sie uda:-)

Gość przy nadziei
A ja Cie Justynka rozumiem, chyba lepien by bylo,jakbyscie powiadomili o radosnej nowinie rodzinke wspolnie a nie tak...

Gość MamaZuzy i Aniołka Olivierka
Hej kobietki,wczoraj byłam na usg i ktg.Mały ładnie urósł przez 2 tyg.Waży 2840 i we wtorek idę na wywolanie wiec niebawem synek będzie ze mną :)

Gość przy nadziei
Mamo Zuzy a czemu na wywolanie?

Gość nadziejablanki
Mamozuzy... a dla czego na wywolanie cos nie tak czy dla pewnosci wola wywolac,ale zlecialo :) kilka dni i maly bedzie z wami :) odzywaj sie czesciiej co i jak. Mucha21212 co u was jak malutka gwiazdeczka jak sie czujecie

Gość MamaZuzy i Aniołka Olivierka
Wywołanie na wszelki wypadek :)

Gość muamuanew
Mamazuzy właśnie miałam pisać żebyś dała znać co tam na usg... :) No to super : ) jeszcze kilka dni i masz dzidzie :) a na kiedy masz termin? mąż pewnie się cieszy :) przy nadzieji trzymaj się mocno :) zleciało też tobie... justynka rozumiem cię ale wiesz jak to chłopy :) chcą sie pochwalić :) Mania działajcie :) magia walentynek może zadziała :) Mucha co tam z małą??