Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palikarp

przyznajcie się bez bicia, czy jutro Zarząd, Szefostwo

Polecane posty

Gość Palikarp
tak trzeba i nie wolno się bać uderzyć w klatę OSTRO i kości nawet połamać aż będą trzeszczały przy złamaniu , należy walnąć ostro z pięści w klatę i błyskawiczny oddech usta-usta zastosować a niech nawet rzygnie w tym momencie to niech rzygnie ale żyje , już dwie osoby taką metodą uratowałem i wcale się nie wstydzę do tego przyznać , że rozwaliłem kobiecie porażonej prądem żebra , żebra się zrosły i kobieta żyje , fajnie

>>>misio1 czy już wiesz o tym, że jutro zaliczysz u siebie w domu ludzi uzbrojonych i tych od podatków oraz narkotyków , życzę powodzenia<<< I znowu pokazałeś GŁUPI CIULU czym tak naprawdę jesteś :D :D :D. Nie wiesz nawet, że ci od podatków i ci od narkotyków, to dwie różne "firmy" :D :D :D. Ale żeby to wiedzieć, to trzeba z resortem jako konsultant pracować, a nie jako polikarpowska recydywa na obserwację do wariatkowa zawożona :D :D :D. x Za życzenia powodzenia dziękuję :). Podczas jutrzejszych sporów w ZUS będzie mi bardzo potrzebne :). Dobrej nocy Polikarpciu :D :D :D I pamiętaj oddać jutro pidżamę do prania, inaczej pielęgniarze mogą się na Ciebie pogniewać :D :D :D.

Gość gość
Polikarpie nie dyskutuj z misio1 misio1 to jakiś psychol

Polikarpusiu: nie pomyl się tylko i nie napisz do Polikarpa z Polikarpa :D :D :D. Tak często zmieniasz te swoje nazwy, że może Ci się to niechcący wymknąć :D :D :D. x Rozumiem, że siedzisz w wariatkowie z powodu rozdwojenia jaźni :D :D :D.

Gość Palikarp
już się połapałem, że misio1 wszystkich wrzuca do jednego worka i ma klapy na oczach i nie potrafi rozróżnić handlującego zielskiem od strażaka, energetyka, chemika , medyka, każdego na dzień dobry nazywa 'idiota' i niech się broni ale jak tu się bronić przed idiotą , jeżeli przez kilka lat pracy zapisywał tylko stany urodzeń dzieci w szpitalu na porodówce i wcale nie zna życia a wyszedł nagle na powietrze aby być na posterunku , Ktoś jest zdrowo powalony aby 'misio1' postawić na posterunku przy krawężniku , będzie kolizja na skrzyżowaniu i to jest pewne , oby tylko kierowcy posiadali ubezpieczenie, gdy będzie 'łubudu'

Gość Palikarp
misio1 a jaką lubisz maskotkę , czy wolisz klocki LEGO a może pluszowego misia do przytulania ? podaj namiary to prześlę pluszaka !

Jak będzie z tymi Katowicami jutro? Dadzą Ci przepustkę :D ? Z Rybnika to chyba nawet pociągi kursują :D :D :D . Może obok wydziału Psychologii UŚ spotkamy się :D ? Znam tam taki fajny zaułek :D. Znajdą Cię dopiero po kilku godzinach :D :D :D.

Polikarp: to jak będzie z tym naszym fighmeeteng-iem w Katowicach :D :D :D ? x Coś spóźniają się Ci Twoi koledzy "z bronią" :D :D :D. Ja niedługo będę musiał wyjść, więc możemy się nie spotkać :(. A ta Bronia, to aby pełnoletnia jest? Fajnie gdyby miała trochę ciałka, bo z chudzielcami to ja się spotykać nie lubię :D :D :D. Rozumiem, że swoim kolegom - alfonsom :D zapłaciłeś za nią i Bronia ma być Twoim podarunkiem dla mnie :D :D :D. x Miłego dnia Wszystkim życzę :). x Pacjentom zamkniętym z Polikarpem, na tym samym oddziale, również :D :D :D.

Gość gość
misio1 odwal się od Polikarpa !

>>>misio1 odwal się od Polikarpa !<<< Widzę drogi Polikarpie, że 24H na Kafe spędzasz :D. No cóż w zakładzie zamkniętym, to pewnie jedyna rozrywka :D :D :D. Wybacz, ale będę Cię tępił nie za to, że głupi jesteś, ale za to, że ludzi obrażasz i do mordowania Żydów namawiasz. Mi tam Żydzi są obojętni, ale Twoje propozycje zakopywania ich zwłok w lesie uważam za niebezpieczne. Niebezpiecznych dla społeczeństwa kretynów należy tępić, więc mam zamiar to uskuteczniać.