Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palikarp

przyznajcie się bez bicia, czy jutro Zarząd, Szefostwo

Polecane posty

Gość Palikarp

Kafeterii będzie uczestniczyć w pogrzebie dziennikarzy Brygidy i Dariusza Kmiecik i czy również od Kafeterii otrzymają wieniec z napisem 'KAFETERIA JEST Z WAMI BRYGIDO, DARKU i Remigiuszu' - WIEM , że bywali tu na Kafeterii , więc ode mnie słowo , 'szkoda fajnych ludzi'

Gość gość
skąd wiesz że bywali na kafeterii ? małego Remka też szkoda

Gość Palikarp
wiem, że tu bywali , więcej powiem po pogrzebie , szkoda fajnych ludzi !

Gość gość
to masakra niedawno spłodzili dziecko a tu nagle cała rodzina ginie

Gość Palikarp
cała Kafeteria powinna się złożyć na wieniec ale zbiórki pieniędzy nie organizowaliście , z samych reklam zarobiliście kolosalne kwoty , więc zróbcie chociaż wieniec mały z napisem OD KAFETERII DLA BRYGIDY, DARIUSZA I REMKA , dzięki za mały wieniec od Nas

>>>cała Kafeteria powinna się złożyć na wieniec ale zbiórki pieniędzy nie organizowaliście<<< Wybacz drogi neohitlerowcu, ale dlaczego Kafe ma tak czynnie uczestniczyć w pogrzebie tych ludzi? Dla mnie były to obce osoby znane jedynie z mediów. Znowu zarzucasz innym opieszałość, a SAM G_WNO ROBISZ ! Jeżeli zmarli byli Ci tak drodzy, to dlaczego sam nie zaproponowałeś zbiórki na wieniec? Zamiast tego wymyślałeś durnoty w temacie reorganizacji życia na Śląsku. Bo tak na prawdę masz ich w d_pie i wykorzystujesz ich śmierć, by mieć temat do popisów. TO JEST OBRZYDLIWE ! x >>>z samych reklam zarobiliście kolosalne kwoty , więc zróbcie chociaż wieniec mały z napisem OD KAFETERII DLA BRYGIDY, DARIUSZA I REMKA<<< Czy zmarli byli pracownikami Kafe? Dlaczego ZNOWU rządzisz się cudzymi pieniędzmi? To jest chyba prywatna sprawa redakcji: czy i w jaki sposób okażą hołd zmarłym. x >>>dzięki za mały wieniec od Nas<<< Nie dziękuj, tylko zamów ten wieniec za WŁASNE pieniądze. Dla takiego gieroja jak Ty nie powinien być to zauważalny wydatek.

Gość gość
Kto to byli ci Kmiecikowie?

Gość gość
powiesz dzisaj skąd wiesz że bywali na forum ?

Gość Palikarp
jakiś czas temu ukradł mój 'nick' założony na CZERWONO i przywłaszczył sobie jako 'Zapent' na niebiesko , nie mam o to pretensji , o zmarłych nie wolno Źle mówić , Brygida też bywała na tym forum , Cześć ich pamięci !

Polikarp: Ty chyba naprawdę piszesz z domu dla obłąkanych :( :( :(. x Zamówiłeś wieniec, o którym tyle szczekałeś ?

Gość gość
i tak myślę, że Brygida i Darek Kmiecić chcieli aby ta Kafeteria była dla Polaków i dla ludzi pracy , pracujących i szukających pracy oraz dla indywidualistów , czyli ludzi nie przeciętnych i szukających czegoś nowego i jak wyjść z depresji , czy Polak może pomóc Polakowi , czy tylko Polak się cieszy, gdy obsika i obsra Polaka leżącego na torach kolejowych , który czeka na jadącą lokomotywę ?

Gość gość
o jesteś Polikarpku

Gość gość
misio1 ma zatłuszczony mózg :o

>>>kiedy przyjechać gnoju do tych Twoich Katowitz , KTÓRYCH NIE SZANUJESZ aby dostać w ryj , no kiedy chcesz ?<<< Jutro :D :D :D ? Jeżeli chcesz, to dostaniesz :D :D :D. Tylko nie płacz potem, że gorola Ślązacy natłukli :D :D :D.

Gość Palikarp
misio1 z największą przyjemnością ubiję tego durnia z kafeterii aby już nigdy w życiu nikomu krzywdy nie zrobił DEBILU , przyjadę , adres znam !

>>>misio1 z największą przyjemnością ubiję tego durnia z kafeterii aby już nigdy w życiu nikomu krzywdy nie zrobił DEBILU , przyjadę , adres znam !<<< Czekam z utęsknieniem :D :D :D. x Ciulu durny :D : gdybyś znał adres, tobyś o Katowicach nie pisał :D. x A tak Polikarp szczeka, a karawana idzie dalej :D :D :D. x Ps. Jak to dobrze, że filtr Kafe nie jest na zwrot: ciul Polikarp nastawiony :D :D :D.

Gość Palikarp
Ty się nie ciesz, zacznij działać dla dobra Polski i Polaków a być może jak Kmicic za swoje dobre czyny zostaniesz zrehabilitowany po ogromnych staraniach a gdy nie będziesz się starać to zostaniesz znaleziony w szambie za wsią !

Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz :D :D :D. I prześcieradła Ci pielęgniarze nie zmienią :D :D :D. x Ja już swoje zrobiłem i czytając statystyki zdrowo przyszłych na świat noworodków, mam prawo do dumy :). A Ty ŚMIECIU jesteś tylko marnym populistą, który nawet na ludzkiej śmierci usiłował popularność zdobyć. Nie ma nic obrzydliwszego od Ciebie :(.

Gość Palikarp
misio1 ale moment , co ma wspólnego facet z noworodkami i statystyką urodzeń , czy pracujesz jako sekser oddzielając noworodki ?

Gość gość
misio1 to psychiczny zatłuszczony ciul

Gość gość
misio jest bezrobotny

Gość Palikarp
misio1 ja pierdzielę , skończyłem warszawką politechnikę, najlepszą uczelnię techniczną w Europie , mam dwa fakultety skończone i jestem elektrykiem z dyplomem magistra i elektronikiem, posiadam uprawnienia do pracy przy napięciach do 20 kV i przy takich napięciach pracowałem , kursy BHP zaliczone i ratownictwo medyczne a Ty nazywasz mnie 'śmieciem' ? Gnoju głupi , czym się chwalisz po skończonej szkole zawodowej , że robisz zapisy w kajecie dotyczące urodzin dzieci ! PALANT GŁUPI

Gość gość
Polikarp to ratownictwo medyczne też skończyłeś po co ?

>>>a Ty nazywasz mnie 'śmieciem' ?<<< Tak :), bo tym, co wcześniej napisałeś, na miano śmiecia w pełni zasłużyłeś :(. Ciekawy jestem jakie jeszcze uczelnie sobie wymyślisz :) :) :). x Tak na marginesie, to gdybyś nie był idiotą, to wiedziałbyś, że uprawnienia elektryczne, o których piszesz nie mają NIC WSPÓLNEGO ze studiami i dyplomem magistra :D. Chłopak po zawodówce, który zajmował się w mojej firmie sprawami elektrycznymi, miał takie same (i wcale nie uważał się z tego powodu za geniusza :D :D :D ).

Gość Palikarp
energetyk lub elektryk albo elektromonter w czasie pracy zawodowej różne sytuacje spotyka i trzeba wiedzieć , jakie gaśnice użyć , gdy się pali transformator albo rozdzielnia SN napięcia pod napięciem 15 kV a gdy nagle znajdujemy się w polu rażenia , gdzie kumpla 'złapało' napięcie 3x400 Voltów to trzeba błyskawicznie reagować i nawet , jeżeli zostanie zrzucony za pomocą suchej gałęzi z rusztowania to trzeba , niestety trzeba wykonać sztuczne oddychanie i walnąć zdrowo w jego klatę aby tylko się poruszył , 50 lub 60 razy na minutę walnąć ostro w klatę to trzeba mieć zdrową kondycję , defryblirator natychmiast !

Gość Palikarp
misio1 czy już wiesz o tym, że jutro zaliczysz u siebie w domu ludzi uzbrojonych i tych od podatków oraz narkotyków , życzę powodzenia

Gość gość
Palikarp dziś , niestety trzeba wykonać sztuczne oddychanie i walnąć zdrowo w jego klatę aby tylko się poruszył , 50 lub 60 razy na minutę walnąć ostro w klatę to trzeba mieć zdrową kondycję , defryblirator natychmiast ! X X Ja pierdziu! Niech mnie niebiosa ustrzeżą od TAKIEJ pomocy! Te, gdzie się uczyłeś udzielania pierwszej pomocy co? Naoglądałeś się za dużo epizodów ER czy co? "Walnąć ostro w klatę"....A weź spier/da/laj głupolu!