Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Letycja30

JAK ŻYĆ BEZ KOCHANKA?

Polecane posty

Gość gość
A mnie wilk w*****a.

Gość magda200
Szału nie ma , skończyłam pracę, Jestem w domku , biorę się za ciasto, obiadek na jutro itd...z przyjacielem się dziś widziałam przez chwile, temat o niczym, pozatym stwierdził że zachowuje się dziwnie. . a ja mu to że mu się wydaje..Niech spada. .dam radę!

Dziewczyny jak minął dzień??? Co Wy z tym końcem roku jakieś postanowienie noworoczne czy miłość k***a!!!:):):) Te 2 lata to w sytuacji jak sie rozstalyscie i macie byc gotowe na nowa milosc wiiec calkowita abstynencja od kochanka albo meza jak go do koca kochalyscie:) Spalic wszystko co przypomina zero kontaktow itp:) Natomiast z mezem z ktorym milosc powli gasnie od lat to inna sprawa bo milosc moze wygasnac juz w zwiazku i po jej wygasniecu 2lata albo dluzej wlasnie pojawia sie kochanek. Ale nie taki tylko na szybkie ostre rzniecie ale na milosc.:):):) Powazny co staje sie centrum wszechswiata dla was i jestescie wstanie odejsc dla niego z wygodnego i bezpiecznego zycia nawet jak sa dzieciaki:) Ale dzisiaj piatek koniec smutasow bede kolo 22:)) To sie cos napijemy razem:) Wiec jazda prosze przygotowac co tam ktora lubi pic i ubzdryngolimy sie dzisiaj na wesolo nie na smutno:):):) Tylko przygotujcie tyle alkoholu zeby zadna trzezwa na wlasnych nogach nie byla wstanie stac:) A trudne tematy zostawiamy do poniedzialku jak Scarlet Ohara z Przeminelo z Wiatrem mowimy "Pomysle o tym jutro":):):) xxx

do magda200 Ja sie pisze na to ciasto prosze znalezc podobne w necie i mi tu wkleic linka zebym wiedzial co jem:) W koncu jakas normalna kobieta co umie ciasto upiec:):):) xxx

Gość gość
Ale ty się nudzisz wilk..

Gość gość
Próbuję czytać wilka, ale się nie da. To jakiś czubek. Nigdzie go nie chcą, wpier/d/a/la się wszędzie. Teraz niszczy ten wątek. Dziewczyny, pogońcie go.

gość dziś To nie czytaj pomin albo zaloz wlasny temat a nie badz tylko widzem:) Wez przyjmij jakiegos nicka jasno definiujacego plec i wpadnij o 22:)) Moze rozkrecisz towarzystwo bo Wilk nie ma do tego talentu:) xxx

do gość dziś Widocznie przespałes zajecia z polskiego w podtstawowce gdzie powinienes opanowac umiejetnosc czytania ze zrozumieniem:):):) Albo jest druga hipoteza ze jak masz 20 lat to nie zrozumiesz o czym my tutaj piszemy bo to zrozumiesz za 15 lat i to zaden wstyd po prostu to nie jest czas zebys rozumial takie rzeczy za wczesnie dla ciebie Ale moze masz talent do rozkrecania imprezy wiec dla ciebie taka sama propozycja jak dla kolegi powyzej Dziewczynom nalezy sie troche realaksu bo maja ciezkie zycie Ale jak bedziesz pisal z goscia nie beda traktowaly cie powaznie. Najlepiej jeszcze przyjmij jaki meski seksowny avatar zobaczysz jak sie uciesza i beda toba zainteresowna Wiekszosc ludzi to wzrokowcy teraz jestes nijaki jak obojniak nie dzialasz na wyobraznie kobiet:) Naprawde dobra rada starszego 43 letniego faceta:) Wejdz z przytupem ze stalym nickiem i seksowny Avatarem od razu wyroznisz sie w grupie i kobiety zwroca na ciebie uwage:) Same slowa to za malo:) xxx

Gość gość
I tu poszukujesz kobiety wilku?Co jest z Tobą?:-O

Gość gość
Gromowładna odrzucila amory wilka wiec szuka dalej :-D

Gość gość
magda nie zachecaj tego cymbała

Gość nie znam wilka , mało latam po tematach kafe, najczęściej wchodzę ma ten temat, bo mi ciężko, nie radzę sobie , tęsknota mnie zżera ...

Gość gość
Pod warunkiem,że nasz dialog będzie ciekawszy niż te z "Iron Mana" :p

Gość gość
Wolę nie zaczynać gdyż znowu zostanę wzięty za inną osobę :p

Gość gość
Nie Agenta, a Antonio .Oni teraz razem.:classic_cool:

Gość gość
cześć gościu :) przeprosiłam Cię już :) nie gniewaj się :) idę spać, bo po naszej nocnej rozmowie cały dzień byłam nieprzytomna :) dobranoc

Gość gość
Przeciez pisze że Antonio nie zaden Agent!

Gość gość
no! i tego się trzymaj, a najlepiej daj spokój wilkowi

Gość gość
No, ale co w tym złego ze wilk ma Antonia?

Gość gość
Spoko nie gniewam się, dobranoc :)

Gość Lutycja30
Co to za farmazony piszecie?