Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Letycja30

JAK ŻYĆ BEZ KOCHANKA?

Polecane posty

Gość gość
Jaki tytul filmu? Ehhh a ja sie boje z nim spotkac, z jednej strony ogromna ciekawosc, ten jego glos, marze zeby uslyszec go na zywca, i zaraz strach mnie ogarnia, a co jak mnie rozczaruje, jak nie bedzie magicznie bo tylko przez tel i maile potrafimy rozmawiac? Jeczalam mu do telefonu nie raz ale czy na zywca to gdzies nie spowszednieje? Kurwa nie umiem podjac decyzji. Teraz czuje ze nie zdradzam, a jak sie spotkam to przekrocze granice, a jak pojdziemy sie pieprzyc? Jak spojrze sobie w oczy, jak pozniej przytule meza. Jestem zla kobieta :(

Gość gość
Horror "Bez litości", zapowiada się konkret jazda. Co do twojej bolączki to nie. jest moja działka, musisz pogadać z "szefostwem" tematu ;)

Gość gość
nie lubię horrorów.. Sama boję się oglądać

Gość gość
Zabrałaś mojego męża? to pierz jego gacie !! Kiedys trafi kosa na kamień i zła karma czy Bóg, obojętnie w co wierzycie was rozliczy. Cudzołoznice obrzydłe. Taka jak wy zniszczyła moje małżeństwo, wykorzystała kryzys, który mieliśmy, podkopywała i podkopywała, udawała moja przyjaciółkę po to by to wykorzystać i nie dała nam szansy na ratowanie zwiazku. NARA, brzydze sie wami. Mam nadzieję, że chociaż spać nie możecie.

Gość gość
a Ty masz jakies bolączki? Ogladajacy horror

Gość gość
Mam bolączki jak każdy, na szczęście nie takiej natury jak wy. Też zdarza mi się bać horrorów dlatego wspomagam się % :)

Gość gość
:) hehe :) to bardzo sexy, gdy mężczyzna przyznaje się, że czegoś się boi. Ja mogłabym oglądnąć horror, ale pod kocem i ze świadomością, że ktoś ogląda ze mną. Tak żebym mogła złapać za spodnie:) albo za ramię w razie czego :)

Gość gość
Ktos ten koc I spodnie moze wykozystac !!

Gość gość
Nie ma chyba ludzi którzy się niczego nie boją:) Samemu jak się ogląda to większa adrenalina, no i nie wstyd podskoczyć na krześle ze strachu :p Zaraz zacznie się scena gwałtu...

Gość gość
Scena gwałtu? Pewnie obrzydliwe i podniecające zarazem..

Gość gość
Błagam, jak coś takiego może być podniecające. Bym na żywca uciął jaja takim ludziom!

Gość gość
No.. przyznaję rację. Kurczę porządny facet z Ciebie..:) Szczęściara Twoja kobieta

Gość gość
Chociaż przyznam, że jest taka scena w "9,5 tygodnia" , która wygląda tak, jakby miał ją zgwałcić. Oczywiście, on jej nie gwałci, ale zdziera z niej ciuchy itd. , a ona stawia opór dopóki on w niej się nie znajdzie. Przyznam, że podoba mi się ta scena :P

Gość gość
znasz ten film, może tę scenę?

Gość gość
:) akurat sceny uniesień z tego filmu polecam, ale sam film taki sobie. Kim i Mickey mnie nie przekonali swoją grą.. Przynudzam?

Gość gość
Redukujesz napięcie zawarte w filmie odwracając moją uwagę od tamtejszych wydarzeń :)

Gość gość
:D ja bym się cieszyła na Twoim miejscu, nie musisz podskakiwać na krześle i nie wypijesz za dużo :P

Gość gość
Co za psychol napisał scenariusz do tego filmu... Nie polecam oglądać!

Gość gość
A co, co się dzieje?! :O

Gość gość
Bicie, faszerowanie narkotykami, gwałty, zakopywanie żywcem...

Gość gość
zakopywanie żywcem ?! O ludzie.. jak byłam mała to pamiętam, że oglądałam taki horror, w którym zakopali kobietę w trumnie.. Matko to do tej pory to kojarzę..

Gość gość
wolę oglądać Woody'ego Allena :)

Gość gość
Miałem wybrać kino brytyjskie,a zdecydowałem się na taki psychiczny flm. Dziwie się, jak aktorzy odgrywający takie role mogą później normalnie funkcjonować.

Gość gość
hehe :) pewnie odreagowują na ekipie albo na rodzinie:)

Gość gość
Ja lubię każdy rodzaj kina. Może poza fantastyką typu matrix, terminator etc. Raz lubię komedię romantyczną, innym razem typowe filmy akcji

Gość gość
Ja też nie lubię fantastyki. Wstyd się przyznać, ale np. wiem, że Gwiezde Wojny to klasyk fatastyki, ale no nigdy mnie to nie skusiło, może jakieś fragmenty. Szczerze? To wolę oglądnąć bajkę, z dawnych lat :)