Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż przyjaciółki OPIERXOLIŁ mnie

Polecane posty

Gość gość
Na bank przyjaciółka cie znienawidzi że nasz prawde a ona nic z tym nie bedzie chciała zrobić bo poprostu nadal chce byc z tym facetem.

Gość gość
Na serio pytam. Naprawdę nie chciałybyście wiedzieć, że jesteście robione w bambuko ?

Gość wyzwolona kobita
Wierz mi, że czasami lepiej jest czegoś nie wiedzieć. Ale w tym przypadku to i tak by się wydało, bo nie ma zdrad doskonałych. Ja bynajmniej w takie nie wierzę. Wystarczy trochę spostrzegawczości , zeby samemu dojść do jakiś wniosków. No chyba, ze któraś kobieta jest tak dziecinnie naiwna, że ufa facetowi na 100%

Gość gość
Ona mu już od dawna nie ufała, lecz ma rzeczywiście ogromne powiązania materialne.

Gość gość
Wiadomo, że lepiej było by nie wiedzieć, ale pytanie jest co z tą wiedzą robić przed przyjaciółką ? nadal się z nią przyjaźnić jak by nic nie stało się ? i czy powiedzieć Jej, o tym , że Jej mąż mnie za to opieprzył ?

Gość gość
Ja wolałabym aby moja przyjaciółka mi o tym sama powiedziała.Gdyby prawda wyszła na jaw, a ja dowiedziałabym się że ona to przede mną zataiła - nie wybaczyłabym. Z przyjaciółką można gadać o wszystkim, także o najbardziej bolesnych i intymnych sprawach. To nie tylko wspólne picie kawki.

Gość Arnikaaa
Faceci liczą na naiwność kobiet, że dzisiaj n i e w y p a d a się opowiadać za jedną z małżonków, i w imieniu choćby przyjaźni powiedzieć jednej stronie, że jest ładowana w bambuko. Dzisiaj rzeszy się model G****o was to powinno obchodzić, że jeden człowiek cierpi, po prostu nikt nie ma prawa mu pomóc i tyle.

Gość gość
Tez uwazam ze dobrze postapila autorka.powinnyscie naskoczyc na tego drania obie aby nie zipnał

Gość gość
A ja myślę ,że już dawno żonie nawciskał kitów o swojej niewinności, a ty że jesteś zazdrosna o ich spokój i szczeście rodzinne.

Gość gość
Autorko co konkretnie widzialas?obsciskiwal te babska?

Gość Boszsz
Tak jak ćpun bez heroiny - tak kobieta nie może żyć bez robienia "Brazylii". Albo sama prekuruje sytuacje jak z serialu, uprzednio gapiąc się w TV na marsz służących tam i z powrotem, okraszony skomplikowanym i do wyrzygania nudnym tłumaczeniem uczuciowo - sytuacyjnym rodem z kraju Pelego i samby lub też z krainy pewnego sympatycznego kartelu kokainowego. A jak to nie działa, to zawsze można tak zamącić i zaintrygować, żeby doszło do "Brazylii" na żywo, np. będąc animatorką wyjazdu dla singli - ktoś jest wówczas poniżony, a ktoś inny wywyższony, a reszta damskiego gminu wyjazdowego ma wówczas duży ubaw.

Gość gość
Co wy p******icię suki

Gość gość
ciekawi mnie znam kilku ostrzegaczy ale meskich tez znacie?

Gość MorticiaAddams9
wyzwolona kobita jakby Ciebie zona w rogi walila i kumple wszyscy o tym wiedzieli to tez chcialbys zeby sie nie mieszali? prosze Cie chlopie otrzasnij sie. Ja bym jak najbardziej chciala zeby ktos mnie doinformowal o takich faktach jakby facet hulal z innymi babami. I sama tez bym poinformowala przyjaciolke jak najbardziej. I nie uwazam to za nic zlego. To facet miesza w swojej rodzinie i ja rozbija a nie Ty! i nie daj sobie wmowic! a gosciu?zenujacy jak dla mnie. ja spuscilabym leb i tyle a nie sie jeszcze rzucala jak wsza na grzebieniu z bezczelnym tekstem ze mi ktos rodzine rozbija bo donosi o moich randkach z innymi. a rozmowa z mezem?poroniony pomysl. chlop by z tym nie skonczyl tylko bardziej sie kamuflowal zeby uspic czujnosc. w ogole o czym z nim gadac?smieszne.

Gość gość
robiliśmy zdjęcia rogaczowi i wysylaliśmy jego zonie wiedziała co zrobić z nim,jest nam niezmiernie wdzięczna na miejscu autorki tez tak postąpiłabym!Brawo!

Gość gość
Tępimy k***y i k****arzy! Aparaty w łapy i do dzieła.